Качествено отмъщение


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.07.2012




Десислава почти тичаше към къщи – толкова бе бясна. С приятеля й тъкмо се бяха скарали отново и този път, като че ли за последно. О, как смееше той да твърди, че момичета като нея били под път и над път, и че не била нищо особено? Щеше да му покаже тя и то как! Щеше да съжалява за всяка своя дума. В състоянието, в което се намираше, тя дори не забелязваше къде се намира или какво става около нея.
Тъкмо пресичаше централната градина и беше свърнала по една от страничните алеи. Булевардът беше само на няколко метра от нея, разделяше ги една ивица храсти и тя чуваше шума от движението, но алеята беше тъмна. Изведнъж пред нея изскочиха двама мъже, препречвайки пътя й.
- Накъде така малката? Не знаеш ли, че вечер в парка е опасно?
Десислава изпищя от уплаха и се обърна за да побегне, но се блъсна право в трети мъж, който я сграбчи здраво и запуши устата й.
- Не викай или ще пострадаш сериозно, ок?
Младата жена уплашено поклати глава и ръката която притискаше устата й се отпусна.
- Не се стряскай толкова, миличка, искаме само парите ти и каквито дрънкулки носиш по себе си. Нищо няма да ти направим.
През ума на момичето обаче светкавично мина една греховна мисъл. Само допреди секунда мислеше за отмъщение и ето че господ й даваше добра възможност за такова. Не биваше да изпуска случая.
Тя си пое въздух и побърза да каже това, което мислеше, преди сама да се е стреснала от шантавата си идея:
- Вие, момчета, сигурни ли сте... че искате само това? Защото аз може да съм склонна да ви дам и нещо повече... ?!
Мъжът, който я държеше, я загледа учудено. А гледката впрочем си я биваше: Десислава беше висока почти метър и седемдесет и пет, с едри, кръгли, но не увиснали гърди, стегнати дълги бедра и тънка талия, под която ханшът се очертаваше съблазнително закръглен и стегнат, без едно излишно грамче по него. С боядисаната си в яркочервено коса, тъмнокафяви очи и голямата си уста, тя приличаше едновременно на чалга певица и на Джулия Робъртс.
- Какво точно предлагаш?
- Ами ако намерите някое тъмно кътче, където да се усамотим и ми обещаете да ми вземете само парите и нищо друго, то аз ви обещавам да бъда много, ама много мила с вас. Ще ви оставя да правите с мен, каквото си поискате, без да се съпротивлявам.
- Дадено! Нали момчета?
Другите двама кимнаха едновременно.
- И още как!
- След като сама ни предлага, няма да се откажем, я!
Двама от мъжете я хванаха под ръце и я поведоха след третия, държейки я внимателно, но здраво, за да не и хрумне да бяга. Тя и не мислеше за това обаче. Огледа внимателно своите похитители: този който я беше хванал беше висок и слабоват, но жилест, с обръсната до голо глава, но пък с неколкодневна брада. От другите двама единият беше доста по мускулест и стърчеше цяла глава над нея, а другия беше среден на ръст, с дълга къдрава коса, която се спускаше по раменете му.
След няколко завоя се озоваха на някаква спортна площадка, пуста по това време на денонощието (минаваше един). Отведоха я до една от пейките и я бутнаха да седне на нея.
- Само още нещо момчета!
- Какво?
- Моля ви, не ми късайте дрехите. Не искам целия град да разбере какво съм правила тази вечер!
- Ами тогава най-добре ги съблечи сама, миличка!
Десислава се изправи и изрита обувките си, след което дръпна ципа на полата си и тя се свлече в тревата. Отдолу се очертаха дългите й крака обути в черен чорапогащник и черните й прашки.
- Майко мила, ще ни побъркаш, маце!
Гологлавият се приближи до нея и като хвана блузката й я издърпа през глава, и я хвърли до полата. През това време мускулестият беше хванал чорапогащника и бельото й едновременно, и ги смъкна бавно, приклякайки зад нея. Дългокосият също не си губеше времето, а с едно движение разкопча сутиена й и го захвърли. Тя почувства ръцете на този, който й беше смъкнал прашките, да се плъзгат по краката й нагоре към задника, а после да минават отпред. Едната от тях се плъзна по “храстчето” й и безпогрешно намери горещата цепка между краката й. Деси усети как два пръста се плъзват в сливата й и навлизат дълбоко в нея. Не можеше да ги види обаче, защото другите двама също не бездействаха – единият я целуваше по устата и врата, а другият мачкаше гърдите й и смучеше зърната им. Комбинацията от усещания беше фантастична и красавицата усети, че се подмокря от кеф.
