Анелия и Григор


    Автор: anonymous
Публикуван на: 06.07.2012




Анелия се върна от работа уморена. Остави чантата си на закачалката в коридора и влезе в стаята си. Беше се развела преди 15 г. и сега живееше сама със своя 20-годишен син Григор. За него разводът беше голям шок, но го понесе значително по-добре, отколкото очакваше майка му.
Анелия влезе в банята и свали дрехите си. Погледна се в огледалото. Беше висока едва 1,50 и имаше късо подстригана, черна коса. Бюстът й беше леко поувиснал, а по корема и дупето й си личеше, че трябва да свали поне 20 кг., за да има перфектна фигура. Но за 55-годишна жена това беше нормално.
Анелия се изкъпа и това малко я освежи. Облече си нови дрехи и отиде в хола да погледа малко телевизия. Скоро обаче умората я пребори и тя заспа пред телевизора. В този момент се върна Григор. Видя спящата си майка и реши да я премести в стаята й. Слагайки едната си ръка под коленете й, а другата - под мишниците, Григор внимателно я повдигна и я пренесе до стаята й. Остави я на леглото и в този момент му хрумна, че не може да остави майка си, просто така. Обърна я на една страна и дръпна ципа на полата й. После отново намести майка си по гръб и много внимателно издърпа полата. Разкопча копчетата на блузата й и свали и нея, което не беше много лесно, предвид ситуацията. Накрая зави майка си с едно одеяло и я целуна по челото за “лека нощ”…
В този момент забеляза, че Анелия спи с полуотворени устни. Григор се осмели и целуна майка си по тях. Тя не реагира. Това го направи още по-смел, и той облиза с език устните на Анелия. Тя пак не реагира, а на младежа му, стана още по-интересно. Прехапал устни, той разкопча сутиена й и го свали. И отново не последва реакция от майка му. Тогава Григор погали зърната на Анелия, а след това ги засмука. Сетне плъзна езика си надолу и сложи ръка между краката на кротко спящата си майка. Тогава изненадващо усети лека влага през бикините… !
Свали ги внимателно, а после погледна голата си майка. Изкушението беше голямо и опасно. Не издържа! За секунди се съблече. Хвана едната ръка на Анелия и сложи пениса си на дланта й. Започна да я движи по пениса си, тръпнейки от желание. После допря главичката до полуотворените устни и с мощно движение проникна чак до гърлото на майка си. Известно време Григор движеше пениса си там. Когато го извади, беше страшно надървен.
Григор разтвори краката на майка си и започна да я лиже. Вкусът й му се стори адски възбуждащ. След малко, обезумял от възбуда, допря пениса си до входа на влагалището и изключително леко проникна вътре. Майка му беше много влажна. Започна да я ебе, движейки се напред-назад между краката й. В този момент майка му се събуди, но и нейната възбуда беше толкова голяма, че без много да му мисли, позволи на сина си да продължи. Пък и не беше правила секс от 15 г., а това си беше страшно много време, за която и да е жена…
След 10 минути цели три оргазма, един след друг, я връхлетяха безмилостно. Тя се отпусна и в този момент усети как топлата сперма на Григор започна да се блъска в матката й. Нито тя, нито Григор даде шумен изблик на оргазма си, но вътрешно и двамата се гърчеха в екстаз!
Лежаха така, отново безмълвни, известно време, но пенисът на Григор все още беше надървен. Тогава той обърна майка си по корем и облиза дупето й. После разтвори бузите му и опря главичката на хуя си в ануса. Анелия се развика: "Недей! Болиииии!", но Григор не обърна никакво внимание на виковете на майка си, която досега никога не беше правила анален секс. С едно рязко движение младежът й го вкара, набивайки целия си пенис вътре. Беше значително по-тясно от вагината, но това само увеличи удоволствието му и не след дълго той мощно се изпразни в дупето на Анелия.
Пенисът му обаче продължаваше да е твърд и затова Григор обърна майка си по гръб. Тогава се покачи отгоре й и започна да движи пениса си между гърдите й. Този път му трябваше малко повечко време, за да свърши, но когато това стана, обля лицето и тялото на зрялата жена под себе си с гъста струя сперма.
"Невероятна издръжливост" - помисли си Анелия, когато отново видя, че членът на сина й продължава да си е надървен. Тогава Анелия започна да прави свирки на сина си. След около 20-тина минути Григор усети, че ще се изпразни, заби пениса си чак до тестисите в гърлото на майка си и… се изпразни за пореден път, а тя жадно запреглъща семето му… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!