Предимствата на професията 2


    Автор: anonymous
Публикуван на: 29.11.2012




Всяка жена тайно фантазира за секс с двама мъже...". Кой го е казал това за пръв път? Едва ли е била жена, но кой знае. Аз обаче си фантазирах точно за това - обикновено тази фантазия се появяваше в края на дълъг работен ден, когато бях уморена и се чувствах самотна. След случката на плажа си дадох сметка, че не само съм самотна, но и че съм била твърде консервативна в личния си живот досега - никога не бях поемала инициативата за нещо лудо, не бях "сваляла" никого, а само се бях оставяла на разни простаци да ме използват. Това можеше да се промени...поне така си мислех през следващите няколко дни, но после работата ме грабна и понесе и аз забравих за "добрите" си намерения. Два месеца по-късно на едни други снимки - този път в студио - срещнах отново момчето от плажа. Не знаех как да се държа, изчервих се докато фотографа - някакъв нахакан младок - ни обясняваше нещо ("Тошко, това е Вера, Вера - Тошко, ама вие се познавате? Чудесно! Значи работата ще потръгне...") Денят премина като в някаква мъгла - бях благодарна, че той не само не направи опит да ми напомни за случката на плажа, но и се държеше преднамерено студено и професионално. После работния ден свърши, аз отидох в съблекалнята да взема душ и да се преоблека, а когато излязох от кабинката, увита само с една хавлия, той ме чакаше, но не беше сам. Фотографа беше там хилеше се по особено мръснишки начин и аз веднага разбрах, че той знае всичко.
- Знаеш ли Вера разказах на Сашо за онзи път и той предложи да ни услужи - след като толкова ти харесва да те снимат докато го правиш, той има и камера.
- И защо си мислиш, че има някакъв шанс онова да се повтори? Въпроса ми прозвуча преднамерено язвително - какво си мислеше тоя, че не мога да му откажа? Докато го казвах обаче ме загризаха съмнения - защо трябваше да си отказвам нещо, което ми беше приятно? Нали бях решила друго... В това време Тодор се приближи до мен и ме придърпа нежно към себе си за целувка, след което се отдръпна и ме погледна в очите:
- Не възнамерявам да те изнасилвам ако това си мислиш - решението е изцяло твое. - Всъщност идеята не е лоша, но с една малка корекция - искам и той да участва! Фотографът се изчерви и аз разбрах, че очевидно се смущава повече и от мен. Вече нямаше мърдане обаче. Пет минути по късно аз лежах гола изтегната напряко, върху едно огромно легло, до леглото имаше камера на статив пусната да работи, а двамата мъже се суетяха около мен и се надпреварваха да ми доставят удоволствие. Тошко беше по смел - излегнат до мен той ме целуваше по познатия ми омайващ начин устните му ме хипнотизираха, но аз усещах плавните движения на ръцете му - нагоре и надолу по бедрото ми първо от външната страна, а после и от вътрешната плъзгайки пръсти към горещата бразда между тях, с другата си ръка галейки гърдите ми плавно едва докосвайки ги. От другата ми страна се беше излегнал Сашо, но явно се смущаваше - ръцете му ме докосваха едва едва, той си позволяваше да ме погали по дупето, но бързо се отдръпваше. В един момент нерешителността му ми омръзна и като се откъснах от Тошко, аз рязко го атакувах - извърнах се към него и го прегърнах като с едната си ръка избутах надолу боксерките му и извадих на показ пулсиращата му мъжественост. Беше великолепен - едър, напращял кур, който аз подразних малко с ръка плъзгайки я по ствола и изтегляйки кожичката преди да го поема в устата си. Започнах да го смуча - бях се надвесила над него и съвсем бях изключила за другия мъж до мен, докато не усетих нещо горещо и влажно да ме докосва
- Тошко се беше плъзнал надолу и насочваше езика си към мократа ми катеричка. Извих се настрани и разтоврих краката си за да го улесня, а той се възползва от това и изви тялото ми към камерата така че тя снимаше в едър план докато той ме ближеше настървено. След малко пусна в действие и пръстите си - първо само с показалеца си, а после и със средния пръст, започна ритмично да трамбова в тялото ми. Възбудата ме заливаше на вълни - беше ми доста трудно да продължавам да "обслужвам" Сашо, докато той ми доставяше такова удоволствие. В този момент обаче хуя на Фотографа в устата ми изведнъж запулсира и преди да се отдръпна той започна да се празни в устата ми. Изведнъж ме хвана яд - да не беше някой пубер дето не може да се сдържа? Засмуках бялата течност докато не остана нищо а после продължих с движенията си още по агресивно - бях го хванала за топките с едната си ръка за да не може да ми се измъкне и полагах всички усилия за да го върна обратно на линия. Ето че усилията ми бяха възнаградени - започналия да омеква инструмент в устата ми се втвърди пак и беше готов за работа. Извих се лекичко към Тошко и почти небрежно го блъснах със стъпало през гърдите отдалечавайки го от мен.
