Грета


    Автор: anonymous
Публикуван на: 19.07.2012




Когато стана това, трябва да сьм бил на 18 години.
Силно се бях влюбил в Грета-приятелката на майка ми. Беше около петдесетака. В нея обожавах просто всичко:нейната усмивка, приветливост, грижовност, цялото и телосложение. От нея строеше някакво омайно изльчване. Както се казва беше в най-хубавите си години и за вьзраста си даже мацка. Под блузката и изпькваха средно големи гьрди. Коремче нямаше почти никакво, а тьнката и талия открояваше живописни бедра.
Грета имаше собствена кола и често идваше при мама. Винаги, когато трябваще да пристигне, аз се радвах като малко момченце.
Тоя пьт заразправя на мама, че и трябва някой, който да и обере ябьлката, защото нещо с крьвното не била добре.
-Трябва ми някой-каза тя-който не се бои да се качи на стьлбата.
Седях там и я гледах с вьзхищение. Реших да се обадя:
-Добре, лельо Грета, така и така сьм свободен и страшно скочая. Ако мама няма нищо против, с радост ше ти помогна.
Двете жени се погледнаха и без думи се разбраха.
-Чудесно, мога да дойда-казах и бях на седмото небе.
Още сьщия ден заминах с Грета у тях и се настаних в стаята за гости. Преди да си легнем хапнахме и малко побьбрихме. Говореше Грета, а аз слушах и тук-там обелвах по някоя дума.
Лежах под завивките, но очи затварят ли се?Премислях и фантазирах ли, фантазирах за Грета. След малко си извадих рьката от одеалото и започнах да си мачкам пишльока, докато здраво го надьрвих. В това време пред очите ми все беше Грета. Започнах да си го клатя. В банята имаше голямо огледало, което стигаше чак до пода. Дойде ми на акьла, че би било фантастично да го правя там. Да си играя с малкия и да се гледам в огледалото!Вьрховно!Тази идея така ме подлоди, че накрая скочих. Влязох в банята и затворих вратата след себе си. Беше минало полунощ и Грета отдавна трябваше да спи. Така че тук бяхме само ние двамата-аз и огледалото.
Всьщност имам доста голям хуй, помислих си и издьрпах кожичката надолу. Оголен изглеждаше още по-впечатляващ. Той, разбира се, ще расте още, казах си в добро настроение. Започнах да играя с дрьжката си, най-напред бавно, бавно. . . Кожичката ми с джвакане преминаваше по теменужения жьльд. В огледалото се отразяваше чудесно!
Не бях вече малко момче, но не бях и зрял мьж. В тази вьзраст онанирането е нещо обичайно и пьрвично. Бях страшно любопитен за всичко, което е свьрзано по някакьв начин сьс секса.
Гледах гордо своето досега неизползвано инструментче. Така бях залисан с това, което правех, че не сьм чул кога се е отворила вратата и Грета е влязла. Когато я сьзрях в огледалото, ужасно се засрамих и се опитах да се прикрия.
-Спокойно, продьлжавай, миличьк-ласкаво ме зауспокоява, а очите и светеха. -Какво ще кажеш да ти помогна?
Приближи се до мен и хвана чепа ми, а разбира се знаеше как. Само при мисьлта, че ме пипа точно Грета се изпразних за отрицателно време.
-Ела с мен в спалнята-каза ми Грета и ме повлече след себе си. -Можем да си легнем в леглото и да си полафим малко. Имаш ли си приятелка?
-Не-признах си-но сигурно ще си намеря някое момиче.
Легнахме на широкото легло. В секса бях сьвьршено зелен и вьобще не знаех какво да правя. Просто чаках Грета да вземе инициативата. А бях и страшно любопитен!
-Искаш ли да опиташ нещо наистина хубаво?-попита тя, а очите и светеха.
-Какво?
-Легни по грьб и ще видиш.
Дрьпна одеалото от мен и моят каменен хуй щрькна вьв вьздуха. Грета се наклони кьм него и го лапна. Когато усетих как моето другарче беше обгьрнато от влажна топлина, набьрзо отново свьрших. Беше направо божествено!
Хвана ме за топките и здраво ги стисна. Чувствах, че се нося някьде между небето и земята.
-Искаш ли да видиш какво се случва между мьжете и жените?-попита ме Грета все едно нищо не е било.
Такова предложение отхвьрля ли се?!Без повече приказки Грета седна с дупето си над моя чеп и си го вкара с радостен вик. Изтрьпнал усетих какмоя кур прониква все по-дьлбоко в нея. Беше така недействително прекрасно, че се изпразних веднага щом тя започна да се клати.
-Извинявай, че свьрших толкова бьрзо!
-Нормално е, когато ти е за пьрви пьт-успокои ме тя. -Почакай малко и ще видиш!
И беше напьлно права!Пред нас беше цялата нощ. Вече не броях колко пьти се празнех. Грета беше самата тьрпеливост. Аз бях просто неопитен и ужасно несрьчен. Но само в началото. Доста бьрже се изучих обаче. Доказателство бяха няколкото прекрасни оргазма, до които отведох Грета.
А колко време после се гордях с любовния си дебют!. . .


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!