Моята жена


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.06.2012




Гергана тъкмо слагаше вечерята, когато Станислав се прибра с гръм и трясък.
- Гери, Гери, няма да повярваш какво се случи днес. Просто не можеш да познаеш какво стана. Тя се усмихна. Знаеше, че Антон е спазил неговата част от сделката. Щастливото изражение по лицето на Станислав, я караше да мисли, че всичко през което мина си е струвало.
- Предложиха ми страхотен договор. Не само ще запазя шоуто си, ами и ще го развия.
- Ами това е страхотно. – Тя изтича и го прегърна силно. Сега тя се замисли, колко ли още време ще трябва да бъде секс кукла на Антон. Не мислеше, че ще може да издържи още дълго. - Още не си чула най – хубавата част. Аз не само ще съм водещ на предаването, ами и сам ще го продуцирам. Това означава пари, пари, пари. Повече пари за нас двамата. - Изглежда дори твърде хубаво, за да е истина. А ти сигурен ли си, че може да му се вярва на този Антон. - Адвокатите му, ще изготвят договора следващата седмица. Когато това стане ще имам всичко черно на бяло. Три годишен договор. Гергана се замисли. Тя нямаше да може да продължава да поддържа връзката си с Антон цели три години. Но ако Станислав получеше железен договор, може би нямаше да й се налага. - Кога ще ти дадат договора? – попита тя.
- Другата сряда. “Е ще трябва да се срещна с Антон поне още веднъж,” помисли си Гергана.
- Бъди сигурен, че твоят адвокат добре е огледал договора преди да го подпишеш.
- Така ще направя, мило, така ще направя. А къде са децата?
- Отидоха на кино. Ще се върнат до час.
- Един час, хмм – усмихна се Станислав - би трябвало да ми стигне.
- За какво ще ти стигне? – тя добре познаваше този поглед.
- Помниш ли, че по – рано през седмицата имах проблеми с “инструмента”, но изглежда, че сега вече си работи нормално и нямам търпение да го пробвам.
- Гаража или спалнята? – засмя се Гергана
- Може и двете. – отвърна с готовност Станислав, след което и двамата забързаха нагоре по стълбите. Щом влязоха в спалнята и двамата бързо се съблякоха. Гергана видя, че проблемът на Станислав е вече отминал и сега “инструментът” му стоеше гордо изправен. Тя винаги е смятала, че членът на мъжа й е с идеалните размери. Особено след като беше изчукана от животински големият орган на Антон. - Изглежда, че трябва да бъде малко смазан. – каза Гергана.
- Да, той винаги работи по – добре така. – отвърна Станислав и скочи върху леглото, а тя се намести между краката му. Гергана налапа надървеният му чеп в устата си. След две – три постъпателни движения, беше успяла да го вкара целият. С ръка, нежно си играеше с топките му. Той обожаваше, когато тя прави това и изпъшка от удоволствие. Докато Гергана задоволяваше мъжа си, от главата й не излизаше огромният кур на Антон, който преди ден влизаше в гърлото й. Пенисът на Станислав беше чудесен за свирки, но тя не можеше да забрави чувството от огромният звяр пред лицето й. Обзе я чувство на вина, когато не можа да изгони тези мисли от главата си. За да се реваншира по някакъв начин, тя реши да отдаде специално внимание на Станислав, по начин, който той много обичаше, но тя смяташе за отвратителен. Гергана извади члена му от устата си и започна да го гали с език. Тя го облиза целия и започна да си играе с топките му. Намести езика си между тях и леко започна да го движи. Всичко това накара Станислав до стене от удоволствие. Тя прокара ръката си и го хвана за задника, като единият пръст намести върху ануса. Преди Станислав я беше молил да го стимулира анално, но Гергана твърдо отказваше. За нея това се беше превърнало в табу. Сега той си мислеше, дали мечтата му най – сетне ще стане реалност. Отговорът не закъсня. Гергана се намести и започна бавно да ближе ануса му. Палавата й игра с език, докара невиждано удовлетворение на Станислав. Той започна да пъшка звучно. Тя продължаваше да вкарва и изкарва езика си и това направо го влудяваше. Курът му беше твърд като камък и готов да влезе в действие. Гергана усети, че той скоро ще свърши, по все по – честите и силни пъшкания и отново налапа члена му. Тя бръкна в путката си с малкото пръстче, след което го вкара в ануса на Станислав. Това му подейства моментално и той се изпразни мощно. Гергана глътна всяка капка от топлата течност. И двамата легнаха и поспаха, а по – късно правиха любов още по – невероятна и от тази.
Гергана излезе от банята. През това време Антон беше легнал на леглото и се наслаждаваше на стегнатият и задник. Тя отиде до мястото където беше съблякла дрехите си, взе блузата и започна да я облича. - Ей, ей, ей, какво правиш? – попита Антон.
