Eбах майката на мой приятел


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.09.2012




Аз съм на 25г. От няколко години имам един приятел с който бяхме съученици и съм ходил в тях няколко пъти. Баща му е много едър но майка му е страхотна - на 45 години е но е страшно запазена за годините си -със стегнато тяло, руса , с големи гърди, и понякога ходи с поли. Тя ме е виждала в тях няколко пъти но смътно ме помнеше. Живеят на центъра а аз в един от крайните квартали. Една вечер като се прибирах в нас видях една хубава кола. Вътре видях мъж и жена които се целуваха, след малко излязоха и тогава я разпознах - беше майка му и си имаше любовник, той беше на около 32-35 години. Те влязоха в съседната кооперация, а на мен ми стана ясно за какво става дума. Аз се прибрах в нас - (живея на втория етаж) и след два часа излязох на балкона и тогава видях че излизат - майка му беше разрошена а любовника и я държеше за ръка. Влязоха в колата и след десетина минути той се върна сам и се прибра.
След няколко дена това се повтори, и потрети, аз мислех да кажа на приятеля ми но си мислех защо да му нанасям само психически травми. Тя и любовника и започнаха да идват редовно и в определено време - по 2 пъти в седмицата около 19 ч . Всеки път когато излизаха от колата му се целуваха по устата преди да влязат в кооперацията му срещу нас. Аз имам цифров фотоапарат с голям зуум и ги снимах -когато се целуват , като на две от снимките той я държеше за дупето. Имаше и една много интересна на която преди да влязат и бяха прегърнати той държеше презервативи и се смееха. Всичко се виждаше идеално. Аз разбрах къде работи тя и се обадих на служебния и телефон.
Първо я попитах как са мъжа и сина и като използвах имената им. Тя не знаеше кой се обажда и и беше много любопитно. Тогава и казах да ми даде емайла си за да и пратя нещо интересно свързано с това. Тя ми го даде и тогава и пратих всичките снимки които бях направил. След това се обадих, тя беше притеснена и учудена а аз и казах че ако не иска да ги пратя на мъжа и сина и роднините и , трябва да се видим и поговорим за това. Тя се съгласи - видяхме се в едно заведение до нас и там и разказах всичко - от къде я познавам нея и сина и и мъжа и и че знам всичко. Тя беше мълчалива и и личеше че е притеснена. Първо ми каза че не е моя работа какво прави, и ме предупреди да не правя глупости , после ме пита защо го правя и какво искам, молеше ме да и вляза в положението и да не разрушавам брака и, защото много държала на семейството си и обича сина си. Тогава открито и казах че ако иска да унищожа тия снимки и да забравя че съм я виждал и познавал трябва да ми позволи да проверя дали е страстна, като само един път ми позволи да съм с нея и след това не се познаваме и забравяме за случилото се.
Тя стоеше като втрещена и ме гледаше. След малко ме попита от каде да е сигурна а аз и дадох думата си и и казах че в противен случай със сигурност ще ги пратя. Попита ме за някаква алтернатива, и пари ми предлага но аз и казах че това е единствения начин. Взехме си едно такси и отидохме в един хотел(ако мога така да го нарека)в който може да се плаща и за престой за 3 часа с тая цел. Настаниха ни в една стая, а лицето и беше като вкаменено. Аз и казах да не се притеснява, и се заклех че ще изпълня обещанието си. Тя махна якето си , а аз започнах да я целувам по устата.
През това време галех краката и, след това гърдите и, усештах зърната през блузата и. Съблякох блузата и , а тя беше с бял сутиен, издърпах едната му чашка и пред мен изкочи гърдата и, аз и лапах зърното, а тя почти не мърдаше. Разкопчах сутиена и, и пред мен искочиха най сладките гърди които съм виждал-макар че бяха леко отпуснати бяха едри . Смучех гърдите и, и си играех с език с тях. Макар че тя стоеше като паметник тагава усетих че дишаше по дълбоко. След малко и казах да стане от леглото и да се изправи, аз се наведох под нея и и разкопчах панталона , под него беше с тъмно сини бикини -имаха аромат на пране и дамски парфюм, и когато ги махнах видях най красивата путка която съм виждал някога- беше много окосмена -само над клитора , всичко останало беше обезкосмено. Личеше и че страшно се притесняваше тогава и повтаряше че съм луд. Докато е права и разтворих краката и я лизах-усетих аромата на вагината и и члена ми направо щеше да се пръсне от възбуда тогава. Не беше удобно а и така се бях нагълтал на косми. После се съблякох и аз и легнахме . Тя още стоеше като паметник и нищо не правеше. Това не ми харесваше. Смучех гърдите и а с другата ръка търках силно клитора и-тогава усетих че започна да диша още по-силно и зачестено.
Това ме зарадва. Лизах я още известно време , тогова тя каза"хайде да го караме по същество". Беше легнала по гръб, аз бях над нея , сложих презерватив и го вкарах в путката. Стана бавно- макар че се беше овлажнила, в началото беше много тясна и го вкарвах бавно. По едно време се беше разширила добре, не знам какво ми стана но свърших много бързо в нея. Тя много ме възбуждаше. Тя ме попита готов ли съм - искаше да тръгваме. А аз и казах че в кутийката има още 2 презерватива и бяха минали двадесетина минути, а престоя ни беше за 3 часа, така че казах и уговорката остава след като излезем от хотела. След малко телефона и звънна-беше любовника и и я пита дали ще се видят утре а тя му каза едва ли вече , и че не може да говори сега. Починахме си десетина минути , аз започнах пак да я целувам и и казах да застане на задна прашка. Тя застана на края на леглото а аз бях прав зад нея. Пак си сложих презерватив и го вкарах. Тоя път беше доста по лесно от предишния а и тая поза много ме възбуждаше-защото дупето и беше удобно пред мен и докато я чуках бръкнах и с пръст в ануса и-беше много стегнат и за мое учудване тогава тя изохка, вместо да се отдръпне както очаквах.
Понеже скоро бях свършил и члена ми беше изпразнен-сега акта продължи много по дълго-близо час го правихме като го блъсках толкова силно, че като се прибрах над срамната ми кост ме болеше и беше натъртено от ударите в задните и части. Тоя път тя пъшкаше и това ми хареса. Целия бях в пот. Тогава получих най силната ерекция в живота ми-чак усетих една лека болка в простатата. Когато го извадих сякаш ток премина през мен и направо истръпнах - презерватива се беше скъсал и бях свършил в нея. Тя много се притесни от това и веднага се облякохме и си тръгнахме. По пътя постоянно се вайкаше-"сега само спин ми остава да хвана или да забременея" а аз я успокоявах че със сигурност съм здрав. Отбихме се в една аптека да си купи хапче противозачатъчни.
След това се разделихме , и след около седмица и се обадих по телефона да я питам дали не е забременяла(защото и аз се притеснявах) и и казах че съм изтрил всички снимки и вече и да искам няма как да ги види някой. Тя ми каза че е и дошъл и е спокойна за това. Благодари ми че си удържах на думата, също ми каза и че не била очаквала да съм толкова добър в леглото но всичко е до тук и не се познаваме - както и бях и обещал. От тогава не съм я виждал с любовника и , а нея скоро я засякох на улицата. Не се спряхме да говорим но ме поздрави като ми се усмихна- мисля че това което направихме и хареса по скоро , и се замислям дали да не и предложа да го направим пак но без изнудване.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  13.02.2014 13:03:22Изпратен от:  qnas
pich ot varna li si i tazi veselka li se kazva
 
Дата:  19.10.2022 12:56:58Изпратен от:  божидар
ебе ми се
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!