Пазачът


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.07.2012




Автор: Не живеех аз в тази разкошна къща – с две бани, 11 стаи, на два етажа и приятна, малка моравка пред нея. Беше ми я оставил един приятел да му я пазя, докато е на някакви острови – Азорски ли, Бахамски ли, един Господ знае. Затова бях сигурен, че е празна, когато се цамбурнах във ваната. Пък и нямаше как някой да успее да преодолее “охраната” – алармената инсталация, минаваща през всичките врати и прозорци и добермана, мотаещ се из двора. Направих си хубава пяна, взех си една книжка и се отпуснах.
Изведнъж някой открехна вратата на банята и застана на прага. Аз така се уплаших, че изпуснах книгата във водата. Трябваха ми няколко секунди, докато осъзная, че пред мен стои жена – с дълга руса коса, ярки, ясносини очи, бяла копринена блуза и тесни, прилепващи дънки, в които бе напъхала блузата. Гледаше ме с поглед, от който би се смразила и бяла мечка.
Вероника: -Ти пък кой си?
Росен: -А вие пък коя сте?
Вероника: -Аз съм Вероника, приятелката на Виктор.
Росен: -А-а, ето защо сте минали през кучето...
Вероника: -С Рекс се знаем от времето, когато беше ей такова кълбо... А ти кой си, по дяволите?
Росен: -Аз съм Росен, приятел на Виктор. Пазя му къщата.
Вероника: -Да, бе, виждам как я пазиш... Я да видим дали поне за нещо друго ставаш ли?
Автор: Тя се съблече направо пред мен и влезе във ваната. После пусна душа и каза:
Вероника: -Ще ми измиеш ли гърба?
Автор: Аз я загледах нерешително и след няколко секунди тя потопи гъбата във водата и я стисна върху себе си – водопад от сапунени мехури плъзна по тялото й. После ми я подаде и рече:
Виктория: -Хайде.
Автор: Аз втикнах гъбата между краката й и ожесточено започнах да я движа. Тя опря глава на стената, разкрачи се още повече и тихичко заохка. Мокрите й гърди се надигаха и спускаха. Клепачите й трепереха. Местех гъбата и тя потъваше все по-дълбоко между бедрата й. Изведнъж тя хвана ръцете ми и ме спря. Прегърна ме и притисна насапуненото си тяло до моето, като започна да го търка. Хвърлих гъбата и я заместих с нещо естествено. С пляскащ звук “той” потъна дълбоко във влагалището й, разширено от топлата баня. Тя изхълца, аз вдигнах ръцете й нагоре и гърбът й плътно се опря в стената. Тя въртеше глава насам-натам и мокрите й коси полепваха по лицето й. Беше влажна от страст и пот. Заех стабилна поза и я надигнах на мускули. Тя обви крака около кръста ми и ръце около шията ми. Приближи лице, впи устни в моите и пламенно ме заблиза по езика. Тръпнещият й орган бе толкова мек, че чак настръхнах от удоволствие. Проникнах толкова дълбоко в нея, че усетих преградата й с върха на члена си. Вероника изписка и заби нокти съвсем не нежно във врата ми. Аз я стиснах здраво. Изтощиха ме само крясъците й от удоволствие.
Вероника: -Предавам се, сладур!
Автор: Аз я пуснах да стъпи във ваната, тя приседна на ръба й, наведе се над “него” и като го повдигна, го поведе в космоса на крехките си устни. Обля го с топла слюнка и нежно заобхожда с влажното си езиче лъскавата му главичка. После започна да плъзга леко разтворени устни по ствола ми. Протегна ръка нагоре и разроши с пръсти мокрите ми косми. Устата й със сърбане и мляскане обработваше органа ми. Русите й коси полепваха по мокрия ми пенис и тя ме смучеше в тях. Щях да се пръсна само от гледката – една блондинка да ми го смуче и по кура ми да се увиват русите й коси. Краката ми омекнаха. Облегнах се на мивката. Тя протегна шия и плътно го налапа. Започна да дразни пурпурния връх на подулата ми се главичка с грапавия от възбуда връх на езика си. Пързаляше го по целия ми ствол и го връщаше обратно, триейки го по отдолната му страна. Едната й ръка ме галеше по бедрото, а другата продължаваше да “мъти” “яйцата” ми. Тя извади пениса ми от устата си, който лъсна на силната светлина като полиран от слюнката й. Езикът й се плъзна по топките ми и Вероника с дива радост зарови лице в мократа ми растителност. Тя обходи с език парещите ми тестиси и като разтвори искрящите си устни, гледайки ме в очите, най-безсрамно налапа топките ми.
Росен: -Мръсница!
Автор: Тя се засмя и започна да ги осмуква. Вече едва се крепях и на мивката. Вероника лапна пениса ми отново и усетих как стигна чак до гърлото й. Върхът на езика й дразнеше каналчето ми. Това ми дойде нанагорно за издържане. Разтоварих литри сперма в жадната й уста. Бях горд с количеството, което отделих, защото тя приклекна във ваната и се заоблизва доволно и благодарствено като коте. Аз клекнах при нея. Тя ми се усмихна уморено.
Вероника: -За пазач не ставаш, но виж... за другото, си добър!
Автор: Гледайки я как говори с плувналите й в слуз устни и напръскано със сперма лице, курът ми се надигаше отново.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  24.03.2013 14:13:06Изпратен от:  kali
qka istoriika
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!