- Обличам си дрехите, за да мога да си ходя. Мислех, че сме свършили за днес. – отговори Гергана. - Виж това. – каза Антон и й показа яко надървеният си кур.
– Това да ти прилича на свършено? Бооже, даже не съм си поиграл с това момичешко тяло все още. Събличай тая блузка и идвай при мен в леглото. Имаме да се чукаме още. Обезсърчена, Гергана пусна блузата си на земята. Тя се качи на леглото и отново се разтрепери, когато се замисли как огромният му пенис ще проникне в нея. Поне се надяваше, че той ще използва някакъв вазелин. Когато легна на леглото, Антон я придърпа към себе си. Той започна да смуче зърната й. Устните му се притискаха в тях и те започнаха да се втвърдяват инстинктивно. Гергана не искаше, но усещаше как започва да отговаря на ласките му. Вагината й се навлажни и тя се възбуди страшно. Антон усети промяната в дишането й. Той плъзна ръка между краката й и я вкара в отворената й путка. Той опипа със средният си пръст и остана доволен от навлажненият отвор, който като чели само чакаше да проникне в него. Антон вкара два пръста вътре и започна да я стимулира с тях. С палец напипа клитора й и започна да го гали с въртеливи движения. Той засмука другото й зърно и откри, че и то се е втвърдило и е готово да бъде стимулирано. Гергана се почувства много виновна, когато усети, че отговаря на този мъж. Тя си затвори очите и си представи, че Станислав прави всичко това с нея. Тя усети ръката на Антон, да я хваща за нейната и да я насочва към пениса му. Тя го обхвана с длан и започна да го масажира нагоре надолу. Устните на Антон оставиха гърдите й и се насочиха надолу, към путката й. Използвайки ръце за да отвори краката на Гергана, той вкара езика си във вагината й. Продължаваше да стимулира и клитора й. Соковете й потекоха като река. Знаейки, че е готова той намести върха на члена си срещу отвора на путката й. Антон първо изчака няколко секунди, за да нарасне очакването в Гергана, след което мощно си го вкара целият. Той продължи с това бързо движение, а големите му топки се удряха в задника й. Тя започна да пъшка за да си поеме въздух. Не се беше чувствала така, от нощта в която загуби девствеността си. Болка и удоволствие я обзеха. Изведнъж Антон спря и остави Гергана да се чувства празна. Той легна по гръб и й даде знак да се качи отгоре. Беше време за няколко хубави кадъра за филмчето. Тя направи, каквото се искаше от нея и възседна големият му член.
Тъкмо се спускаше бавно и нежно, когато той я хвана за бедрата и я натисна силно надолу. Гергана разбра какво иска той и започна да го язди. Ръцете му напипаха гърдите и зърната й и той започна да ги масажира. Това донесе невероятно удоволствие на Гергана, която продължаваше да язди кура му. Антон почувства как спермата се покачва, готова да се изстреля отново. Той я хвана отново за дупето, като този път я свали от себе си. Намести я за кучешка поза и бързо продължи да прониква. Този път успя, дори още по дълбоко, отколкото беше преди. Още няколко тласъка и Антон вече беше готов да се изхвърли. Извади си хуя, и започна да изстрелва сперма на тласъци във задника на Гергана. Когато свърши я обърна и я накара да му го оближе до чистота. - Сега вече можеш да се облечеш, свършихме за днес. – каза Антон, стана от леглото и облече халата си. Гергана беше разкъсана между облекчението и разочарованието от факта, че той не й позволи да получи оргазъм. Тихо тя влезе в банята, за да се измие и облече. Антон я чакаше да излезе. Когато това стана, той извади от джоба си пачка пари и подаде четири банкноти по петдесет лева на изненаданата Гергана. - Задръж си ги. – опита се да откаже парите тя.
- Вземи парите, защото ще трябва да купиш още неща. Гергана взе парите и ги прибра. Всичко това беше за пред камерата. Ако някога Станислав видеше записа, щеше да е убеден, че тя го прави за пари. - Утре на обяда, ще спазя моята част от сделката. На Станислав ще бъде предложен дълъг договор, както и всички подробности които бях обещал. В замяна те чакам следващият вторник точно в 11:00.
- Ако направиш всичко което обеща, ще дойда. – отговори Гергана, остави Антон в спалнята и се насочи към вратата. Щом чу, че вратата се затваря, Антон отново се надърви. Само при мисълта какво щеше да направи с Гергана другата седмица, той се развълнува. Сега, след като имаше този видео запис, той нямаше за какво да се притеснява. Щеше да направи точно това което му харесва следващият път. Но до тогава, той искаше да намери облекчение някъде другаде. Дали пък да не се обади на Таня?

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!