С брат ми в банята


    Автор: anonymous
Публикуван на: 10.06.2012




Ясен стоеше в банята с натопорчен кур и лъскаше чекии срещу огледалото в банята, без да зане, че сестра му го наблюдаваше през ключалката на врата. Момчето опъваше кожичката на червената си огромна главичка и бавноя спускаше, с другата рък аси играше с топките. Елене се подмокрила, виждайки брат си да ръкоблудства, пусна ръка под полата си и замасажира клитора си. А брат й вече бе забързал темпа на чикиите, като с другата ръка се пресегна и взе бутилката с шампоан. "какво ли прави сега "Мислеше си сетсра му, Ясенне я държа дълго в неведение, сипа шампоан в едната си шепа и ратърка кура си, ас другата омаза ануса си и почна леко да го масажира. После се надупи пред опгледалото, давайки чудесен излаз на сестра си към задните му части и започна да трие мазни пръсти в отвора си. Докато единят от тях не влезе вътре. Ясен не преставаше да бие чекии с другата ръка, и кога три от пръстите му бяха в дупето му усети, че оргазма му идва. Рязко се обърна срещу огледалото и изстреля първата мошна струя въру него><последаха още няколко, но по-слаби, макара че като цяло количеството се стори задоволително на Елена, която бясно търкаше срамните си устни.
Това, което видя после й се стори безнадеждно възбуждащо. Ясен клекна пред огледалото и почна да събира с шепа собствената си сперма и да я тика в дупето си, след това вадеше пръсти от ануса си и ги облизваше. При вида на това Елена не издържа , почна да свършва като локвите, които течаха от нея приличиха повече на урина, отколкото на вагинални сокове. По едно време както се беше облегнала до врата се подхлъзна и с трясък отвори врата на банята, заварвайки ококорения поглед на брат й, застнал с щръкнал кур и ръка в задника. Без да му се обяснява тя се довлачи до него, и обви устни около 22-сантиметровия му ствол. Ясен взе шишето шампоан и го подаде на Елен безмълвно. тя сякаш само това й чакаше. Хвана и почна да го навира в ануса н а брат си, но тъй като то не беше затворено шампоанът се раливаше по бузите му , а шишето хлътваше все по-надълбоко в гъза му. Ясне се раздираше от невероятния минет, който му връткшае собствената му сестра, както й влизащото все по-надълбоко хлъзгаво шише шампоан. По едно време от многото сапун в гъза си той усети, че няма да се сдържа дълго и изпразването на парвото му черво съвпадна с изстрелването н апървите струйки бяла течност в устата на Елена.
В този миг, върху кафявите вече плочки в банята Елена го пожела. Пожела го така, както никога не бе желала мъж. Пльосна го върху купчината фекали и го яхна отгоре, като задника му се хлъзгаше от мокрите плочи, а краката й оряха в смесиоца от сапун и лайна, . Само след секунди кучката свърши с викове, като се надввеси над устата на брат си, разчекна путката си , да вижда вътрешностите си и. . . . започна да се празни, но това се стори сякаш пикня на Ясен, който извратен отвърна глава. По-голямата му сестра, седна върху лицето му, правейки му буквално фейс-фистинг и този път наистина почна да освобождава мехура си директно в гърлото на брат си. След тази унизителна процедура двамата станаха и измиха плочките в банята с подвижния душ. После Елена изчука Ясен в гъза му с душа, правейки му клизма. Ясен изпускаше на талази чистаат вече вода от задника му, а Елена се редуваше да ближе топките му и дългата пишка.
-Хей, бебчо, сега е време ти да се погрижиш за как си!-рече заканително Елена
Ясен стана, обърна сестра си по гръб , разтвори дупето й , докато аналния й отвор не зейна апетитно, пусна хланда струя вода и почна на много леки струйки да я вкарва в анала й. Същевременно масажираше клитора й, а Елена бе почнала да се щипа и мачка по гърдите си. Тя усещаше как струята вода я изпълва, също така усещаше и шавливите пръсти на брат си, които търкаха до полуда набъбналия й клитор . Точно , когато вълната на оргазма я заля, тя започна да изкарва струята вода от задника си , опръсквайки лицето на Ясен, той на свой ред пъхна четири пръста в путката й, разчекна я максимално и вкара душа там, докато правото й черво се празнеше. В това време кура му бе нараснал и той я го вкара в устата на Елена. Тя го засмука бясно като се стараеше да поеме всеки