Изневяра


    Автор: anonymous
Публикуван на: 03.08.2012




Едно от нещата, които женените мъже, като че ли непрекъснато забравят е, че жената с напредването на годините става по-страстна и желанието й не само не намалява, ами и нараства. Затова и толкова жени правят мъжете си на глупаци зад гърбовете им - след като те не се сещат да ги задоволят, защо да не потърсят нещо ново. Така си мислех и аз. На 36-ия ми рожден ден, мъжа ми не само, че не беше организирал нищо специално или романтично, ами и имаше наглостта, когато се озовахме в леглото, да свърши само за 5 минути и да заспи веднага след това. Именно тогава реших да му изневеря…
Шефа ми (работя като секретарка в офис) е на не повече от 25 години и дължи привилегированото си положение на парите на баща си, поради което почти цялата работа във фирмата се върши от мен и от други две момичета, докато негово основно задължение е да кръстосва града с “Ауди”-то си и да вечеря с клиентите в скъпи ресторанти. Само ако не беше толкова сексапилен…! Висок, атлетичен, с кестенява коса и тъмносини очи с арогантно изражение. Бях сигурна, че и трите жени в офиса, мечтаем за едно и също – да се озовем под него.
Ден след въпросното фиаско с мъжа ми, аз реших да действам. Подготвих се много старателно - грим, облекло, парфюм, прическа - цялото ми същество излъчваше сексуалност през онзи ден. Изчаках да наближи края на работното време и влязох в кабинета му с един от Е-мейлите получени през деня:
- Господин Николов, това пристигна преди малко и трябва да се изпрати отговор веднага.
- Оо, Катя, не можеш ли да го напишеш ти, аз смятах да си тръгвам.
- Мисля, че е важно да го видите сам и...
- Добре, дай го тука! - Той го прегледа набързо и кимна: - Добре, седни на моя компютър и пиши, аз ще ти диктувам.
Зачатках по клавиатурата, докато с крайчеца на окото си наблюдавах как Ана и Валентина си тръгват.
- Мисля, че това ще свърши работа нали?
- О, да, разбира се! Веднага ще го пратя. А вие... ще желаете ли нещо друго? - Нарочно оставих една мъркаща нотка да се промъкне в гласа ми докато задавах този на пръв поглед невинен въпрос.
Същевременно го погледнах, навеждайки се над бюрото, за да му дам възможност да надникне в деколтето ми преди да отговори. На 36 все още можех да тръшна на земята цял отбор тийнейджъри със стегнатия си бюст и добре го осъзнавах. Видях как погледа му се променя.
- Ами не знам какво имаш предвид...
Станах и заобиколих бюрото, след което се притиснах с цялото си тяло към него, плъзвайки ръка по чатала му.
- Ами денят беше дълъг и изморителен, та си мислех да разпуснем малко.
Той ме прегърна и ме целуна, плъзгайки езика си в устата ми, като същевременно ме сграбчи с две ръце за задника, притискайки се към мен. Усещах възбудата му докато той ме притискаше към себе си, след което с рязко движение издърпа полата ми нагоре до кръста и нетърпеливо избута прашката ми настрани без да си дава труда да я сваля. Пръстите му се заровиха във влажното ми гнездо, той веднага пъхна показалеца и средния си пръст дълбоко в мен, докато с палеца масажираше клитора ми. Простенах изненадана от тази внезапна атака и на свой ред задрасках по копчето и ципа на панталона му, докато измъквах пениса му навън. Започнах да движа ръката си нагоре-надолу по ствола му, а с другата си ръка разкопчах ризата му.
Изведнъж той ме повдигна като перце и ме занесе до дивана, където ме остави внимателно, след което се надвеси над мен, разделяйки бедрата ми. Устните му се гмурнаха между краката ми, безпогрешно намирайки най-чувствителната точка, той хапеше леко, дразнеше го с език, всмукваше клитора ми, нехаещ за стоновете на удоволствие, които се изтръгваха от мен. Ръцете му се бяха плъзнали нагоре под блузата ми и мачкаха гърдите ми. След малко цялото ми тяло беше пронизано от гореща тръпка и усетих да ме разтърсва мощен оргазъм. Той също го усети и се плъзна нагоре, и притисна устни в моите. Докато ме целуваше пениса му ме прониза отведнъж, без предупреждение, изпълвайки ме. Потреперих от новата и неочаквана тръпка, а после се отдадох на ритъма, който той ми налагаше.
Беше нежен, но безмилостен ме пронизваше с бавни, отмерени движения без да спира да ме целува. Устните му се плъзгаха по лицето, врата и гърдите ми. Имаше нещо безкрайно възбуждащо да се отдам на шефа си в кабинета му, като някаква мръсница. Фактът, че и двамата все още сме облечени във всичките си дрехи, подсилваше още повече това усещане. А и той беше млад, и жизнен, изобщо не можеше да се мери с мъжа ми. Сдържаше собствения си оргазъм максимално за да увеличи моето удоволствие. Не съм сигурна дори колко пъти свърших, преди най-накрая да усетя пулсирането му, след което ме изпълни с горещата си, живителна течност… !
Останахме притиснати един до друг, той ме милваше и целуваше, а аз го бях обгърнала с бедра, сякаш нямах намерение да се отделям от него.
- Май ще трябва да включа това в задълженията ти - а също и да ти увелича заплатата!
Присъединих се към смеха му, но по друга причина - подобна работа щях да я работя, колкото ми нареди извънредни часове и то безплатно!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  02.07.2013 15:44:52Изпратен от:  тя
Май скоро не сате ебали а...
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!