Леля Яна


    Автор: anonymous
Публикуван на: 19.07.2012




Леля Яна я опънах през първата ми година като студент. Приеха ме в МЕИ-то във Варна и вечер се събирахме в едно аверче – Кольо - живееше в 12 етажна панелка във Чайка. Всяка вечер се мъкнех у тях да играем карти и няколко пъти се засичах в асансьора с една възрастна, симпатична дама - руса, висока и с огромни цици. Лятото прдължи по дълго и дори началото на октомври ходехме с къс ръкав, но вечерта захладнявапе – а лелката ходеше с прозрачни ризки под които се виждаха напиращите й да изкочат от сутиена гигантски цици. Питах Кольо за нея – кази ми , че била отскоро на пенсия – на 55 години, разведена , живеела на 11-я етаж, сама – идвала да я вижда някаква племенница – Жана – четирдесет и няколко годишна, ама много засукана. Блока беше стар – а пък асансьорите – допотопни – от тия с решетка – затваряш вратата и трябва да дръпне и решетката за да потегли. Винаги ме хващаше шубето да не заседна някъде с тая бракма, но една вечер, така ми излезе късмета. Пак отивах да пляскаме карти и качвайки се в асансйора, чух че накой припряно отключва входната врата и като култутен човек изчаках. А то леля Яна.
Благодаря че ме изчакахте – ми вика.
Моля Ви се – отговорих й. Дръпнах решетката и натиснах 6-я етаж, защото знаех че аз слизам първи, Ама за късмет, асансьора заседна между 3ч и 4-я етаж – точно на плочата – без никакъв дстъп до врата , но и безда има коуй да ни види. Тогава нямаше и GSM-и – че няма и как да се обадим на техник – абе лоша работа. Отварях и затварях решетката барем тръгне асансьора – ама ядец. Янчето с една тънка ппрозрачна ризка и къси гащи, а беше към 8 часа и започна да захладнява и след 15-200 минути я гледам взе да трепери. Преди това естествено се запознахме:
- Ами май доста ще почакаме докато ни извадят – казах аз – казвам се Георги, викайте ми Жоро.
- Яна – представи се тя.
Ох – вика Янчето - дано скоро някой да повика техника, че предния път като заседнах – висях в асансьора 4 часа. Че и леко съм се облякла и ми стана хладно – каза тя като видимо затрепери. Аз също бях по тениска, ама търпя на студ, та и предложих.
- Ако много Ви е студено, да се опрем един в друг, че то скоро я ни изкарат, я не.
Ами то в такъв момент няма място за притеснения – вика ми тя и притисна гръб към мен. То добре, ама дупето й близо до чепа ми и след малко змея се пробуди и занадига глава.
Ох какво ми убива? – пита ме Янчето.
Да нямаш мобифон в джоба? Ако имаш извикай техника.
Нямам - сконфузих се аз, а тя учудена протегна ръка да провери и ме хвана за чепа.
Е, баси хуището, дето го имаш – ми вика, и започна да разкопчава дънките ми, а аз награбих гигиантските й цици и почнах да ги мачкам, докато тя успя да изкара кура ми и се заигра с него. Обърнах я с лице към мен и впих устни в нейните, като разкопчавах ризата й и сутиена. Скоро пред погледа ми се разкриха огромните й, тежки гърди, стегнати за годините й – увенчани с огромни зърна, навирени като машинни болтове и с тъмни ареоли. Не можах да се сдържа и засмуках цицките й, а тя стенеше от кеф и лъскаше чепа ми. Доста се бяхме разгорещили, когато някой захлопа по няйкоя от асансьорните врати и се развика: - Ало, има ли някой заседнал – техника съм.
Двама сме межди третия и четвъртия етаж – викам му аз, докато светкавично се заобличахме.
Не натискаите и не пипайте нищо – ей сега ще ви изтегля – вика ми оня.
Тя нашата не се губи, момчетоми – вика ми Янчето – ела у нас да ми погостуваш - на което веднага се съгласих и я целунах. Оня кавал техника действаше бързо и ни изтегли на четвъртия етаж след минитка. Вика че щял да оправи асансьора до час и ние пеша се качихме до апартамента й на 11-я етаж. Апартамента й беше спрестнат и готино мебелиран с мека мебел. Тя пусна някаква музикална телевизия и ние се разположихме на широката й спалня. Веднага се награбихме и засмуках езика й, докато ръцете ми трескаво разкопчаваха дрехите й, а тя моите. Забелязах, че носеше скъпо бельо, а като свалих изрязаните й бикини, видях че путката й беше дюс бръсната, което ме надърви неимоверно яко. Тя задвижи ръка по кура ми , а аз засмуках цицките й и особено зърната. Тя ме бутна да легна по гръб и се зае с хуя ми. Леко пое главичката му с устни, както плувец опитва водата на басейна и после хищно налапа колкото можеше от чепа ми. Смучеше ме ритнично като чаткаше с език по главичката и леко изполваше зъби – абе духаше перфектни и на мен почти ми дойде, но мъжки задържах и се надигнах, смучейки зърната й и дразнейки клитора й. Постепенно свалих устни, целувайки корема й, стигайки до пичката й , която усетих бе леко напарфюмирана – очевидно тя добре се поддържаше. Задвижих език по дължината на цепката й, отделяйки особено внимание на клитора и тя почна да вика като за световно – свърши за 3-4 минути, като при оргазма си така ми задърпа косата, че без малко не ме скалпира.
