Как наебах всичките си колежки - 1


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012




Ще ви разкажа как изчуках всичките си колежки. Директор съм на училището в едно малко градче. Идеята да ги “изпробвам” ми хрумна на един от нашите учителски банкети, когато порядъчно си бях попийнал. Но речено - сторено...

Реших да започна с колежката по математика. Много ме дразнеше с държанието си и затова си рекох, че ще я скъсам от ебане. Светла, така се казваше тя, беше с около 10 години по-голяма - "омъжена щастливо"с 2 дъщери. Светлето имаше големи цици, заради които големите ученици я наричаха "цицкофръцка". Ето как стана всичко и как я наебах…

Следобед, по принцип, в училище няма много хора. Един ден, точно по това време, я накарах да дойде до дирекцията, за да оправи картоните на класа си. Нарочно бях пуснал секретарката в почивка за 1 ден, а дежурната лелка пратих с някаква задача из града и знаех, че няма да се върне до поне 2 часа още. Та, Светлето дойде в дирекцията и я настаних на канапето. Беше облечена с пола до коленете и ризка, през която прозираше сутиена й и преливащите й през него големи гърди.

-Светле, - реших да я избъзикам аз, - много секси си се облякла днес?
-Еее, шефе, нали трябва да привличаме мъжките погледи - позасмя се малко смутено тя.
Не очаквах да реагира така. Казах си, че крепостта може да падне по-лесно, отколкото очаквах.
-Ти не само ги привличаш, а направо ни възбуждаш - казах й аз и реших директно да премина в атака, като ставайки, си разкопчах панталона, от който се показа вече разбудилия ми се член.
-Ама какво правиш?! Недей така.. - каза тя, изчервявайки се, но погледа й не се отделяше от члена ми, който е с дължина около 19 см.
-Стига Светле, знаеш, че те желая отдавна. Сега е момента и няма никой. Хайде, никой няма да разбере. - Казвайки това, аз пристъпих към нея и хуя ми се доближи на сантиметър до устните й.
Светла сякаш само това и чакаше, и го налапа чак до основата. Не очаквах, че ще го поеме целия, но го направи дори без да се задави. Такава свирка ми извъртя, че след малко свърших на силни тласъци върху лицето й.

-Ще ме побъркаш преди още да съм те почнал – признах й аз.
-И аз очаквах повече от теб, шефе. Не ми казвай, че беше дотук? - избъзика ме тя. - Или винаги така бързо си изгърмяваш патроните с жените...
Направо ме вбеси с тия нейни думи. Заключих вратата и се върнах при нея. Положих я на канапето, набрах полата й нагоре и смъкнах бикините й. Показа се рошава путка с къдрави косми. Много си падам по космати путета. Започнах да я лижа и след малко мъзгата й потече.
-Давай, давай, ох, супер – кефеше се тя. - Мъжът ми никога не ме е лизал. Без да й отговоря, продължих да набивам език в розовата й путка. Членът ми се навири отново и разбрах, че отново е готов за подвизи. Пъшкайки, Светла разкопча ризката и сутиена си, и пред погледа ми се разляха чифт наистина внушителни гърди с големи розови кръгове. Висяха малко, ако трябва да бъдем съвсем честни, но бяха най-големите в училище… !

Светла беше готова за ебане. Изправих се и й го вкарах чак до мъдете. Тя изпищя - не очакваше, че ще й го набутам целия. Започнах да я клатя, а тя пъшкаше и ме стискаше с крака.
-Давай, спукай ме от секс, ох, много ми е хубаво, майчице! Давай, еби ме, ох, сссс, давай, чукай ме!
Явно не беше ебана така добре никога, но познавах мъжа й и предположих, че той само си прави кефа с нея и не го интересуват хич нейните желания.

-Светле, хубаво ли ти е? - попитах я аз.
-Ох, не спирай, пак ще свърша - изохка тя, клатейки се в моя ритъм. Циците й се люшкаха, а аз ги мачках като козунаци по Великден.
-Я се обърни с гръб към мен - й казвам по едно време.
Светлето веднага се обърна и зачака, но аз нали съм си перверзник, не й го вкарвах в чакащото путе, а я изненадах в гъза. Бях сигурен, че не е ебана там. Затова се изненадах, че й влезе от първия път. Тя изрева:
-Ооох, какво правиш?! Боли... !!!
Но щом отново я заклатих в познатия бесен ритъм, бързо-бързо спря да се оплаква и заскимтя от кеф. Да-а, явно много й хареса. Наистина - дупето й беше тясно, но ме поемаше целия без проблем.

Клатих я няколко минути и за мое учудване тя отново се изпразни. Усетих, че след малко и аз ще свърша, и го извадих от гъза й. Светла на мига се обърна и аз поставих члена си между големите й цици. Тя започна да ми прави “турска чекия” и да го олизва, винаги щом доближеше брадичката й. Повече не можех да издържам и изригнах като гейзер, сипейки бели пръски по лицето и гърдите й… !

За още един тек нямаше време, защото лелката можеше да се върне всеки момент.
-Шефе, кога ще го направим пак? – попита ме закачливо Светла, след като се облече и изми. - Наистина ми хареса. Мъжът ми не ме ебе така и аз с него свършвам много рядко. А сега с теб свърших цели 4-ри пъти.
-Друг път ще има, когато аз реша и зависи и от държанието ти… ! – Вече бях решил повече да не я еба, защото щеше да се похвали, а аз нямах нужда от това, за да мога да изпълня плана си…

Това беше първата колежка, която изчуках, а следващия път ще ви разкажа как наебах секретарката си и друга една колежка. Заслужава си, затова не пропускайте следващата част... !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  02.04.2015 18:05:23Изпратен от:  Penko
Mnogo qko enbane e bilo!
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!