В следващият момент обаче мнимите насилници я бутнаха да седне на пейката и три хуя лъснаха пред изумения й поглед. Изненадващо, но най-голям беше този на дребния тип с дългата коса, който й поднесе почти 30-сантиметров чеп с внушителна дебелина. И другите двама не можеха да се оплачат обаче, всеки надървил по един 20-сантиметров топ.
Тя започна да им духа подред, редувайки ги в устата си и помагайки си с ръце, и с гърдите си дори. Мъжете си разменяха местата и всеки от тях получи първокласна свирка с влизане до гърлото, както и по една турска чекия - големите й цици просто бяха създадени за това. Когато налапа 30-те сантиметра обаче, Деси малко се поуплаши, представяйки си да я ебе този колос, но страха и бързо беше заменен от нетърпение, докато го поемаше все по-дълбоко в устата си, без да спира да лъска с ръце другите два хуя.
Ето че гологлавият не издържа и я бутна да легне на пейката, след което бързо се намести между краката й и проникна в нея с един добре отмерен тласък. Другите двама застанаха до главата й и тя трябваше да им духа, докато приятелчето им я ебеше. В кратките мигове когато устата й беше свободна, тя стенеше от удоволствие.
След малко културистът се смени с гологлавия и на свой ред започна да я трамбова с мощни, и отмерени движения, а Десислава бързо стигна до оргазъм. Тогава те я повдигнаха от пейката, а дългокосият легна върху нея и я придърпа върху себе си, принуждавайки я сама да се наниже на хуя му. Беше върховно усещане докато огромният 30-сантиметров хуй я пронизваше. Гърдите й се тресяха, докато тя като обезумяла се мяташе върху него, а другите двама продължаваха да си ги подават в устата й, застанали от двете й страни. За втори път стигна до оргазъм… !
Тогава гологлавият мина зад нея и докато тя продължаваше да духа на третия, той я сграбчи за задника, задържайки я неподвижна. Младата жена усети хуя му да се опира в халката на ануса й и да я преодолява с едно внезапно движение. Щеше да извика от болка, но устата й беше запушена от хуя на третия мъж. А гологлавият продължаваше да натиска, докато не потъна целия вътре в ректума й. Тогава и тримата започнаха да се движат, съгласувайки ритъма си. А Десислава усети нов оргазъм да се заражда и да разтърсва цялото й тяло.
След малко културистът и бръснатата глава си размениха местата, но тя почти не усети разлика. Трите хуя я запушваха отвсякъде и тя беше почти в безсъзнание от тази невероятна комбинация от болка и кеф. Тогава обаче дългокосият подвикна нещо, което тя не чу. Изведнъж Десислава усети, че другите двама се отдръпват, че я повдигат и обръщат, и докато разбере какво точно става, я спуснаха върху огромния хуй на дългокосия и той разпъна изтерзания й задник, пронизвайки я докрай под действието на собствената й тежест. Тя изпищя от болка, но след малко, когато започна да се повдига и спуска сама върху кола, който я разкъсваше, усети удоволствието за пореден път да се завръща и то на още по-висок градус. Другите двама застанаха отново от двете й страни и тя усети спермата им да бликва, заливайки лицето, гърдите и корема й. Третият мъж сякаш беше неуморим, но след като тя свърши за седми или осми път, изведнъж я сграбчи и я притисна плътно, а тя усети соковете му да се изливат в правото й черво. Той я повдигна внимателно, спускайки я на колене на тревата и й поднесе хуя си, за да го оближе и лъсне. Другите двама съшо се приближиха.
- След такъв сеанс, маце, ще е грехота да те обираме!
- Макар че може би трябва да ни платиш за труда, а?
Тримата я целунаха по веднъж за довиждане и се стопиха в тъмнината, оставяйки я да се почиства и привежда в ред. Докато нахлузваше дрехите си тя усещаше, че задника й вече болезнено пари и знаеше, че утре няма да може да сяда. На устните й играеше доволна усмивка обаче. Надали някой друг беше си отмъщавал по толкова бърз, ефикасен и приятен начин.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!