Вилно парти


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.03.2012




Случайно бях попаднал на парти в една огромна вила. Присъстваха все по-възрастни от мен дами и господа, с изключение може би на едно младо момиче, което всъщност все плуваше и се забавляваше в басейна на двора. Не можеше да не я забележиш - не само защото често се гмурваше във водата, но това момиче привличаше вниманието на всички с… невероятното съчетание в себе си на младост и зрялост на женствените форми.
Облечена в своя бански костюм, тя имаше смелостта да демонстрира пред всички своето напращяло младо тяло, което потрепваше мокро при всяко нейно движение. Но като че ли погледите се задържаха най-вече върху нейното изпъкнало и издуващо се преди всеки скок във басейна пълно дупе. Просто задницата на тази красавица спираше дъха дори и на някои от възрастните госпожи, които сигурно завиждаха на вида на това здраво и хубаво момиче. Как ли бе попаднала тя тук?
След известно време и определено количество напитки около масата на верандата се събрахме последните гости - вероятно най-приближените до домакините на това събитие. Аз бях най-младият и без придружителка, ако мога така да се изразя, докато останалите бяха три двойки на средна и над-средна възраст. Младото момиче за пореден път предизвика нашето внимание с гмуркането си в прохладния басейн.
- Наталия се забавлява страхотно - отбеляза един от мъжете, отпивайки от чашата си.
- Струва ми се, че тя забавлява и вас, господа - предизвиквайки усмивки у всички изрече една от дамите в компанията. Настроението се приповдигна още повече и след кратка пауза, домакинята каза:
- Мисля, че с тоя задник Наталия би възбудила и пън! Какво ще кажете?
- Коя е тя? - попитах аз с надигащо се любопитство и… още нещо.
- Това е една наша специална гостенка - отвърнаха собствениците на вилата.
- А с какво се занимава? - поинтересува се друг.
- О, тя е студентка сега и… ние й помагаме да се издържа, не зная как да ви обясня… Наталия, ела тук! - извика домакинята.
Момичето бе във водата и като че ли не чу повикването, защото отговор не последва.
- Наталия!
Отново отговор липсваше. Възрастната домакиня замълча и след миг, усмихвайки се загадъчно, се обърна към компанията:
- Приятели, не искате ли да прибавим още малко приключение в нашето парти днес?
- Какво имаш предвид, скъпа - включи се един от гостите.
- Не мислите ли, че след като Наталия е решила така фриволно да ни демонстрира своята фигура, това парти не трябва да й се размине просто толкова лесно?…
Аз започнах да се напрягам, усещайки нарастващата си възбуда. Накъде водеше целият този разговор. Наталия наистина бе изключително приятна…
Повечето от присъстващите се засмяхме - може би малко нервно - от поставената “тема”.
- Както каза преди малко, с това дупе, което Наталия върти и издупва цял следобед край басейна - не бива да и позволим да й се “размине” - продължавайки да се смее каза един от възрастните господа.
Съпругата му го изгледа - може би малко учудено- но не изрече нищо.
- Да, действително това момиче има забележително тяло. Но откровено казано - не си спомням да съм виждала по хубав женски задник - най-неочаквано се включи една от дамите.
Отново всички се засмяхме, отпускайки се, но може би и малко смутени от развоя на разговора.
- Наталия, ела тук! - за пореден път извика домакинята.
Момичето този път отвърна, но някак си нехайно, все още под въздействието на своята игра във водата.
- Почакайте! След минутка.
Домакинята се огледа за момент и после, обръщайки се към всички, каза:
- Виждате ли каква е непослушница. Палаво момиче! Точно това ми бе мисълта. Убедена съм, че с това непослушание и с тоя дебеличък гъз тя просто си заслужава да бъде напляскана.
Настъпи смразяващо мълчание, прекъсвано единствено от водните пръски в басейна. Аз бях втрещен. Никога не бях очаквал, че някой така спокойно и неангажирано може да си позволи да говори за… “такива” неща. Господи - и всичко това бе казано от тази възрастна госпожа пред всички нас. Но домакинята продължи:
- Надявам се, че няма да имате нищо против да й ударим няколко плесника по голямото дупе - ще бъде доста забавно, нали? Смехът отново се отпуши и почти всички релаксирахме, подпомогнати от питиетата, а и от представите за това, което… щеше да се случи. Един от господата се обади, казвайки:
- Скъпа, трябва да си призная, че при гледката на това прекрасно момичешко дупе първата ми мисъл бе да надупя Наталия и да я набия хубаво за… смелостта да показва великолепните си форми толкова свободно. Аз смятам, че можем да й дадем един добър урок.
