Изгубена невинност


    Автор: anonymous
Публикуван на: 26.06.2012




/ Не се препоръчва на хора със слаби нерви и непоносимост към насилие! /
Девойката, с размазан от сълзите грим, седеше в окаяно състояние на пода, гола и с оковани в белезници на гърба ръце. Пред нея, застанала разкрачена по гола шунда и тактуваща с дръжката на кожения бич в дланта си, стоеше изрусена, възрастна курва, облечена в дълги кожени ботуши, елек на голо, под който бяха увиснали чифт едри цици, със сребърни халки на двете зърна, кожен нашийник с дълги шипове и жартиери, чиито краища висяха свободно върху бедрата й, понеже не носеше чорапи. Зад нея скрит в сенките на стаята, полуизлетнат в огромно, меко кресло, втренчено ги наблюдаваше дебеловрат господин, чиито масивни златни пръстени ритмично проблясваха върху дясната му ръка в темпото на чекията…
-Накарай я да те лиже! – Изръмжа той с разтреперан от възбуда, нисък глас.
-Чу го нали, рожбе – попита със злобна усмивка дъртата курва и повдигна с дръжката на бича разтрепераната брадичка на девойката.
-О, ооо, сега да не ревнеш, миличко? Е, недей така, де, ще взема да си помисля, че е заради мен и ще се обидя. А знаеш каква ставам, когато не съм в добро настроение, нали?! Заради мен ли е?!
-НЕ! – почти изкрещя младото момиче и трескаво потърси погледа на жената с умолително изражение. После продължи малко по-тихичко: –Не е заради вас, госпожо. Заради никой не е… Просто съм неразположена, както ви казах вече, и се притеснявам. А и ми е малко студено…
В следващия момент девойката, която едва ли беше на повече от 18-19, веднага съжали за думите си. Тя знаеше, че не биваше да се оплаква…
-О, на принцесата й е студенко. Ей сегинка ще те сгрея, принцесо… !
Курвата се озъби и замахна с бича. Под нея девойчето ужасено се сви, готово да понесе удара. В последния момент обаче курвата, незнайно защо, се спря. За момент ръката й увисна във въздуха, сякаш се услушваше за нещо, а сетне я свали, без да удари.
-Не, токущо ми “дойде” друга идея. Ще ти пусна “климатика”…
Девойката, чието име беше Лили, не знаеше какво да очаква, когато жената се завъртя с гръб към нея, надупи се и… и се изпърдя баш в лицето й! Унижението беше отвратително и зловонно, още повече, когато двамата с мъжа започнаха истерично да се кикотят. Лили скри пламналото си лице в шепи и се разхлипа…
-О-о, тя се разплака, милата!
Курвата отпусна жилото на бича и този път не се спря. Удари я жестоко по гърба, а сетне повтори и потрети, докато девойката не се загърчи на пода пред нея с викове и писъци.
-Затвори си малката, курвенска устичка, за да не ти изтръгна езичето! – Ревна тиранката и започна да я скубе за хубавата, права, и натурално руса – за разлика от нейната – коса. Момичето обаче не спря…
Лили беше отворена тийнейджърка, с малко наперено телце, което можеше да надърви и труп. Сладураната бе мечтала за кариера на поп-певица и така един ден с много надежди се беше явила на кастинг за “млади таланти”. Лошият късмет обаче я бе хвърлил в дяволски водовъртеж, който постепенно я бе замъкнал директно на дъното. Бяха я принудили да проституира - да лапа голи патки и да гълта сперма - максимално улеснени от факта, че е сираче, което никой не би потърсил, ако изчезне. Последваха снимки за два-три порнофилма, оставили дълбок отпечатък в изстрадлата й душа, много наркотици – за да стигне накрая до тези частни, садо-мазо сеанси с всякакви извратеняци.
Стаята беше обзаведена в стил “неострийт, садо-мазо”, с много графити по стените, вериги, увиснали от тавана, метални мебели и конструкции, и един варел пълен с вода, турен в средата на помещението. Единствената, що годе, нормална мебел беше голямото, дървено кресло, на което се бе разположил клиента.
Дъртата курва отново хвана за косата Лили и се наведе отзад над нея. Тя набута дръжката на бича в сливката й и започна грубо да я изчуква. Девойката започна да вие, като всеки път щом дръжката проникнеше в нея, воят ставаше непоносим.
-Накарай я да млъкне! – ядоса се след малко клиентът.
-Ах, ти, малка кучко, май още не си се научила урока, а! – Жената накара Лили да се изправи и я поведе към варела с вода. – Сама си го изпроси!
Щом стигнаха до варела, дъртата курва се наведе и взе нещо от пода. Приличаше на маска. Щом зърна предмета в ръцете й, младото момиче отчаяно се опита да се отскубне от хватката й, но възрастната жена беше много по-едра и силна от нея.
