Валя и майка й


    Автор: anonymous
Публикуван на: 11.09.2013




София е хубав град. Големи сгради, престъпност , улична проституция и даващ малък шанс на хората от провинцията да си намерят що годе някаква работа. Аз не правех изключение. Намерих си стая на един мизерен таван в , , красно село’’работа в един строеж и започнах да водя монотонния живот на един бекяр. Работа вземане на пари, напиване в някоя квартална кръчма, а понякога си намирах платена жена. След поредното ми разбиване на квартирата се зарекох да не вземам мангалка. В една квартална попаднах на една женица от , , Подуене’’която очевидно страдаше от алкохолизъм и имаше нужда от пари за пиячка. Попита ме какво работя и след като и казах , че съм строител ми каза, че работила за двама строители. Плащали и 20 лева , шише ракия и секс с двама, ама били много грозни и ако съм нямал нищо против. Нямах разбира се. Запознах се с нея. Казваше се Мая. Само час по късно пиеше в квартирата ми водка със сок , разглеждаше порно списания и се хилеше глупаво, като разправяше какви изпълнения е правила. . Не ми хареса особенно. С увиснали цици корем и отпуснат задник. Свирките и също не бяха на ниво , а анален секс се отказах да правя само като видях рунтясалия и задник, на чиито косми бяха засъхнали лайна и висяха на фандъци. Щях да се издрайфам. Изпратих я да се измие, но възбудата ми не се върна. Почнах да си правя чикия над отворената и уста, а тя ближеше главата ми. Изпразних се с триста зора , платих и 5 лева и я изгоних. Излязох пред блока да изпуша цигара. Видях едно дебело момиче. То също ме забеляза и тръгна към мен. Поиска ми цигара. Дадох и цигара и я заоглеждах. Бе на видима възраст 18 години.
-Как е нашата обща позната Мая , , Общата’’-присмехулно ме запита тя Явно Мая бе от квартала, а не от , , Подуене’’както ми каза .
-Добре е , но не е зле да се поизкъпе преди да се ебе-казах аз. Запознахме се. Казваше се Валя. Попита ме от къде съм с какво се занимавам и дали си имам сериозна приятелка. Както и колко съм платил на Мая. Личеше и че бе малоумна, поради простата причина , че си нямаше понятие от много неща, общата и култура бе на отчайващо ниво. Поне разбрах от нея , че с Мая са ги ебали. Имах си представа от личната хигиена и затова я натирих в банята. Путката и бе тясна влажна и не много космата , свирките и бяха на добро ниво, а спермата я гълташе като разтопен сладолед. Как да не и дам на такъв сладур 20 кинта. Стана ми нещо като любовница. Така си карахме цял месец до един ден когато реших да пробвам нещо по така:
-Ама чичко какво правиш-попита ме тя , когато един ден я чуках на задна прашка и опрях кура си в ануса и.
-Всички големи курви обожават да ги ебат там скъпа-казах и аз. Валя беше ми разправяла, че преди година 10 момчета от квартала я завели в една детска ясла и я накарали да им духа. Казали , че всички курви духат и трябва да гълтат
-Ами трябва ли после да го лапам. Щото ако е мръсен ….
-Не отговорих и го забих в задника и. Охкаше и пищеше но знаеше , че трябва да го прави докрай. Нямах си напредстава, по точно не бях оценил факта , че тя си казва всичко. След два дена на таванската стая се почука. Кой ли можеше да бъде. Отворих. Видях една жена, с изрусени коси на видима възраст около 40-те. Приличаше ми на актриса от порно филм. От тези , силно извратените. С пикаене и сране. Та жената се представи като майката на Валя и попита дали може да побеседваме. Поканих я. -Дъщеря ми е малоумна , тя си няма представа какво говори и какво върши –каза ми тя -Досещах се , че пак се чука за пари , но си траех. Да но вчера ми каза за теб и какво сте правили. Изтръпнах. Тази жена можеше да ме съди. За щастие тя се усмихна и ми заяви, че няма никакво намерение да ме съди. При едно условие?Да не се занимавам повече с Валя и ако съм желаел била склонна да ми се отдава на същите условия. Какво пък. Нямаше да се женя за нея. Само след секунда Снежа бе гола и смучеше кура ми, като жена , която е била в пандиза и си е мислила само за кур. Имаше енергия да потуши огъня и страстта на цял полк загорели казаци. Имах с нея 5 месечна гореща връзка, докато се запознах с бъдещата си жена Ася с която заминахме за родния ми град. Но не забравих следните думи , когато един следобед правихме анален секс с нея. Тя поиска да го полапа и аз бях възпротивен , понеже бе целия изцапан. Тогава Снежа с похотлива усмивка започна да го облизва като все едно , че имаше разтопен шоколад. После ми каза:
-Какво се възмущаваш, това са си моите лайна , а нали знаеш, че всеки трябва да си яде лайната , които е създал. Запомни го.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  18.09.2013 19:00:57Изпратен от:  A
Този разказ беше отвратителен
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!