Бурната вечер


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.06.2012




Наближаваше 18:00 чеса, родителите ни се приготвяха багажа за влака, щяха да заминават в командировка за един месец в другия край на България. Аз и сестра ми оставахме сами в къщи, аз бях момче на 19 а тя бе една 18 годишна разкрепостена нимфоманка.
Същата вечер след като заминаха нашите си пуснах порно касетата която бях взел от един мой съученик настаних се удобно пред телевизора и започнах да лъскам бастуна (бях още девствен). Точно когато щях да достигна върховния момент вратата на стаята ми се отвори и от там се показа сестра ми Петя и някакво друго момиче което до сега не бъх виждал, но бе невероятно привлекателно.В първия момент те се стъписаха, но след като осъзнаха какво правя влязоха в стаята ми и затвориха вратата.
-Я я. Какво правело малкото ми братче в самотната си стая вечер.И без да се осетя тя седна до мене заедно с нейната приятелка и ме запозна.
-Това е Кристина, тя има огромното желание да си поиграе с тебе...И докато се осетя ръката на Кристина беше върху издутината на панталона ми, като леко го галеше с нежните си пръсти.
-Охо ти си се надървил.Каза Кристина.А аз седях неподвижен на дивана, абсолютно изненадан от случващото се.След това сестра ми каза че ни оставя насаме и излезе от стаята .Кристина разкопча ципа ми, извади парчето ми и сякаш изненадана от големината му се отдръпна за секунда.А то наистона бе огромно 22 см., но в следващия момент се наведе и го пое целия в малката си устичка.Междувременно аз се съблякох чисто гол и започнах да разсъбличам и нея.Когато и двамата бяхме вече голи на бял свят се показаха гърдите й който бяха идеално оформени, задника й малък и стегнат, а путката й вече беше мокра й порозовяла.Тя извади хуят ми от остата си и ми каза че още е девствена и иска аз да и отнема девствеността, аз естествено се съгласих но и казах че първо искам нещо друго.Тогава легнах по гръб и я накарах да застанем в поза 69, тя само това и чакаше.Сложи си клиторчето върху главата ми наведе се напред и ми засмука кура.В този момент в стаята ми влезе и сестра ми чисто гола, аз се изненадах като видях невероятното и тяло което по нищо не отстъпваше от това на Кристина.И докато аз продължавах да лижа Кристина, Петя си намаза кутрето с някъкъв крем и го вкара в девственото дупе на Криси. Тя от началоно се съпротивляваше но после взе да и става все по хубаво и кагато сестра ми си вкара и двата пръста в задника й тя не издържа и получи първия си оргазъм придружен със силно стенене и много вълшебна течност която се изля върху лицето и устата ми.
Кристина бе толкова възбудена че започна да ми се моли да и пръсна девствената ципа, а аз само това чаках и без да се бавя се обърнах и й го сложих между краката. Вкарах го във мократа и путка, а тя извика от болка и от удоволствие, след няколко вкарвания тя го пое почти целия и аз осетих как нещо се разкъсва, а тя изстена от удоволствие.Докато продължавах да я чукам Кристина, Петя извади от някъде един вибратор и започна да си го вкарва в путето, това ме възбуди още повече и точно когато щях да свърш Петя ме хвана и издърпа от Кристина, лапна ми го и аз свърших в устата на собствената си сестра.Тогава още по изненадващо Кристона застана до Петя и започна да ближе изтичащата сперма от устата на сестра ми и когато и двете изблизаха семената тезност от устите си станаха и ми казаха че са лезбийки, но винаги когато искат ще се позабавляват и с мене.
След като това всичко свърши отидох да се изкъпя и точно когато се бях сапунисал те двете влязоха.Петя и Кристина клекнаха не земята и започнаха да лижат хуят и топките ми.След известно време отново се бях надървил и сестра ми каза че този път ще правим нещо по специално. Сестра ми каза на Крисито да се наведе, взе пак онзи крем, намаза ми хуят, а след това и задника на на Кристина и каза бавно да и го вкарам.Аз го бях вижда по порно филмите и си имах представа за какво става дума, така че хванах кура си и й го вкарах леко в тясната дупка.Малко ме болеше но явно нея я болеше много повоче защото оглсяше с крясъци целия апартамент.След около 15 мин. яко чукане в задника, сестра ми ме дръпна назад и ме сложи да легна на мокрия под.Хвана ми парчето прекрачи ме и ме яхна.Докато тя се люлееше върху мен Кристина ме накара да и лижа путката и ме прекрачи през главата.След няколко минути и двете получиха оргазъм , а аз лижеики отново соковете който се стичаха по лицето ми също свърших само че този път в путката на сестра ми.
След като тази оргия свърши ние си взехме по един душ и легнахме да спим чисто голи.До мен бяха дветете най красиви 17 годишни момичета който бях виждал а ръцете ми цяла нощ бяха между краката им.На сутринта станахме и си обещахме никой да не проговаря за случилото се.
Тези срещи се повтаряха почти всяка вечер докато нашите ги нямаше.....

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!