Малката ми сестра 1


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.02.2013




Аз уча в един голям град и се прибирам рядко в къщи. Един петък реших да се пребера, но пропуснах да се обадя на наще. Когато се прибрах, тях ги нямаше. Само малката ми сестра си беше в къщи и ми каза че наще са заминали на вилата, а нея са я оставили да учи за кандидат студентски изпити. Сестра ми беше на 18 години и точно завършваше средното си образувание и и предстояха много тичания по изпити. Аз се обадих на родителите си и им казах, че съм се прибрал, а те ми казоха, че утре на обяд ще се върнат. Седнах да хапна и сестра ми доиде да ме види как съм. Тя беше облечена в една сатенена ношничка и не носеше сутиен. Гардите и бяха средно големи, а зърната и малко щръкнали. Краката и бяха голи и като седна видях сините и прашки. Незнам защо се загледах, но тя ми видя погледа и се подсмихна. Аз малко се позасрамих и продължих да се храня. Сестра ми обаче нямаше намерение да си събере краката и стоеше точно срещу мен леко ракрачена. Аз не можех да не я поглеждам от време на време и усетих как започна да ми става. След малко тя ми каза, че ще ходи да се изкъпи и стана от масата. Точно като влеза в банъта и пусна водата аз бях прилкючил с яденето. Станах да си измия чинията, а сестра ми отвори вратата на банята и ме повика. Каза ми, че е свършил сапуна и ме помоли а отида и да и купя един. И моите цигари бяха на свършване и аз отидох да пазаря. Върнах се и почуках на вратата на банята за да и подам сапуна. Тя отвори вратата без да се крие и аз видях голото и тяло. Много се визбудих докато и подавах сапуна, а тя забеляза това и се засмя. Като излезе от банята отново доиде при мен. Седна срещу мен и се ракрачи. Виждах путето й и хуя ми щеше да се пръсне.
-Харесва ли ти това което виждаш?
- . . ЪЪ. . . Да. . .
-А искаш ли да си поиграеш с нея?. . .
-. . . Ами. . . . сигурна ли си?. . .
Тя доиде и седна до мен. Разголи се напълни, облегна се на мен и ме хвана за хуя. Аз вече не издрържах и поставих раката си на гърдуте и. Те бяхя толкова стегнати и красиви. Имат светли зътна с големината на 1 лев, много са нежни и средни на големина. Сестра ми започна да ми смъква панталоните, а аз се повдигнах за да и помогна. Като останах гол, тя се наведе и ми го налапа целия. Члена ми е среден на ръст 18см. с голяма глава. Тя ми го налапа и засмука много страстно. Усетих, че ще свърша и и казак да спре. . .
-Спри, че ще ти напълня устата. . . -Аз точно това искам брат ми. .
-Но. . . ЪЪъ Свърших на няколко силни струи, а тя изгълта всичко до последната капчица. -Сега си ти на ред да ме свършиш!
-Добре. . . Тя ледна на дивана по гръб и си разтвори широко краката. Путито и беше страхотно. Има големи срамни устни, много приятен червен цвят и голям изпъкнал клитор. Аз се наведох над нея и започнах да я лижа страстно. Тялото и се гънеше във всички посоки, а тя стенеше и ме дращеше го гърба. Не след дъгло и тя свърши. Аз се изправих и започнахд а се обличам. . .
-Почакаи. . . само толкова ли? -Ами. . . . още ли искаш?
-Дааа, искам да ти го усетя между краката си. . . Отново си свалих дрехите, а хуя ми щеше да се пръсне. Аз се качих върху нея и й го набутах целия. Тя започна да ми пъшка в ухото и да се скати таза. Аз я чуках бавно с умерени движения и постепенно засилвах темпото. Тя получаваше оргазъм след оргазъм. Путито й е много топло и тясно и ми беше трудно да се сдържам. Доиде момента в които повече немога да бавя, извадих хо и започнах да си правя чикия. Тя се изправи. . . -Искам спермааа, много обичам да ми свършват в устата. . . -отвори си устата и зачака. След секунди от хуя ми забълваха силни струи густа сперма. Сестра ми започа да праглуща и да се облизва. Поле засмука главата ми и обра всичко което беше останало по нея. Станахме поуправихме се. На мен ми беше доста странно и не знаех какво да кажа. Само я предупредих да не казва на никои. ВЕЧЕРТА ИМАШЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ, НО ТОВА В ДРУГАТА ИСТОРИЯ. . .

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  07.11.2017 16:03:41Изпратен от:  иван кенов
Супер. Искам такава сестра и аз..Даи да изчукам твоята сестра
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!