Екатерина


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.06.2012




Това се случи през нощтта в която напуснахме родния си град за да се преместим в Аризона. В 3 часа сутринта карах по магистралата за Феникс. Дъждът продължаваше да вали вече близо 6 часа. Дъщеря ми Екатерина и аз пътувахме от 16 часа. Напуснахме 3 седмици след като жена ми почина в автомобилна катастрофа. Просто и на двамата ни беше нужна промяна. Така, че решихме с парите от застраховката да си вземем някоя малка къщичка далеч от целия свят. Сега бяхме само двамата.
Усетих, че клепачите ми съвсем натежават и въпреки нежеланието ми започнах да се оглеждам за мотел. Екатерина се беше сгушила на дясното ми рамо с ръка около моята и спеше вече близо час. Най-накрая пред мене изникна надпис който посочваше, че наблизо има един мотел. Аз паркирах колата и отидох да взема стая. Когато се върнах Екатерина продължава да спи. Аз я взех, внимавайки да не я събудя и я пренесох в стаята, след което отидох да донеса и багажа. Когато се върнах, Екатерина все още спеше сладкия си сън. Аз се съблякох и също легнах на леглото замисляйки се за бъдещето ни. Изведнъж стаята потъна в светлина и се чу оглушителен гръм. Екатерина се разбуди и се приближи, притискайки се в мен.
- Татко, страх ме е! - Знам скъпа. - казах аз притискайки малкото й тяло близо до моето в опит да я успокоя. Тя винаги се е страхувала от светкавици и винаги когото имаше буря идваше в спалнята при мeн и жена ми. Навън проблясна още една светкавица. Екатерина се притисна още по-силно в мен. Тогава аз за пръв път забелязах колко беше нежно и стегнато младото й тяло. Ръката ми започна да се движи нагоре-надоло по гърба й, притискайки я, докато тя легна по корем върху мен. Почувствах гладката й кожа да се допира до моята, мислейки за пръв път колко прекрасно беше моето момиче.
Екатерина се беше развила достатъчно добре и аз усещах съвсем ясно допира на малките и гърди върху гръдния ми кош. Екатерина беше идеална снимка на майка си, само че умалена. Идеално закръглени извивки и приятно задниче, което съвсем леко потрепна когато плъзнах ръката си под кръста й. Без да мисля аз оставих ръката ми да се плъзне по малкия й задник и да почне да го милва. Изведнъж си представих как изглеждам отстрани, лежейки на леглото с дъщеря ми върху мен, докато ръката ми милва задничето й. Това беше собствената ми дъщеря!
И аз започвах да прекалявам. Дали трябваше да продължа или да престана на момента? Екатерина беше заспала. Краката и се плъзнаха настрана. Сега можех да усетя путката й върху бедрото си. Тя беше облечена само с нощничка, без бикини както обикновено. Екатерина мразеше да носи бикини и майка й винаги й се караше затова. Членът ми вече се беше надървил до пръсване.
Какво ли трябваше да направя? Но тя ми беше дъщеря! Опитах се да прогоня всички мисли от главата си и да заспя. Това не беше никак трудно след умората от деня... На следващата сутрин ние продължихме и късно следобед пристигнахме в новата ни къща. Уморени от дългото пътуване ние взехме по един душ и след това веднага си легнахме. Екатерина излезе от банята по тънка дантелена нощничка. Сладките й зърна се виждаха лесно през финната материя. Тя дойде при мене и каза:
- Татко, може ли да спя при теб и тази вечер? - Разбира се скъпа. Лягай. - казах аз усмихвайки се. При тези думи малката ми дъщеря се плъзна в леглото и се сгуши върху мен потривайки тялото си в моето. Аз сложих ръката си върху задника й и я притиснах още по силно към мен. Екатерина премести крака си над моя и натисна с коляна в слабините ми. Тогава погледна към мен и каза:
- Обичам те, татко. Тя ме прегърна с всичка сила, притискайки путката си към мен и движейки леко таза си. После ме целуна по устните. Моята ръка се спусна надоло, запретна нащничкта й над кръста, откривайки стегнатото й задниче. Тя не обърна внимание на това мое движение, така че аз отпуснах ръката се върху голото й дупе и неволно плъзнах средния си пръст в цепнатината, върху аналното й отворче. Екатерина не каза нищо. Тогава изведнъж отново ме обзе паника за това което правех и на часа наместих нощничката й и я прегърнах.
- Лека нощ, скъпа моя. Следващите две седмици ние се нанасяхме в новата ни къща. Екатерина прекарваше деня си в домакинстване, а аз се занимавах с ремонтите. Тя обикновено се разкарваше из къщата облечена в къси панталонки, и горнище което винаги разкриваше младите й гърди щом се наведе. Или пък със съвсем къса поличка и стегната блузка през която се очертаваха сочните и зърна. И нито веднъж тя не облече бикини. Задничето й заставаше пред очите ми всеки път щом тя се наведеше. Една от еластичните и полички покриваше едвам половината от задника й и почти напълно показваше малката й путка. Това буквално ме подлудяваше.
Екатерина очевидно изобщо не забелязваше, че това привлича вниманието ми и през целия ден скачаше върху мен, увивайки крака върху кръста ми. Аз усещах нежната и путка да се трие по бедрото ми, докото тя притискаше гръдния си кош до моя и казваше: - Обичам те, татко. Ще бъдем толкова щастливи заедно.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!