Благодаря ти Жоре – не съм ебана от близо година и толкоз бях зажадняла да свърша - докато ми говореше ме легна по гръб, обкрачи ме и като ми държешепарчето си го наби до откат.
Ох, на леля. Такъв голям хуй ми трябва да ми начеше сливата – говорейки ми тя бясно ми се набиваше на кура, а аз бях я баграбил за гъза, и се наслаждавах на гледката на мятащите се огромни цици – тресяха се бясно, а зърната бяха набъбнали като бебешки биберони. След две –три минути тя отново изпита оргазъм , като се затресе бясно на курами и обля със соковете си ташаците ми – викайки като откачена, после нежно я положих по гъб за да не уморявам излишно жената и надигайки леко бедрата й - набих кура си до дъно в сливата й. Лашках като за последно , а циците и се мятаха , което допълнително ме възбуждаше, а Янчето пъшкаше и викаше без да се притеснява за съседите. Мушках я усърдно кефейки се на циците й и тя пак свърши – а на мен ми беше близко и аз надигайки се паркирах кура си между циците й. Тя ги сърбра и започнах яка турска чикия – щом главата му се подадеше над циците й – тя веднага я осмукаваше – не издържах дълго така – след 2-3 минити започнах да се празня в устата й – тя погълна всичко до капка, благодарно олизвайки куреца ми.
Жоре, а остани да спиш при мен тая вечер – на което с благодарност се съгласих и тя ме нагости здраво – пийнахме червено винце и се сгушихме пред телевизора й – Погледахме един филм и към 11 часа тя превключи на порноканала. Там едни руси мадами смучеха негърски чепове и мене почна да ми става, а Янчето зачеса сливата си, за което скоро й помогнах. Тя извади кура ми от гащите и го залъска, докато аз масажирах клитора й. Скоро тя ми засмука хуя , а аз нежно направлявах ритъма й сложил ръка на главата й. Докато ми духаше я виждах че усърдно си чеше сливата, като се подмокри обилно ми възседна исе наби на чепа ми и започна да се клати бясно. Скоро стигна до оргазъм – впечатли ме че свършва доста бързо – за един тек поне два пъти - – след това я накарах да застане кучешката и й го набутах отведнаж – тя изцвили от кеф, а аз обхванах цомбите й и почнах да лашкам. Тя стенеше доста силно, а аз наплюнчих средния си пръст и почнах да масажирам анала й, като постепенно й го вкарах.
Ох Жоре, не пускам в гъза – ми вика тя.
Не пускаш щото не съм те ебал аз – ще ти хареса – обещевам ти. Тя се поуспокои и като видях че халката й се е отпуснала достатъчно – извадих кура си от сливата й и допрях главата му до кафявата й дупчица. Ануса й конвулсивно се сви и аз почнах леко да навлизам. Видях нощния й крем наблизо – пресегнах се и намазах обилно кура си и анусчето й. Така навлизането значително се улесни и скоро почти целия ми чеп потъна в нея. Останах така за малко за да свикне с дължината му и като я накарах да чеше сливата й започнах да се движа в дупето й. Постепенно засилвах ритъма си, като тя неистово масажираше клитора си и викаше силно. Гъза й беше много тесен и беше истинско удоволствие да я шибаш там. Има няма 5 минути и Янчето извика неистово и се затресе в неимоверно силен оргазъм – аз също усетих че е време да свършвам и изстрелях спермата си дълбоко ануса й. Отидод да поизмия инстумента си , кото и тя дойде с мен в банята да се подмие. После се излегнахме един до друг на леглото й –и тя ми вика: - Жоре – само в дупето не бях се чукала – но ти ми доказа колко е готино – веднъж един се пробва да ме ебе там – но беше адска болка – а сега такъв невероятен оргазъм изпитах – просто не мога да го сравня с нищо отпреди.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  29.10.2013 01:08:54Изпратен от:  точен
Eх....тази леля янка!
 
Дата:  08.01.2017 20:12:42Изпратен от:  коко
Леля Янка с голямата н....а ;-)
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!