Другият мъж също се включи:
- Точно така. Но… струва ми се, че “няколко” плесника в този случай няма да са достатъчни... Мисля, че нашите домакини разполагат с някоя хубава здрава нагайка например, която е по-подходяща…
Чувайки тези думи, панталонът ми отпред започна още повече да се издува, оставяйки ме силно развълнуван, по-точно- възбуден, от цялото обсъждане и от това, което се “пишеше” на Наталия. Всъщност - то се пишеше на нейното действително страшно привлекателно дупе, което цял следобед бях наблюдавал как се подрусва и издува изпод мокрия бански.
Собственикът на къщата най-сетне взе думата, нарушавайки тайнственото си мълчание до момента:
- Чудесна идея! Наистина имам един камшик за езда от клуба. Крайно време е Наталия да разбере отговорностите си да притежава такъв голям задник.
- Наталия! Хайде, идвай! - обърна се той към момичето, което вече излизаше от басейна.
- Нека се позабавляваме истински, приятели - добави домакинята малко преди Наталия да се приближи към нас.
Тя се появи усмихната и цялата мокра от водата. Още веднъж присъстващите имахме удоволствието да се насладим на изваяната фигура на момичето. Разбира се, очевидно бе, че Наталия е сложила няколко килограма повече единствено на ханша си, който се открояваше с невероятната сила на истинската женственост. Тя понечи да си вземе хавлия, но домакинята на това очертаващо се като незабравимо парти я спря с един жест.
- Наталия, от колко време те повиках, моето момиче?
- Госпожо, извинете, но не съм чула и… мислех че не е важно…
- Добре, наистина не е толкова важно за теб, но мисля, че е важно за голямото ти дупе, което ти цял ден не спря да връткаш пред очите на всички!
Направо се вцепених. Боже, това случваше ли се?
- Ах - наполовина учудено, наполовина игриво възкликна младата госпожица - Просто се забавлявах, госпожо!
- Наталия - обади се домакинът - няма смисъл от излишни думи. Ние решихме, че ти заслужаваш един хубав бой… на голо дупе. И това е окончателно. Така че, приготви се за “наказанието” си.
Момичето помръкна и се напрегна от току що произнесеното. Но за моя голяма изненада, тя не започна да протестира. Остана на мястото си - все така влажна, със стичащи се струйки вода по овалните форми на невероятното си тяло.
Домакинът стана и се запъти към вътрешността на къщата. Аз се огледах, за да отбележа, че наистина всички се взират във красивото момиче и после тайно докоснах предницата на моя панталон, опитвайки се да го предпазя от скъсване.
- Наталия, знаеш какво те очаква!
- Да… госпожо - някак си безропотно отговори момичето.
Картината бе достойна за възхищение.
- Днес наказанието ти ще бъде изпълнено с камшик. Можеш да бъдеш спокойна, че ще пострада единствено… големият ти задник. Но - я се погледни - това голямо дупе може да издържи каквото и да му е “предписано”! Нали, приятели? - домакинята се обърна към нас, засмивайки се отново.
- Очевидно тя знае последствията! - усмихвайки се, произнесе една от дамите от компанията.
-С игурно често има нужда от проява на “строга дисциплина”. Хайде, кажи, Наталия, често ли ядеш бой по… това голямо дупе? - развълнувано полюбопитства госпожата.
Наталия смутено се забави със своя отговор и точно в този момент се върна господарят на къщата, който носеше в ръка една тънка и въздълга нагайка - явно това бе действително най-подходящият инструмент за налагане на днешното “наказание”. Тънкият черен камшик по неописуем начин “прилягаше” на закръглената Наталия. Обади се домакинята:
- Когато е палава и непослушна, Наталия получава наказание, каквото моят съпруг и аз определяме… Нека сега да пристъпим към изпълнението на днешното й наказание, а?
Гледайки и слушайки всичко това, аз почти се разтреперих от възбуда и очакване. За да се прикрия, се опитах да запаля пура, но само изложих силно напрегнатото си състояние.