-Сложи си го, за да не ти го надена аз! – процеди тя и й подаде онова, което държеше. Оказа се, че не е маска, а противогаз. Ужасената девойка нямаше избор и си го сложи. В следващия миг професионалната гаднярка я хвана за вратлето и потопи главата й във варела с вода. Задържа я там десетина секунди, докато момичето не започна да приритва и едва тогава я извади. Заради противогаза на лицето си обаче Лили не можеше да си поеме хубаво дъх и стъклото пред очите й бързо започна да се запотява отвътре. В този момент курвата отново потопи главата й във варела и я задържа вътре много по-дълго. Повтори упражнението още два-три пъти, преди да се смили най-накрая. Когато й махна противогаза, Лили се свлече на пода и започна да диша с широко отворена устичка, като риба на сухо, в отчаян опит да напълни отново с въздух гърчещите й се, бели дробове. След минута коригира дишането си, но беше толкова изтощена, че вече нямаше никакви сили да се съпротивлява.
-Сега я чукай! – отново долетя от тъмното мъжкият глас.
Курвата положи на пода средно голям, луксозен куфар и го отвори. Вътре, като дулата на някакви фантастични оръжия, в специални ниши, бяха наредени цяла дузина изкуствени пениси. Имаше от всички видове: няколко класически латексови, силиконови, от типа “Желе Роял”, стъклени, както и няколко метални в златисто и сребристо. Имаше по-големи вагинални, както и по-малки анални…
-Кой си избираш, кукло? Какво, езичето ли си глътна? Добре тогава, мама ще избере вместо теб… Тоя, черния-големия, харесва ли ти? Да-а, той ще ти хареса… !
Гаднярката извади от куфарчето един направо огромен, черен фалос, който дори помръдваше в ръцете й като истински и го поднесе към лицето й.
-Оближи го, коте, хайде, цункай го! Отвори!
Лили отвори уста, стиснала здраво очи и курвата грубо го набута вътре.
-Сега разтвори крака.
Стиснала здраво в ръка грамадното парче, изрусената курва бавно, но настоятелно започна да го вкарва в тесното й сливе.
-Недей, казах ти, че съм в мензис! – изплака Лили, но това само накара дъртата садистка да се ухили още по-широко.
-Чудесно, значи ще изрисуваме пода, както най-обичам: в кървавочервено!
След малко кръвта на Лили наистина започна да се стича по ствола на черния топуз. Когато забеляза това, курвата спря. Някаква слаба надеждица за миг проблесна в мозъчето на Лили, но тя знаеше, че няма спасение. В следващия момент огромното черно парче вече се поклащаше между бедрата на вещицата, закрепен за слабините й със здрава система от ремъци.
-Хайде, не се лигави, малката, знам, че ме искаш! Сега искам хубаво да се надупиш. Хайде, направи го заради мама… Само не ме карай да повтарям, защото ще стане лошо!
Унижена и отчаяна Лили застана на “четири крака” и послушно й поднесе малкото си, сладко дупенце. Дъртата курветина го плесна собственически и приклекна с хуй в ръка. Миг по-късно черният топуз се вряза в малката, изпъкнала цепка между бедрата й. Лили намери сили да изпищи, но това не й помогна особено. Гаднярката я хвана за косата и още от самото начало започна да я чука с всички сили и диво темпо. Скоро невинната й кръв се застича по бедрата, докарвайки до екстаз воайора в сенките. Екзалтираните му стонове и викове отекваха из помещението, вливайки нови сили във вените на възрастната садистка. Тя явно също беше силно възбудена, защото започна да приглася на извратеняка.
-Да, о, да-а, ще те скъсам, малка кучко! Ще ти разпоря пичето тесно! Ще те разчекна! – квичеше тя, пръскайки слюнка по гърба на виещото от болка и срам девойче.
След малко, с пяна на уста, воайорът нареди:
-В гъза – вкарай й го в гъза!
-С най-голямо удоволствие… !
Лили се бе отпуснала напред на рамене и гърди върху циментовия под, извила главица настрани, и с все още навирено дупе, не помръдваше.
Първо, с едно от металните дилда садистката хубаво разработи сфинктера на девойчето, а след това отново й го начука с черния боздуган, приклекнала зад нея. Това не беше секс, а направо си беше клизма. От сливката на Лили продължаваше да се стича мензисна кръв, а ануса й се гънеше и цъфваше жестоко при всеки следващ напън на курвата.
В следващият момент дебеловратия изскочи от сенките в боен тръс, стиснал в ръка кървясалото си кересте. Много бързо за габаритите си той дотича до странната двойка и застана разкрачен пред лицето на скимтящата от болка девойка.
-Гледай го в очите, кучко! – кресна дъртата курва и отново изправи главицата й за косата.
В този миг тлъстия хуй на нереса изригна, засипвайки с противно гъста и нереално бяла сперма обляното в сълзи, но и така красиво лице на Лили.
-Отвори! – изръмжа пренапрегнатия от възбуда шопар и момичето послушно зина, поемайки в уста последните мазно проточили се струйки, извиращи от дълбините на извратената му същност.
-Какво ще кажете и за една “уринна баня” за финал, г-н Прокурор?!
-О, да-а, ти наистина си най-добрата, Едит… !!!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!