сантиметър. Когато Елена иазпрни на свой ред правото си черво тя се наниза с вече поразширения си анален отвор на дървеното чудовище на брат си. Хвана с два пръста клитора и почна бясно да го мачак докато се тресеше върху Ясен. В огледалото се виждаше любовта на брат и сестра, прераснала в нещо повече, като циците на Елена бяха неотразимо секси, когато се люшкаха при всяко нейно нанизване на кура на Ясен. Последният разнра, . че скоро му идва "краят", затова обърна Елена на задна и започан да дразни с главичката н акура си аналния й отвор, след което я приклещи кучешката и почна да я ебе, докато тя облизваше пръстите на краката му. Това му се стори адски възбуждащо и той спря за момент ебането , изправи се над нея и както бе легнала му даде да му посмуче палеца на десния крак. Елена обхвана с шепи крака му , започна да пр9окарва език по цялото му ходило, после се прехвърли на другия крак. Ясен намери това за адски възбуждащо и почна да сипе сперма по косата й, като я омаза цялата и после сам се опита да изближе каквото можа.
След като се наситиха на водните забавления , кръвните роднини се пренесоха в спалнята на Ясен, който пренесе Елена на ръце до там , н еспирайки да й бърка по всички дупки с пръсти. Проясно я на леглото и се разчекна над главата й така , че тя д аможе да види зейналия му анус. Елена не се свени дълго и прокара език по дупето му , а после се опита да го завре максимално надълбоко . Ясен лижеше сочната й путка , когато изяви желание да пикае в устата й, и че щом е склонна д аго лиже по задника, то защо да не удовлетвори тази негова низка страст. Елена клекна пред кура му , налапа го, а той малко по-малко охлаби мехура си и започна да излива тънки струйки златиста течност в устата на Елена, която жадно преглъщаше. Това беше нейна страст . Тя изпиваше жадно всяка капка, отделила се от пениса на брат й като не спираше да маструбира. Когато Ясен напълно изцеди маркуча си и от устата на момичето потекоха жълти струи не изпита пикня, той легна доволен на пода. Елена обаче не бе свършил със заниманията си. Тя го възседна върху лицето му, нагласявайки задника си върху устата му. Ясен лениво започна да върти език около дупката й, когато се разнесе звучна пръдня. Ясен с естрестна, но вече беше късно-Елена го беше заклещила с краката си и се напъваше да изкара нещо от правото си черво точно върху устата на Ясен, но заради клизмата ли, заради шо ли-само пръдни се разнасяха от там и пречеха на дишането на Ясен, който ненадейно и за самия себе си надърви. В крайан сметка усилията на Елена се увенчаха с успех и тя успя да изака едно кораво лайно точно върху устат на Ясен, след което почна да натиска с анусаси , все още гърчещ се в сладострастни спазми, устата му и да размазва лайното по лицето му. Когато Ясен бе обилно намазан тя с е обърна и вече даде воля на пикочния си мехур , като така почисти част от фекалите си от лицето му. С едната си ръка тя мажеше акото си по лицето му, бъркаше в устните му , а с другата му биеше чекия. Ясен не знаеше какво да прави и предприеме в този случай , тъй като подобна гавра му беше за сефте, но не скриваше задоволството си. Все пак реши, че и сестра му трябва да получи нещо, затова стана и започна да я лиже, така както е с омазано лице и език. после я промуши с меча си и след като я клати не повече от две - три минути, стана и подаде омазания си меч в устата й, та да вкуси и тя собствените си фекали.
Елена обаче не издържа на целия този гнусен вкус и докато духаше на брат си повърна директно върху кура му. Ясен обаче не се смили и продължи да ръга безмилостно парчето си в устата й , без да се съобразява с факта, че гърлото й се стесняваше при всеки напън за повръщане и младото момиче губеше въздух. Когато се изпразни в устата на Елена и тя повърна и спермата му Ясен вече наистина нямаше сили з а нищо повече. . . . .
-Кога ли ще оправим тази бъркотия-рече Елена. . . . .
-Не знам, преди да са дошли нашите все пак, но мисял пак да го повторим, Елена?
-Разбира се, не съм знаела, че брат мие почти колкото мен извратен и има такава голяма пишка-гальовно му рече сестрата и заспа прегърнала му пишката с една ръка. . . . .

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!