Млечна майка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 29.11.2012




Млечната майка е тази майка, която освен твоята майка също те кърми. Моята млечна майка е била леля ми. Естествено аз това не го помня, но след време ми се отдаде случай да науча и то съвсем случайно. По принцип знаех, че съм имал млечна майка, но не знаех коя. Просто винаги ми е било неудобно да питам моята майка за това. Но един ден се наложи да отида до леля ми за да и помогна за пренасянето на някакви неща и за подреждането на къщата и след ремонта който беше правила. Отидох аз, макар че беше средата на лятото и познайте колко ми беше до това да подреждам и пренасям багажи, та дори и на собствената ми леля. А на всичкото отгоре, очаквах всеки момент да влизам в казармата. Та както и да е де, отидох аз и се почна едно пренасяне и подреждане, не ти е работа. Братовчедите ми се бяха изнизали нанякъде и зора хич не беше малък. Като за лято, аз си бях облечен по едни бермуди и тениска, но си носех и дрехи за преобличане след като свърши всичко. Леля ми също беше облечена леко, с някаква бяла престилка като на медицинските сестри. Била я взела от някаква нейна позната, която работела в някаква болница. Както и да е де, но леля ми беше бая налята откъм гърдите. Не беше дебела, а просто добре оформена за годините си. Беше налята и в бедрата, което просто може да те накара да полудееш. При всяко нейно навеждане аз я зяпах я между краката, я в гърдите които престилката не можеше да прикрие колкото и да се стараеше леля ми. В един момент тя забеляза, че зяпам циците и и ми каза:
- Какво гледаш, цици ли не си виждал?
- Виждал съм и казах аз, но не и твоите.
- Не знам как, но точно това ми се изплъзна от устата.
- Виждал си ги ти ама не помниш. Ако знаеш само колко си сукал от тях като малък. А сега стига си зяпал ами дай да свършваме вече.
- А аз, сякаш кучетата ме хапеха отвътре и отговорих:
- Абе аз и сега бих сукал от тях, и така хубаво бих свършил в напращялата ти путка.- При което леля ми ме изгледа много странно и успя да смотолеви:
- Ти ли бе, сополанко?
- Аз - да!
- Отговорих и така, а тя тръгна към мен и каза:
- Я дай да те видя какъв си ебльо. Дай да ти видя малката пишка.
- И докато се усетя, тя вече беше бръкнала в гащите ми и остана изненадана. Не от размера а от това, че аз вече също бях сварил да бръкна под престилката и да разтривам путката и. Не каза нищо а само продължи да мачка кура ми и в един момент каза:
- Определено не е най- малката пишка на света, даже е доста добър екземпляр. Ела сега да сучиш на леля си от циците, щом си толкова ербап.
- Аз само това и чаках. Разкопчах престилката и много бързо, смъкнах и сутиена и. Подадоха се наистина разкошни гърди. Имаше и страхотни зърна с голям ареол. Засмуках и засуках, сякаш щеше да ми е за последно, но не спирах и да мачкам напращялата слива на леля ми. В един момент усетих как подмокри памучните си гащи и бръкнах под тях. Само миг след това я чух да казва:
- Вкарай ми го в путката, моля те. Не мъчи повече леля си така.
- Не чаках втора покана, просто отместих леко дъното на гащите и и я подпрях на близката стена. Не беше нужно и да я повдигам. Просто свалих бермудите си и си събух боксерките. Освободих палавника и и го намъкнах така, както си бяхме прави. Сякаш бяхме изчислени един за друг, да мога да и го вкарам без излишни движения. Чуках я близо двайсетина минути така, а тя не спря да пъшка и да вика:
- Браво моето момче, само така те искам.
- От което аз се възбуждах още повече и продължавах да я лашкам още по- силно. В един момент усетих, че ще свърша и я предупредих, а тя отговори:
- Свършвай, напълни на леля путката, а после и всички дупки.
- Така и направих, напълних я, но малко оставих и за циците от които съм сукал. На следващия ден, ходих отново да помагам на леля ми, но с малката разлика че останах и за през нощта. От тогава нататък, честичко помагам на леля си.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!