Бавачката


    Автор: anonymous
Публикуван на: 27.04.2012




Здравейте. Казвам се Зорница, на 27 години съм и имам самочувствието на хубава жена. Сега обаче ще ви разкажа една случка от моите съвсем наскоро отминали, бурни студентски години. Тогава си изкарвах парите като ходех да гледам малки деца, докато родителите им не бяха в къщи. Т.е. бях бавачка. Предпочитах да гледам малки деца, защото само трябваше да им сменям памперсите и да затоплям вода, за да разтворя млякото им и това беше, общо взето. През останалото време можех спокойно да си уча или да гледам телевизия.

Един ден ми се обадиха нови клиенти и ми дадоха адреса си. Обясниха ми как да стигна на посоченото място и аз, разбира се, поех поръчката. Тръгнах по-рано, понеже, въпреки обясненията им, не бях ходила до тогава в този квартала. Бях облякла пола до коленете и поло, понеже навън беше леко хладно. За моя изненада, имайки предвид лошото ми чувство за ориентация най-вече, намерих сравнително лесно и бързо блока им. Докато звънях на вратата им, си мислех: „Дано, дано това да е адреса!”…

- Добър ден, – казах аз, – Вие ли сте търсили компания за…
- Да-да, заповядайте! – бе неговият бърз отговор.
Той бе великолепен, но женен, помислих си в първия миг.
- Нещо да ви налея за пиене? - попита ме любезно.
- Не, моля ви се, нали съм тук да се погрижа за малкия!
- Да, разбира се, и това ще стане – усмихна ми се някак странно, – но първо се настанете удобно. Защо се занимавате с тази работа?
- Ами харесва ми и така ми помага да си плащам обучението.
- Ок. Готова ли си? - каза той и остави чашата на масата.
- Ами да, - казах аз, докато той се приближаваше към мен.
В следващият момент ме прегърна!
- От тук ли ще започнем? - каза той и насочи устните си към моите.
Аз леко се дръпнах и казах:
- Но моля ви се, какво правите?
- От какво се притесняваш, няма да те нараня. - Каза ми той и ме сграбчи за дупето.
- Май е станала грешка… – едва успях да промълвя.
- Ако не искаш да се чукаме, няма да те карам насила.
В следващия миг обаче устните ни се сляха и потънахме в сладка целувка. Езиците ни се преплитаха, а неговите ръце изследваха задника ми и повдигаха и полото, и полата ми нагоре. Аз се отдадох на момента и обвих ръце около врата му. Той ги хвана с неговата голяма ръка и ги събра на гърба ми. За последен път, може би, промълвих:
- Моля Ви се, спрете…
- Дошла си тук, а плачеш! – отбеляза той.
- Ох! – промълвих, когато той вдигна ръцете ми и с тях и полото. Гърдите ми се показаха с цялата си прелест пред неговите очи.
Виждайки ги, той направо ахна. Впиваше устни ту в едното зърно, ту в другото. Аз вече се бях примирила с това и не знаех дали да се съпротивлявам повече, защото ми харесваше, както мъжа така и това, което правеше с тях. Все пак казах едно плахо:
- Не, да не сте се побъркал… ?! - Но си мислех: “Толкова е хубаво!”

Той ме положи много нежно на дивана без да се отделя от зърната ми, но едната му ръка вече се промъкваше между краката ми и напипа моите гащички, повдигайки полата ми на кръста. Стоях като замръзнала пред неговите ласки. Той така добре се справяше, а аз не знаех какво точно да направя.
- О, боже! – само промълвих, когато ръката му натисна клиторчето ми. Той направо разкъса бикините ми. – Животно такова, – казах му аз, – не бъди толкова груб. Искам нежност… !
В следващият момент два от пръстите му проникнаха в мократа ми пещеричка, а езика му залази от врата ми към ушето.
- АААААА! - изстенах аз от удоволствие.
Вече се бях отпуснала и лежах на дивана в очакване на члена му. Той се изправи и го извади от панталона. Хвана ме за косата и ми го наби до гърлото. Беше адски грубо и ме давеше, но усещането бе страхотно. Сама не знаех защо. После той легна и аз седнах на лицето му, а той зарови език в срамните ми устни в търсене на моята наслада. Аз не останах по назад и продължих да му го поемам целия. Сега бе още по-хубаво, понеже сама си го набивах в гърлото и като се давех от големината на члена, забиващ се чак до сливиците ми, си бях сама виновна и си мислех: “Господи, каква курва всъщност съм била!”

Спуснах се надолу по него и с крясък казах:
- Начукай ми го веднага!
Разбира се, той не се забави и секунда дори и в следващия миг нахлу в мен. Аз се обърнах и седнах в него, започвайки да му се нанизвам по цялата дължина на прекрасния член. После той клекна на пода и аз се отпуснах от дивана, подпирайки се на лакти. Усетих кал члена ме изпълва цялата, докато дупето ми бе във въздуха и ръцете му ме държаха за ханша. Преместихме се на пода, задника ми все така беше във въздуха и той все така клечеше, но вече главата ми бе на пода. Той ме постави изцяло на пода и, надвесвайки се над мен, каза грубо:
- Сега ще ти го начукам до матката, курво!
- Точно така те искам, начукай ми го, копеле! – отвърнах му аз, като сама не можех да повярвам, че от устата ми излязоха тези думи.

Скоро обаче той напълни презерватива и докато го вадеше от мен каза:
- Ти си великолепна малка курва! Пак ще те викна да те пояздя някой ден.
- Моля?! – учудих се аз.
- Може би искаш малка цена за качеството, което предлагаш, а може би си си курва и гониш оборот, не знам?
- Какво?! - продължих аз, не можейки да разбера думите му.
Той извади портфейла си, бръкна в него и извади четири петдесетачки.
- Но, моля ви, се за какво ми плащате?!
- Договореното, плюс малък бонус за теб(?!). - Каза той и затвори вратата зад гърба ми.

В следващият момент разбрах какво съм направила. Бях обърнала бележката и вместо в 9-ти апартамент, бях отишла в 6-ти!!! Забързах се към правилния адрес…
- Здравейте, вие ли се обадихте за бавачка?
- А, най-сетне! – каза възрастна жена с очила.
Очакваха ме две очарователни деца – момченце и момиче, които гледаха “Том и Джери”.
- Извинявайте много за закъснението! - измърморих оправдателно.
В същото време на 6 апартамент позвъни руса мадама с пищен бюст и много къса поличка, и каза: “Извинете, повикали сте компания за вечерта, може ли да вляза?” (!!!)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!