- Наталия, искам да дойдеш тук и да се наведеш напред. Прибери краката и се хвани с ръце за коленете! - заповяда господарят, придържайки красивата нагайка.
Момичето като по чудо изпълни нарежданията, озовавайки се в недвусмислената поза за бой по задника. От положението, в което Наталия се намираше, дупето й изпъкваше силно назад, поднасяйки цялата си закръглена прелест на жадните ни очи - уверен бях, че всички жадувахме това представление на съдбата. Банският й бе разбира се все още доста мокър, а след малко, когато възрастният мъж със забавени, но решителни движения го свали и разголи пълното дупе на момичето, повечето от нас възкликнаха от сърцераздирателната гледка на покритите с капки вода дебели задни половинки. Това бе вече трудно за издържане. Наталия бе почти напълно гола като едрите й гърди също загатваха за своята тежест и мекота отпред. На светлината от късния залез гладката кожа на закръгленото момиче изглеждаше ужасяващо привлекателно. Сякаш това пълничко дупе, което бе пред нас, просто “подканяше ласката на някоя не толкова нежна ръка”. А Наталия като че ли съвсем съзнателно и с привкус на неочаквана игривост се бе издупила така, че вероятно искаше да ни демонстрира женственото си тяло в своята най-недискретна пълнота. Вече бях пред свършване. Не, не можех да повярвам на очите си. Изведнъж се сепнах от… първото шибване на камшика върху добре изложения задник. Нагайката като че ли прилепна към пухкавото мокро дупе на момичето, задържайки се за няколко секунди напречно на очевидно дълбоката бразда. Чу се как Наталия вдиша дълбоко и възкликна от изненадата на първото плясване. А ударът бе по-скоро шляпване. Естествено, той остави след себе си една розова линия, която прибави и своя чар към невероятно красивата картина. Не закъсня и втория удар. Придружена с леко свистене, здравата нагайка отново плесна върху голата влажна кожа и сякаш залепна там. Наталия завъртя хълбоци и изскимтя нежно. Вече беше очевидно, че нашият домакин не влага кой знае каква сила в ударите, желаейки може би първоначално да “загрее” задните части на момичето. Последваха още няколко почти игриви шибвания, които се сипеха по неописуемо атрактивен начин върху подложената задница. Господарят замахваше с камшика в един крайно приятен, леко забързан ритъм, разбира се не много силно, а реакциите на Наталия като че ли издаваха не толкова болка, колкото... нещо друго. Нямах сили да броя ударите, но около десетият голямото дупе на “наказваната” бе вече доста зачервено, а момичето продължаваше да движи тялото си така, че само раздрусваше сочните си задни полукълба и овалните си цици, които като че ли повече подсказваха за себе си, отколкото можехме да ги виждаме. На масата около нас бе настъпила пълна тишина, по разбираем начин явно всички бяхме в едно особено интимно положение, в което всеки бе сам със себе си. Но… този или… тази, която се намеси и прекъсна за момент сладкото наказание, бе съпругата на собственика на къщата.
- Хей, пускаш я да й се размине доста леко. Тя заслужава един истински бой с камшик на гол задник. Я дай на мен да покажа какво имам пред вид!
За пореден път бях шокиран. Възрастната жена стана и пое нагайката от съпруга си, заставайки на подходяща позиция зад Наталия. Момичето пристъпваше от крак на крак и все така въртеше апетитното си зачервено дупе. …Веднага забелязах промяната в силата на последвалия удар. Господарката започна да шиба тоя прекрасен изложен пред нас момичешки задник с голяма енергия и въпреки че разреди в известна степен ритъма на замахванията, всички станахме свидетели на същинската част от това неописуемо преживяване.
Наталия още от първото плясване започна да диша по-тежко и да се сепва по-рязко от жилещите удари. А камшикът свистеше във въздуха и попадайки върху издупения пред очите ни задник вече оставяше значително по-открояващи се червени белези. В един момент момичето извика и през сълзи се обърна към своята господарка.
- Ох, моля Ви, госпожо…страшно ме боли…
- Какво те боли, скъпа, дебелият ти гъз, така ли? Днес ще разбереш какво е да бъдеш сурово наказана на голо дупе.
Възрастната дама подплати думите си с един добре премерен удар. Момичето сега не издържа на очевидно прорязващата болка и понечи да се изправи. Наталия веднага се опита да поуспокои горящите си задни половинки, докосвайки ги с ръце.
