Егоистичен секс


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.08.2012




Тази беше от онези скучни ваканции, прекарани на село, когато чувстваш, че само си губиш времето.
Една от вечерите си прекарвах много приятно с компания момчета, но баба ми се обади да съм се прибирала, че било късно. Като се прибрах дълго се карахме, затова, че вече съм на 20, имам право да се мотая по улиците след 10 и завърших скандала като отидох демонстративно в стаята си.
Адреналинът ми се бе покачил страшно много и влязох в банята да се облея за успокоение. През прозорчето духаше лек ветрец, който страшно ме възбуди...Отдавна не бях правила секс, а така ми се искаше... Огледах се из банята за нещо подходящо, но неможах да видя нищо...вече жадувах да се задоволя, зърната ми бяха щръкнали, а гърдите- твърди. Спрях водата, метнах си една хавлия и забързах към градината. Откъснах една извита пъпчива краставица, дълга около 25 сантиметра и хукнах обезумала към банята. Щом влязох пуснах водата и с периферното си зрение забелязах, че някой ме гледа през прозорчето...Но това ме възбуди още повече. Започнах да се галя и да мачкам големите си гърди докато топлата вода се стичаше по лидето ми. След секунда се обърнах към прозореца- той ме гледаше страстно, а аз исках само да си доставя максимално удоволствие...взех краставицата и започнах да я лижа неубоздано. След минута беше вече в устата ми..ммм...ооох... чувах звуците от мастурбацията на момчето..!
.аах..Бавно плъзнах краставицата надолу, към твърдите ми гърди..ооох...към стомаха...ааах..ммм и с рязко обезумяло движение я вкарах в путката си ...започнах да се ръгам яростно...на всяко проникване издавах стонове...ооо..ммм...да! ДА! ДА!момчето вече не издържа и се промуши при мен, бързо се съблече и аз видях надървения му хуй...подхвана ме страстно от зад и започна да ме ебе в задника с бясни тласъци...оох...да! вече не издържах от удоволствие и нервно го извадих от себе си и го блъснах злобно на пода. Той си удари главата и изпадна в безсъзнание. В следващия миг аз бях си го вкарала и егоистично се лашках отгоре му. Тогава стигнах до върха и се отпуснах до момчето. след миг то се свести и уплашено побягна, а аз останах в банята задоволена и щастлива...слива :)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!