Необикновен ден


    Автор: anonymous
Публикуван на: 07.03.2013




Събудих се, но се излежавах. През прозореца на квартирата ми се виждаше отсрещния блок. Някаква мадама, явно от скоро се е настанила, защото не я бях виждал до сега, се обличаше. Това ново строителство, блок до блок понякога може да ти достави такова удоволствие. Бях наел с една колежка от университета двустаен апартамент. Не знаех дали още не е тръгнала за лекции. Мимито беше до мен. Това е приятелката ми. Не сме женени но живеем заедно. Беше полугола. Раздърпаните и бикини след снощния секс откриваха леко окосменото и путенце. Циците и изглеждат прекрасно сутрин, зърната бяха бледо розови. Само трябваше да допра устни до тях и те се уголемяваха. И естествено тази гледка ме възбуди пък и мацката отсреща подклади огъня. Започнах да мастурбирам, от вибрациите на леглото Мими се събуди. Примъкна се към мен и прекрасните и цици вече се размазваха върху гърдите ми. Прокъра нежната си ръка по пениса ми с другата масажира ще клитора си.
-Сънувах те. Сънувах че го правим с още някой. Беше доста вълнуващо. И сега съм възбудена. Начукай ми го. Мими обичаше понякога да се отпускаме и просто падаха всички задръжки.
-Така ли!? Мъж или жена беше с нас.
- Не знам. Просто ми го набутай в путката че още сега ще свърша. Не успях дори да помръдна и тя вече беше върху мен и сама се надяна. След няколко движения и тя вече се празнеше.
-Ставам и тръгвам че закъснявам, действай по бързо, че днес имам изпит.
-Тръгва, аз ще се оправя. Довечера ще се реваншираш. Мими излезе дори грим не успя да си сложи. Запътих се към банята и отворих вратата, а там съквартирантката ми, затворила капака на тоалетната чиния, седнала, разкрачила се и бясно масажираше пеперудката си. Тя подскочи и викна.
-Ти какво си мислиш. Та Вие се чувате из целия апартамент. Аз да не съм безчувствена. И как може да влизаш без да чукаш.
-Не знаех че си тук. Вече бях затворил отново вратата и си говорихме през нея.
-Айде влизай, знам че бързаш. Ела и се оправи, не ми пречиш. Позамислих се за секунда, но си казах какво пък, просто ще се избръсна. Вмъкнах се, тя беше с гръб към мен и си правеше нейните си работи. Заех се с бръсненето. Любопитството ме глождеше и е обърнах. Останах облещен. Тя продължаваше да мастурбира и зяпаше задника ми.
- Защо се обръщаш бе! Сега ще ми покажеш твоя, вече видя моята! Така съм се разгонила…. Взех да се надървям. Тя като вида това веднага го хвана, налапа го. Имаше плътни устни и много палав език.
-Чакайййй. Ами Мими. -Тя няма да разбере.
-Аха…. Охх Толкова се бях възбудил че вече нищо не ме интересуваше. Взех я на ръце и се запътих към леглото. Тя легна странично, аз зад нея и и го набутах. От тласъците дупето и се разклащаше. В този момент вратата се отвори и Мими влезе. Не помръдвахме. Пениса ми беше все още в путката на съквартирантката ми. И най интересното беше че Мими седна до нас и нищо не каза в следващите 30-на секунди. -Изчука ме.
-Какво?!?!
-Доцента! Но явно и ти не оставаш по назад. Сега сме квит. Загрях много бързо как Мими си е взела изпита.
-И сега какво. Щом сме квит дай и твоето путе тук. Мими отиде в банята. Върна се полугола. Придърпах я и разкъсах остатъците от бикините и лекото потниче, хем ме беше яд, хем си казах че ми се размина, нали и аз и изневерих.
-Май съня ти ще се сбъдне.
-Да. Искам те! Без много да му мисля разтворих бедрата и, и си го вкарах. Съквартирантката ми остана с отворена уста, след като се окопити засмука зърната на Мими. Тя стенеше от удоволствие. Плясках дупето и, обичаше това. Прехвърлих се на съквартирантката. Нейната путка не беше избръсната. След неистово блъскане започнах да хвърлям сперма. Цялата и космата путка беше оплескана. Мими го пое с уста и продължи, не спираше докато пак се надървих. Обърнах я на колене и разтворих тясното и дупе. Вкарах го бавно. Съквартирантката ми се разкрачи пред лицето на Мими, тя и засмука клитора. Устните и езикът и шареха из путката и. Засмукваше я сякаш искаше да изпие всяка капчица от моята сперма. Не след дълго и двете започнаха да се празнят. Като усетих това започнах да пълня дупето на Мими с моята течност. И тримата свършихме едновременно. Мими легна върху съквартирантката. , Циците им плътно една до друга. Малките им путенца се разкириваха пред погледа ми. Гледах ги и им се наслаждавах. Трябваше да ходя на лекции в Университета. И излязох, колкото и да не ми се искаше. Вече бях пропуснал първите. Взех си кафе и останах да дочакам почивката. Когато колегите излязоха, се присъединих към тях, но още ми държеше влага от преживяното и една колежка с която бяхме по близки забеляза това. Приближи се
- Какво има. Струваш ми се притеснен.
- Не, напротив. Просто имах интересно преживяване След многократно настояване да и разкажа, аз склоних и всичко и казах от игла до конец. Влязохме на лекцията, а тя някак си мълчалива, не говореше, пък и от самата лекция сякаш не се интересуваше много.
-Какво пък има сега с теб.
-Незнам. Възбуди ме. Цялата съм влажна. След тези думи аз хванах ръката и и я поставих на вдървения ми пенис. Само с един поглед и се разбрахме. Излязохме по средата на лекцията. Запътихме се към тоалетните. Влязохме и веднага свалих бикините и. Набутах и го. В толкова тясна путка не бях влизал. Добре че жената се изпразни почти веднага. Заврях и го в устата и я напълних, на тя не глътна спермата. Изплю я в ръка, бръкна под блузата си и я размаза по гърдите си.
-Стяга гърдите. Усмихна се и ме целуна. През целият ден по време на лекциите обарвах колежката, докарах я още три пъти до оргазъм. Ръката ми се сбръчка от влагата , от постоянното ровене из путката и. Този ден никога няма да го забравя. Толкова секс и то с различни мадами. Просто беше невероятно.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!