Как изчуках сестра си и приятелката и


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.01.2013




Както всеки уйкенд цялото семейство излизахме на пикник сред природата. сестра ми имаше приятелка която се казваше Стела, и от известно време излизахме заедно, до този момент само невинни целувки и нищо повече. Я тя беше гадже което всеки би пожелал да има. Поканих я да дойде с нас. Съгласи се, обичаше природата и не и отказа. На около петнадесетина километра от града ни има язовир. Когато пристигнахме на мястото където винаги идвахме, а там беше невероятно спокойно, далеч от града и хората, беше пусто и дива природа, се оказа че сме забравили чантата с храната. Оставихме майка и татко, да направят лагера, баша ми мъкнеше въдиците и веднага взе да ги оправя за риболов. Аз, сестра ми и Стела се запътихме до близкото село за да купим нещо от месния магазин. Беше средата на август, жегата беше непоносима. Вървяхме пеш близо 2 километра. Нали се правим на туристи и не взехме колата. Преполовихме пътя и този път се оказа че не сме взели пари. Всеки си мислеше че другия има, но уви, не. Естествено трябваше да се върнем. За да спестим малко от пътя този път минахме през гората. И точно излизахме от нея на мястото където се бяхме установили, видяхме как баща ми така беше награбил майка. Беше легнал на тревата, а тя го яздеше лудо. Стаихме се. Сестра ми приклекна зад един храст, Стела зад нея, аз отзад.
-Леле брат ми. Нашите правят секс…. И то на тревата. Не мога да повярвам.
-Че защо пък не. И те са хора.
- Хайде да погледаме. Гледката беше доста възбуждаща. Майка ми със запазено тяло и все още гърдите и не се бяха отпуснали правеха луд секс, а и Стела така се беше надупила пред мен, че вече погледа ми беше преместен върху това което има под късата и пола. Носеше прашки и от позата която беше заела се виждаше как са се врязали в цепката между краката, окосмената и путка се откриваше пред мен. Започнах а се пипам по кура. И той естествено се надърви. Стояхме така свили се един до друг зад храста, аз се доближих повече до Стела и опрях пениса си в дупето и. Погледна ме но пак извърна поглед към нашите. Майка ми вече беше лапнала кура на баща ми. Той я хванал за косата се наслаждаваше на плавните движения които правеше любимата му. Плъзнах ръка по задника на Стела и бръкнах под полата и. Не се съпротивляваше. Вкарах пръст във влагалището, влажно и горещо, беше възбудена. Изкарах си пениса, Стела сама се намести на него. Сестра ми все така втренчено гледаше родителите ни, но понеже се поразмърдахме зад нея ни погледна.
-Ама какво правите, Вие сте луди. Стела се опря на не я за да има опора, без да се притеснява от нищо и аз вече проникнал в путката и доволно я поклащах напред назад.
-Абе поне влезте по навътре в гората.
-Сестра ми, мълчи че да не ти го вкарам и на тебе че както си лъснала заника си така надупена. Със Стела се преместихме малко по-навътре в гората. Сестра ми остана и продължаваше да зяпа като от време на време ни хвърляше и на нас по един поглед. Не след дълго се присламчи при нас като седна на тревата до нас и бавно прокара ръка през дрехите си и премина по циците, стигна до анцуга с който беше облечена от долу, вкара ръка под него. Чуках Стела и гледах какво прави сестра ми. Гледката ме възбуждаше. Исках да я видя, да видя… путката на сестра си. Не веднъж тайно съм гледал през ключалката на банята как се къпе. Путето и винаги беше гладко избръснато, пък колко чикии съм бил…..
- Брат ми, искам кур, Стела се уреди, ами аз?
- Хаха Засмя се Стела.
-Ти какво, брат ти ли искаш да те наебе.
-Лесно ти е на тебе, с кур в пичката.
-Ми ела де, аз няма да кажа, ха ха ха. Това вече никога не съм си и помислил че може да стане. Сестра ми се приближи към мен избута Стела и се надупи.
-Брат ми, начукай ми го.
-Каквоооо?!
-Казах да ми го начукаш. Стела ме избута към нея , хвана ми кура, изсули анцуга на сестра ми и го намести в путката и. Не издържах на предизвикателството и проникнах в нея беше изключително тясно путето и. Изпъшках тежко и я заблъсках напред назад. Стела се приближи към нея и се промуши под нея, така вече циците на сестра ми се блъскаха в лицето и, от време на време Стела в движение улавяше с устни зърната им. Преместихме се на тревата, сестра ми легна странично и аз проникнах отново в нея отзад, Стела вече беше впила устни в нейните. Такава страстна целувка не бях виждал. Сякаш и друг път бяха правили това.
- Да, прави ли сме го и преди. Сякаш прочетоха мислите ми. Сестра ми яростно търкаше клитора на Стела която се мисля че вече изпитваше оргазъм. Това силно ми подейства, усетих че ако не се отдръпна ще напълня сестра си със сперма. Тя сама разбра това и се изниза. Обърна се и страстно лапна пениса ми, който в същи а миг изригна. Напълних устата и. Сестра ми задържа спермата в нея и бавно я процеди през устните си върху циците на Стела, след което с език я размаза по тях.
-Сега брат ми, ще ме лижеш и докато не ме докараш до края езикът, ти не искам да се отлепя от путката ми. Стела ме изпревари и жадно засмука клитора и. -
Не искам брат ми. Изпълних желанието и. Засмуквах клитора и, вкарвах дълбоко език във влагалището и. Тя сама започна да се търка докато не започна оргазма и. Стела вече беше лапнала моя докато не се изпразних за втори път върху циците и. Оправих ме се набързо и се върнахме при нашите. Сякаш нищо не се бе случило. Измърморихме нещо на нашите че сме забравили парите и отново се замъкнахме към селото. Това е, така изчуках сестра си. Леле какъв съм перверзник. Ама и тя не си пада по долу.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  01.04.2013 12:40:21Изпратен от:  asd
phahahahahaha
 
