Майка и дъщеря


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.10.2012




Светла бе готова вече за първия си клиент. Роса бе решила скъпо да продаде девствеността на дъщеря си. За това тя извести най-богатите си клиенти - мераклии за свежа плът, че има ново момиче в дома си , но опитно в секса. Отзоваха се няколко. За да не се скарат за момичето, проведоха търг и който плати най-много , той получи момичето. Спечели Иван Б. , който имаше няколко заведения , интернет клуб. Останалите също не бяха прецакани . За по-малка сума си осигуриха места в съседната стая от където да наблюдават акта. Иван влезе в стаята. Той беше 36 годишен , здрав младеж. Още не бе се оженил , подзет от манията за печелене на пари. Разбира се , не бе се лишил от женска ласка. Напротив, много женски пърхаха около него. Светла влезе. Бе отлично гримирана, фризирана, избръсната и облечена в полупрозрачно боди, тънки прашки, колан с жартиери , дълги мрежести чорапи на фигури и обувки с висок ток. На десния глезен имаше прясно татуирана роза.
- Хайде маце, да го направим! – жадно я подкани Иван. - Всичко с времето си – успокои го тя – ще се изчукаме , но не бързай. Прозвуча тиха еротична музика и Светла започна с плавни и грациозни движения на тялото си да се съблича пред възхитените му очи. Когато смъкна бодито младите и едри гърди се ливнаха като малки дини. После със заучени движения смъкна и прашките и така се откри великолепното и путе.
- Браво, добра си – похвали я Иван – до тук добре се справи. Да видим как ще ми го изправиш и после как ще се представиш с чукането. Същото беше и настроението в другата стая. Всички мераклии се изказаха похвално за новото момиче. Светла се приближи към Иван и страстно го целуна в устата с език. После го остави да си играе с гърдите и а тя започна ловко да го разсъблича. Смъкна панталона му и долните гащи. Кура му бе среден на дължина, но по-дебел от средното . Беше в еректирало състояние , но искаше още малко стимулация за да се надърви изцяло. Светла се зае с него. Първо пусна езика си по главата и цялата му дължина. Стигна до основата му и отново първо с език облиза торбичките на топките а после ги налапа една по една и ги засмука. Отново се върна по члена до главата. Налапа я и я засмука. После започна да поема члена навътре в себе си. Голямото парче изпълваше устата и, но тя смело го гълташе и умело го засмука. Когато главата му стигна до гърлото и, Иван съвсем се надърви и започна възторжено да пъшка:
- Да, да ! Браво! Добре духаш!
- Браво, браво Росе, добре си я изучила – учудено хвалеха момичето мъжете в другата стая. А момичето постави члена на мъжа между гърдите си и започна да го масажира. Идваше ред и на най-важното. . Тогаз тя легна по гръб на леглото а той силно раздалечи краката и в страни и видя входа на влагалището и го лъхна аромата на чистота и невинност . Бе силно овлажнена и желаеща секс. Щеше да го получи. Това бе достатъчно възбуждащо и разгонения мъж вече не можа да се сдържи. Той застана между нейните крака с надървен член и смело натисна напред. Отначало главата му лесно мина между срамните и устни, мокри от ласките с които ги бе дарила девойката преди малко, после опря на девствената и ципа. Иван направи силен тласък и преградата бе преодоляна. Светла изкрещя , очите и се изпълниха с болка и сълзи а на чаршафа прокапаха няколко капчици кръв. Тя бе подготвена за болката, но тя се оказа малко по-силна. За първи път нещо и влезе там и то дебело мъжко парче. Отначало я болеше при вкарването, но после усети сладостта на чукането, което и напомни за чукането от зад в дупето от Валери. Светла де отдаде на страстта си. Тя умело се нагласи, разкрачи се за да е по-лесно проникването. Мъжът продължи да вкарва члена си, ускорявайки темпото. Тялото на новопокръстената жена се движеше в такт с неговите тласъци, като гърдите и въпреки че бяха по-младежки твърди и стегнати, описваха кръгове в същия ритъм. Иван вече усещаше че скоро ще се изпразни. Затова той се изправи и го извади за момент, достатъчен Светла отново да го налапа. Тя отново започна да го смуче и да го поема в гърлото си. В другата стая мъжете се бяха надървили яко от гледката на обезчестяването. Те коментираха якото чукане и един по един извадиха парчетата си и без притеснение да си правят чикия. Роса и Васа приклекнаха пред тях и започнаха да им духат. Скоро заформиха две групи около себе си , като мъжете хем гледаха в другата стая , хем подаваха членовете си към лицата на двете жени. А в другата стая Светла се бе обърнала с гръб към Иван и той я тъпчеше отново в путето на задна прашка. Беше я хванал за хълбоците и я чукаше силно . Кура му вече свободно влизаше в нея обилно смазан от соковете и. Праскаше я яко. Самата мисъл че чука така една девствена до скоро жена, го караше с удвоени сили да прониква в нея.
- Така, Да! Дръж се , кучко! Ще те скъсам! Ще ти напълня малкото путе със сперма. Да! - Ох, да! Чукай ме яко! – подканяше го тя – но ако ще се празниш , по-добре в дупето или да гти го изпия.
- В дупето?!Искаш ли в дупето? Там може да те заболи.
- Нека! Нека ме боли- като хитра вече жена тя не му призна , че е отворена отзад – В шкафчето има мазило за анален секс. Иван започна да маже халката на ануса и с мазилото и удивен видя как вибрират мускулите на ануса. Тя очакваше да го поеме! И той бързо и го подаде . Главата му учудващо лесно за първи път преодоля халката и той го вкара навътре. Голям, дебел беше този член и Светла го усети. Стените на дупето и едва поемаха това голямо парче, но след като вече веднъж бе чукана тук, плъзгайки се от мазилото и собствените и сокове, кура се навря в нея. Тя просто го чувстваше в правото си черво. А Иван започна отново да я чука както и одеве в путето. Двамата започнаха отново да викат в един глас:
- Да! Да! - Чукай ме яко в дупето! Да! Той яко я чукаше. Да я чука в дупето му беше още по-хубаво . той усети че всеки момент можеше да се изпразни в нея:
- А-а-а! Ще се изпразна в теб! В дупето!
- Не !Не в дупето ! Подай ми го в устата. Искам да те смуча. Той го извади от дупето и го подаде в устата и: - На, смучи го! Изпий ми спермата! Светла го лапна и той започна да се празни с мощни пръски.
- А-а-а-а, изпий ме! Тя покорно изпи всичката му сперма и съвсем омаломощен го остави да падне до нея на леглото. В другата стая адски възбудени от гледката и от устните на двете жени, мъжете също започнаха да си празнят един след друг върху тях. Така Светла влезе в занаята.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!