- Какво правиш, непослушница такава! - изкрещя господарката.
- Моля Ви, госпожо! Не мога повече…
- Тук аз ще определя колко трябва да продължи наказанието ти. Нали дами и господа? - обърна се тя към нас.
Аз не можех да реагирам по никакъв начин, единствено направих опит да се усмихна леко. Другите се раздвижиха малко, а една от дамите най изненадващо се обади:
- Скъпа, не бъди мекушава! Дай на тази дебелогъза госпожица каквото си заслужава.
- аталия, ще получиш още двадесет и пет удара с камшика. Ако се опиташ да прекъснеш наказанието, ще добавя по два удара за всеки такъв случай. Разбра ли ме? - определи домакинята.
- Милост, госпожо…
- Разбра ли ме? - натърти госпожата пляскайки с нагайката по ръцете на Наталия, които се бяха задържали отзад.
Слушайки и наблюдавайки цялата тази сцена аз положих неимоверни усилия да не свърша. Но… след като момичето отново, този път дори още по откровено, се наведе и подложи битото си дупе, за да продължи да бъде добре бито, и възрастната дама замахна със здравата нагайка… усилията ми отидоха на празно… Със следващите няколко удара, които образуваха тъмночервени бразди и подутини по вече изсъхналото от червенината и топлината дупе, аз преживях едно от най-мощните… свършвания в живота си.
Докато се опомня в главата ми звучаха недвусмислените звуци от плясъците на камшика, вайканията на младата Наталия и… отброяването, което се извършваше от домакина на нашето парти. Трябва да си призная, че за пръв път ми се случваше след свършване членът ми да остане във върховно възбудено състояние, но… пред очите ми се случваше нещо, което действително бе невероятно. Момичето не издържа в своята позиция и “се наложи” наказанието да бъде увеличено и продължено с още четири удара на страшната нагайка. Нещо като че ли отново бе сложило желязо в панталона ми. Когато Наталия най-сетне отнесе и последния “предписан” камшик, пълното й дупе представляваше пухкава маса от пресичащи се подути бразди, а на места, най-вече там където то бе най-широко и издадено и където бе най-често посещавано от еластичната нагайка, се виждаха кървавочервени резки. Боже господи, дали бих могъл да се справя с тази гледка? Възрастният господар спря Наталия, когато тя започна да се изправя и я принуди отново да се издупи. После се приближи към масата и взе една голяма бучка лед от купата. Това, което той направи малко след това ме доведе до следващото ми повторно свършване. Някак си като по съвсем обикновен начин той разтри леда върху пламтящия задник на момичето и го остави напълно да се разтопи, потичайки във вадички по следите от боя с камшик. Наталия изохка и раздвижи дупе, продължавайки да хлипа и хълца от току що преживяното.
Едновременно с това всички на масата изръкопляскаха, изпускайки насъбралото се напрежение. Аз бях прехапал устни и се чудих как да се оправя. Междувременно видях как домакинът плесна за последно Наталия отзад и накрая вдигна свлеклия се до глезените й бански. Момичето се опита да го обуе и прикривайки гърдите си с ръце, набързо мина покрай нас и се скри в къщата, карайки ни дълго да изпращаме с поглед наказаното й тяло.
Не знаех какво става, само подочух, че останалите гости поздравяват нашите домакини за ”проявената строгост” и - в крайна сметка - за невероятното приключение, в което всички станахме участници. Побързах да отида до тоалетната, а после реших веднага да си тръгна. Не можех да осъзная какво точно се бе случило.
В следващите седмици все не успявах да се освободя от натрапчивия спомен за това… парти. Взех си отпуска, защото дори не бях достатъчно работоспособен.
След известно време, минавайки покрай университета, пред очите ми се спря позната физиономия, всъщност - позната фигура… Аз така или иначе си заглеждах момичетата, особено тези, които имат нещо по-голямо отзад. Боже мой - това не беше ли… Наталия. Изгледах я още веднъж, тя отново ми предлагаше забележителната задна половина от тялото си... Ето, казах си - в профил е същата. Но, за съжаление, нямах много време, защото момичето бързо се качи в една нова “Алфа Ромео” и я подкара.
…Хм, очевидно моите възрастни партньори се грижеха доста добре за издръжката на тази студентка.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!