Наталия


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.06.2012




Това се случи миналата зима, докато още ходех с Наталия. Аз бях на 19 години, а тя е на 18 години бях я виждал в унивирситета, после на един скучен купон се заприказвахме и докато се усетя вече ми беше влязла в главата. Напук на базиците на приятелите ми, чиито гаджета бяха на нашата възраст, тръгнахме. Бяхме заедно от почти месец и аз все повече се убеждавах какво съм за нея. Та тя ме боготвореше. Приемаше всяка моя дума за истина, а всяко действие - за подвиг. Логечно беше да се стигне и до онзи момент. Дълго мислих как точно да го направим, отлагах го, а и все нещо пречеше - ту нашите, ту тухните, ту още нередовният и цикъл. Но ето че дойде и момента в който всичко се подреди. родителите и заминаха в провинцията и терена се освободи. За рпед нашите минах с версията за "рожден ден на преятел". И така двамата с Наталия се узовахме у тях с намерение да. . . . да го направим. Тук е мястото да кажа няколко думи за сексуалният ми живот. До тогава бях се чукал едва. . . . 2/3 пъти. И всички пъти бяха от зле по-зле. Все с по големи от мен жени и все свършвах преди дори да са изпъшкали. А за Над. . . е тя беше на 17 и естествино девствена но с голям мерак говореше за секс и доколкото знаех с още по-голям мерак се пипаше. Иначе беше секси парче , а вида и не беше на дете. Имаше хубао малко дупе, а острите зърна на гърдите и напираха през блузката /майка и още не и даваше да носи сутиен/. Та значи у тях сме. . . и уш се познаваме, уш ходим, а като се стигна до леглото и двамата млъкнахме. Мълчим и се гледаме тъпо. Ако някой ни гледаше отстрани щеше да падне от смях. След 10 минути мълчане тя ми каза:
-взе ли презерватив
-да взех един. . .
и пак млъкнахме. Наталия стана и отиде до вратата. Завъртя ключа, върна се и застана пред мен. И без да съм я карал започна да се съблича. Свали блузката и панталона с които си седеше в къщи и остана само по белите гащички.
-ти ще се съблечеш ли?
аз бех онемял. А да не ви казвам какво правеше пенисът ми. Не бях забелязал, че от възбуда беше така подчертал релефа на панталона ми, че Наталия не вдигаше поглед от него
-ще ми покажеш ли пишката си?
колкото и наивно да звучеше аз станах и набързо го извадих. размерите му не бяха особено внушителни, но за 17 годишна девственица 15 см. изглеждаха повече от добре. Тя зяпна и дори на посмя дя се приближи. Аз взех да събирам смелост и започнах да си правя чекия. Наталия усети че нещата стават горещи и набързо смъкна гащичките си и легна на леглото на родителите си по гръб. Аз се приближих разтворих краката и и се втренчих в бебешко розовите срамни устни и триъгълника и покрит с нежни косъмчета. Събрах още смелост и разтрх с ръка топлото и мокро местенце. То доста се различаваше от всички космати, огромни путки с потъмнели и увиснали срямни устни които бях виждал до сега.
-ще ме чукаш ли?
каза тя и сложи ръката си върху моята и я приписна към пичката си. Реших да поема инициативата. Отворих кондома и го надянах. После разтворих краката и, поставих го на влажния и отвор и миг преди да проникна в нея тя подскочи и кресна
-чакай!Искам сама!
Хвана ми го и отново си го сложи. Цялата трепереше. Аз разтворих плътно прилепените и срамно устни и леко започнах да го вкарвам. Едва бях вкарал главичката когато усетих девственете и ципа. Наталия не показа с нищо повече че изпитва болка и аз реших да действам. Рязко усилих натиска. Изведнъж члена ми потъна, като че нещо го засмука навътре. Очаквах то Наталия отново да изкрещи но не. тя се отпусна. Аз продължих да я чукам. Усетих , че края наближава /поне за мен/. Притиснах се към нея, тя пое дълбоко въздух . Още няколко движения и. . . . свърщих в нея. Тя с нищо не показа че и харесва. От нея получих само една изкуствена усмивка.
Събудих се към 3:30. . . умирах от жажда. Отидах до кухнятя за чаща вода. Навръщане преди да легна видях че Наталия се е отвила в съня си. не беше много топло и посегнах да я завия. В този момент зърнах изпод късата и ношничка заобленото и дупенце и сладката и пичка. Не знам какво ми стана но приближих лицето си към нея. . . . исках да я помириша. Миризмата и ме възбуди и неволно е близнах, и пак, и пак. Мушнах главата си мижду краката и и продължих с лизането. Наталия започна да се разсънва. не каза нищо, сама пъшкаше все по-тежко. Докоснах с върха на езика си клитора и. . . тя потрепера. Продължих да я дрязня с език. Без да усети пъшкането и прирастна във викове. После се отпусна на леглото като че се топеше. Насочих езика си към другата и дупчица. Е тя не беще най чиста, дори малко мирищеще но бях полудял от възбуда и лижих всичко. Опитах да вкарам показалеца си в тясната и дупчица. Наталия хвана ръката ми и я дръпна като извади пръста ми. Явно не и хареса но аз реших да се покажа мъж и отново го вкарах. Тя беше сънена и настроението и не бе най добро. На мен не ми пукаше. . . . обърнах я по корем /доста грубо/ и продължих да я лижа. когата малката и дупчица бе добре намокрена минах към по-серьозни действия. Извадих от боксерките надървения се кур и го насочих към дупето и. Тя усилено се съпротивлявяше и пищеше но това само ме анбицира. Допрях го в ануса и и силно натиснах. Вкарах му главичката. Наталия като че преграхна. Аз продължих да натискам и натискам докато ни го вкарах целия. . . . .
До сутринта не спряхме. Направихми го още 3 пъти.
От месец не сме заедно но това което сме изживяли ще остане и за двама ни най голямото чукане, което можише да си представим.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!