Дата:  01.04.2013 12:41:12Изпратен от:  lelee
maikoooo
 
Дата:  04.06.2013 13:29:12Изпратен от:  jhjhj
ne si jivv
 
Дата:  14.01.2014 01:29:30Изпратен от:  SelenasworLD
хехее... браво браво шапка ти свалям бе пич :D...
 
Дата:  03.06.2014 17:50:33Изпратен от:  mulatkatabb
abe pedofil omrql ta ti akul nemqwli vakulasi zawto ne naeba i maikasi kakvisa tezi izmislici maikati deiba mrusna odvrat malko vi ebaxa turcite
 
Дата:  25.08.2014 19:41:46Изпратен от:  мърша
дай и аз да я изчукам
 
Дата:  28.11.2014 19:39:20Изпратен от:  aleksslatkiq
ebahti pederasa si ti be ku4e mrasno ela date nagaza as da se nasere6 kato mikser hahahaaaaaaaaaaaa
 
Дата:  05.12.2014 17:55:30Изпратен от:  идйднжфкиф
Хахаха
 
Дата:  26.02.2015 15:38:29Изпратен от:  не ме бърка
аре излез от филма кво ше каеш
 
Дата:  02.03.2015 17:12:44Изпратен от:  arda
izkam i az
 
Дата:  09.03.2015 02:56:25Изпратен от:  demenci
Super si chukal
 
Дата:  15.03.2015 14:47:22Изпратен от:  LuDaKa in cs
С 1 дума “ПИЧ”
 
Дата:  20.03.2015 15:58:37Изпратен от:  asd
oli 5 celi pyti junfata mi iziqdi
 
Дата:  20.03.2015 16:00:45Изпратен от:  lelee
ebasi i filma te taka sa se napu6eli maina
 
Дата:  07.05.2015 10:03:34Изпратен от:  kamen
a... te na po kolko godini sa bili i ti na kolko si
 
Дата:  19.07.2015 04:43:05Изпратен от:  Tarikata
Pulna izmislica pederas dolen hlape
 
Дата:  12.04.2021 01:44:29Изпратен от:  Gosho ot Pochivka
ee kloshar
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!