Леля ми


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012




Една вечер, преди две години, случайно решихме да отидем на дискотека. Преди това, естествено, трябваше пийнем малко за да ни дойде настроението. Събрахме се в братовчед ми (майка му беше заминала за 2 дни) - аз, той, сестра му и леля ни. След като изпихме по 2-3 водки тръгнахме към дискотеката. Тогава бяхме малки, но братовчедката ми се познаваше с охраната и влязохме в дискотеката без проблем. Пийнахме, позабавлявахме се и след 2-3 часа ни се доспа, и решихме да си ходим. Отидохме да спим всички в братовчед ми, защото терена у тях беше свободен, а и живееше наблизо.

След като се прибрахме, братовчедка ми, която беше много пияна, си легна веднага, а братовчед ми каза да аз да легна в неговата стая, докато той щял да спи в таванската стая, а леля ми пък отиде да ляга при братовчедка ми. Аз първо си взех един душ и после отидох да си лягам. Когато влязох в стаята, посегнах да светна, но крушката беше изгоряла. Избърсах се, легнах си гол и се завих. Като се завъртях обаче, изненадващо се опрях в нещо меко и някой попита:
-Кой е тука?!!

Аз притеснено казах името си и разбрах, че това е леля ми(тя беше на 28 години и беше хубава, пък и бях чувал, че била много страстна в леглото). Казах й, че е трябвало аз да спя тук, а тя ми отговори, че братовчедка ми се е изпънала на цялото легло и нямало място за нея там, затова е дошла тука, като си е мислела, че аз съм при братовчед ми. После ме попита:
-Нали няма да ти преча?
-Не.
-Притеснява ли те това, че съм гола?
-Не, и аз съм гол.
-Да не стане някоя грешка? - и като каза това посегна към пениса ми, а аз, естествено, се бях надървил вече.
-Ооо, май си се понадървил, искаш ли да се прегърнем?
-Ми, може - рекох аз, легнал по корем.

Тя ме прегърна и ме попита дали искам да се качи върху мен, а аз, макар и много притеснен, й отвърнах, че може. След като се качи отгоре, леля ми заяви:
-Сега ще ти стане хубаво. - Влезе под одеялото и започна да ми прави свирка.
Аз бях толкова възбуден, че свърших само след 2-3 минути, но тя не се дръпна, а продължи да ми го смуче. След като излочи цялата ми сперма, тя стана, отиде до чантата си и изкара оттам сноп презервативи. След като се върна обратно, ми сложи единия, качи се пак отгоре, вкара си го и започна да ме ебе. Правеше го бавно и се търкаше в мен.

След около десет минути, аз отново свърших. Тя свали презерватива и каза да се изправя, после се надупи така, че дупето й изпъкна много силно. Каза ми да й го вкарвам бавно отзад! Но нещо не искаше да прониква… Тя стана, взе още нещо от чантата си, даде ми го и каза да си намажа кура с него. Беше някакъв вазелин. След това пениса ми проникна и аз започнах да я чукам в дупето.

След около 30 минути(!) леля поиска да сменим позата и легна по гръб. Аз се възкачих върху нея и започнах да я чукам отново. След около още 30 минути(!!!) тя започна да пъшка много силно, а след около още 5 аз самия свърших за 3 пореден път.

Лежахме един върху друг без да продумаме, но след като започна да се съмва тя стана, изхвърли презервативите, облече се и ми каза:
-Аз отивам при братовчедка ти, щото майка й ще си идва с ранния влак, пък не трябва да заподозрат, че сме правили нещо. Обещай ми, че няма да кажеш на никого.
-Добре - рекох аз и тя излезе.
На сутринта като станах, другата ми леля се беше върнала и всички вече се бяха събудили. След като закусихме, останалите станаха и отидоха в хола да гледат филм. Останахме само аз и тя. Леля отново ми напомни да не казвам на никой за случилото се и въобще да забравя за него. От тогава избягвам да говоря с нея, макар че, честно казано, бих я изчукал отново с огромно удоволствие…

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  10.04.2013 19:00:48Изпратен от:  valko
късметлия :D
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!