- Благодаря ти, миличък това беше хубаво но искам той да е пръв. Фотографа ме изгледа с някакво благоговение - явно не можеше да повярва, че след издънката си все още го исках. Не си губеше времето в чудене обаче - обърна ме по гръб и ме яхна без забавяне. Искаше да легне върху мен, но аз го отблъснах и накря той застана на колене пред мене и като качи краката ми на раменете си заби хуя си мене от това положение. Изохках - макар Тошко да ме беше подгрял мъжът беше надарен, а и не ме жалеше особено. Хуят му ме пронизваше ритмично и аз започнах да усещам приближаващият се оргазъм. През това време Тошко се приближи до главата ми и като се надвеси над мен ми го подаде в устата - явно не се беше засегнал от това, че съм го отблъснала. Започнах да му духам - или по точно е да се каже, че хуя му се движеше в устата ми главно под действие на мощните тласъци, които ми набиваше другия мъж. Именно в това положение стигнах до оргазъм - виковете ми излязоха под формата на неразбрано мучене, защото устата ми беше пълна. Когато се съвзех, вече знаех какво е следващото нещо, което щях да направя с двамата мъже - логичния завършек на тройката. Изтиках Сашо от себе си след което го накарах да легне по гръб на леглото и го яхнах, след което направих знак на Тошко да застане зад мен. Оказа се по трудно отколкото го мислех - не бях се чукала в задника от дълго време, а и огромния хуй потънал до дъно във прогизналата ми катеричка не улесняваше нещата. Наведох се напред и легнха върху мъжа под мене, а тошко натисна халката ми със своя хуй - натискаше все по силно и по силно докато усетих как хлътна. Болката беше ослепяваща - сякаш ме разкъсваха на две. Но ето че двамата мъже започнаха да се движата - бавно синхронизирайки движенията си и аз усетих как задника ми пламва. Горещата вълна се придвижваше бавно и накрая плисна по цялото ми тяло - виках все по-силно и по-силно докато втория оргазъм ме докара почти до безсъзнание. После усетих как напрежението намалява - Тошко беше измъкнал хуя си от задника ми, а Сашо ме обърна и се намести във все още разширения отвор. Излегната на хълбок аз усетих как вълната на възбудата се надига в мен за трети път - болка вече нямаше и аз изпитвах диво удоволствие докато Сашо рендосваше пламтящия ми задник с огромния си инструмент. През това време Тошко ми беше подал хуя си в устата си и аз му помогнах да свърши - с ръце, с пръсти, с устни, с гърди - докато най-после горещата течност се изля върху лицето ми. Едновременно с това усетих и пулсирането на инструмента в задника ми и като се напрегнах, свърших за трети път заедно с мъжа който изливаше соковете си в тялото ми.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!