Моето момиче


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.09.2012




Винаги са ме питали каква е ползата от Интернет и в частност от чата, на Тях няма да им отговоря но се надявам вие да ме разберете... Седях си в чата както винаги и се включих към момиче с ник <Светла-сф> след бързия чат разбрах че е на 21, поисках да се видим и тя се съгласи. Отидохме в едно кафе, поговорихме, и стигнахме до това дали си има приятел, каза ми че си има, аз също отговорих положително, след това ме попита бих ли изневерил на приятелката ми - казах че не знам, тя се усмихна, даде ми телефона си и каза че трябва да си върви сега, да и се обадя когато мога.
Минаха няколко дни и в петък след университета реших да и звънна, имаше черно парти в ГРЕЙФЕР, звъннах и и се разбрахме, отидох на срещата и тя беше направо облечена, така че се почувствах много надървен, отидохме, танцувахме, пихме и по едно време усетих че с крак търка члена ми под масата, погледнах я а тя само се облиза примамливо.. приближи се до мен и се целунахме тя хвана ръката ми и я постави между краката си, прошепна в ухото ми че ме иска. Станахме и тя ме завлече в апартамента си, влезнахме и тя каза че иска да ми покаже нещо, накара ме да легна и да си затворя очите, докато се усетя ти закопча ръцете ми с белезници, попитах я какво прави, а тя само ме облиза по лицето, завърза и краката ми и ме съблече, започна да дразни члена ми с език, след като успя да ме изпразни един път сложи дупето си на устата ми и ме накара да го оближа аз първо не исках но... започнах да облизвам ануса и които беше най-съблазнителният който някога сам виждал, след това тя се наниза на хуя ми - и то не плавно, а сигурно направо разкъса ануса си... това продължи около 10-15 мин и аз се изпразних за втори път - в дупето и.
След това стана за малко, но не ме развърза, а отиде до телефона, набра някакъв номер и започна да разказва за това което сме правили като наблегна на това че съм вързан. След около 5-6 минути дойде още една СУПЕР пичка, която дойде до мен и започна да се смее, двете се приближиха една до друга, Светла въобще не се притесняваше че е гола... и се целунаха, въобще не предполагах че тя е лесбийка. Това шоу продължи на 69 от тяхна страна около 10 минути, след това приятелката и извади нещо като вибратор само че желязно и започна да го пъха в Светла, каза че това е ДИЛДО. После си казаха нещо и Светла дойде до мен, и седна на гърдите ми и започна да пъха дилдото ту в путката си, ту в устата ми, казах и че не ми е приятно и тя се засмя и легна до мен като започна да се търка в члена ми в същия момент усетих че нещо се опитва да влезе в задника ми, обърнах се и видях приятелката и да навира дилдото в мен, казах им че не съм ГЕЙ, те обаче продължиха, тя го извади за малко и ме намазаха с някакъв крем, после натисна и го вкара в мен, започна да го движи и аз най-неочаквано дори за самия себе си се възбудих!? Никога не съм бил с мъж, въобще нямам подобно желание но това ме възбуди Светла се усмихна и каза че когато на един мъж му вкарат нещо в задника е така.
Приятелката и зае мястото над устата ми и аз започнах да я лижа докато дилдото беше в задника ми. В един момент усетих че освен соковете и става и нещо друго - тя беше започнала да ме препикава. Надигна се и се усмихна, двете със Светла започнаха да ме препикават, като търкаха и целуваха гърдите си. След цялата тази работа Светла ме попита дали и се сърдя - казах че да, и тя ми каза че искат да компенсират това. Казах че искам да си върна като ги препикая аз. Отвързаха ме и аз започнах да ги препикавам. Кучките обаче се кефеха?! Спрях и хванах приятелката на Светла, миришеше на урина но това е вазбуди...
Казах им да отидем в банята, там я хванах и брутално проникнах в дупето и... Тя крещеше :
"Да да давай копеле, вече едвам стоя и на четири крака" изпразних се един път и в нейното дупе. И се обърнах да видя Светла тя беше навряла едно шише от бира в котето си аз отидох до нея и извадих шишето тя ме целуна и разтвори краката си, триъгълникът и беше много влажен аз започнах да смуча клиторът и а тя притисна главата ми. Каза ми че иска да я обръсна - това само като си го представих и целия на кур станах. Взех бръсначката и кремът - започнах да я поливам и я намазах с крем за бръснене, започнах да движа бръснача и след 10 мин беше готова. Казах им че искам още малко да ги погледам с Ива ( междувременно се запознах и с нея). Те легнаха една до друга и започнаха да се целуват, и двете бяха вече без нито едно косъмче по тялото. Цялата ни оргия продължи около 3 часа. След това тримата легнахме и спахме. Двете ми ръце бяха между краката на две от най-красивите жени които познавам. На сутринта станах - трябваше да си ходя и въобще не знаех какво ще кажа на родителите си. Те двете пък трябваше да ходят на работа... . Разбрахме се пак да се видим ......
Сега когато пиша тази история, чакам Светла да се появи в чата и да се видим пак...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!