Признанието


    Автор: anonymous
Публикуван на: 24.08.2012




- Ани, какво има, какво ти е, изглеждаш много зле, какво е станало!?
- Ох, не знам дали да ти разкажа, Бела...
- Хайде, излей си душата, ще ти олекне. Нали затова са най-добрите приятелки. Хайде, разкажи ми какво се е случило...?
- Беше ужасно и в същото време прекрасно! Вчера следобяд мъжа ми ме хвана с любовника ми...!
- Каквоо, не думай, ужас...!
- Слушай сега обаче какво стана, аз още не мога да повярвам...! Както ти казах вече Митко ме залови и то в една доста компрометираща поза-чисто гола! Иван, любовникът ми, тъкмо беше направил първия си тек, беше се изпразнил и спермата му още не беше започнала да засъхва върху коремчето ми. Изпушихме по една цигара и понеже аз не бях успяла да стигна до оргазъм, първия тек на Иван винаги е много бързо, се заех отново да го надървя. Любовникът ми обаче, трябва да ти призная, е истинска машина за секс и може да го прави двадесет и пет часа в денонощието само с малки почивки! Затова никак не ми беше трудно отново да му докарам ерекция. Изплюх дъвката, която бях лапнала след цигарата, надвесих се над слабините му и поех в уста поомекналия му пенис! Иван изсумтя доволно, затвори очи и предполагам впрегна в действие наличната си еротична фантазия! Скоро след първата ми смучка хуя му вече беше твърд като стомана. Аз обаче продължих още известно време да му духам, защото ми харесваше да го гледам как се гърчи и вие от удоволствие!
И точно в тоя прекрасен миг вратата на спалнята се отвори и моят любим съпруг влезе вътре! Не го бях чула кога си е отключил външната врата, нито след това! Онемях парализирана! Застинах като ударена от гръм както си бях с хуй в уста! Не можех да помръдна! Гледах мъжа си право в очите и чаках да ме убие! Нямаше да му възразя ако в оня момент го беше направил! Заинтригуван от това защо спрях Иван отвори очи и се втренчи ужасено в съпруга ми. И тогава ми просветна, беше като някакво прозрение! Стамен, мъжът ми, не беше вбесен, както можеше да се очаква! Дори не се бе намръщило копелето! Напротив, гледаше леко усмихнат под мустак и дори ми намигна! Тогава започна да си разкопчава най-невъзмутимо дюкяна на панталона, а миг след това големият му кур висеше отвън в полуеректирало състояние! Стамен го взе в дланта на дясната си ръка, заголи главата му и рече:
"Скъпа, искам и аз!". Казвам ти, Бела, щях да получа удар! Изплюх хуя на Иван, който все още запълваше устната ми кухина, долазих до мъжа си, хванах пениса му с моята ръчичка, заголих отново главичката му и го налапах.
"Добро момиче" - похвали ме той и ме погали насърчително по косата. "Хей, приятел, извинявай, не знам как се казваш, и без това няма значение, но защо не си продължиш със заниманието, мисля че искаше да чукаш жена ми! Хайде, запълни й мократа цепчица между краката, нямам нищо против! След това ще те сменя...! "Не вярвах на ушите си! А после Иван проникна в мен. Направи го бързо и безболезнено от задна прашка. А аз продължавах настървено да правя минет на съпруга си. Не знам дали защото беше уплашен или пък възбуден от странните обстоятелства, но Иван и втория път се изпразни много бързо. Този път изля семето си върху щръкналото ми дупе. Веднага след това Стамен ми го зачука в путката. Първата поза, от която ме опъна беше"ножици". След това минахме през "мисионерската", "лъжици", "специалната" и завършихме с кучешката. Обединителното при всички пози обаче беше, че Стамен ме шибаше като разгонено животно! Не знам дали си изливаше яда по този начин или пък беше страшно възбуден, но никога преди не беше ме ебал така! Хареса ми! Не, излъгах, бях погълната от невъобразим екстаз, а слабините ми горяха още часове след като подивелия ми съпруг ги заля на два пъти със топлата си сперма. Веднъж го направи и в устата ми, а последния път заля лицето ми... Е, това беше...
- Страхотно, направо потресаващо... ох... ууу! Дай си ръката. Усещаш ли какво прави сърчицето ми - ще изскокне още малко! Между другото тази история ми напомня за една друга подобна, в която участвах аз самата. Затова така се развълнувах. Случи се лятото на морето. Малко се срамувам, но тогава го направих с трима младежи едновременно. Запознахме се на плажа. Бяха толкова красиви, чаровни, млади... Както и да е, уговорих си среща с тях същата вечер с намерението да забия поне един от тримата. Съдбата ми готвеше голяма изненада обаче. След като се нахранихме в едно капанче младежите ме поканиха в квартирата си. Бях си подпийнала порядъчно и се съгласих без много да му мисля. Пикльовците ме награбиха още от вратата. Докато се усетя и вече лежах гола-голеничка в леглото на единия. Приятелят му ме лижеше, а аз му духах. Третия лъскаше чикии отстрани. Възбудих се както никога преди това. А куровете се редуваха един след друг в устата ми. Някой си направи и турска чикия между циците ми. На два пъти бликна и сперма. Чукаха се добре, въпреки че явно им липсваше опит. Научих ги на някои неща включително как да правят хубави тройни сандвичи. Трябва да ти кажа, че е доста възбуждащо да имаш по един готин як кур в пичката, дупето и устата, а след това почти едновременно те да почнат да бълват и пръскат сперма върху и във теб. Потоци, реки от сперма! Те те заливат, обгръщат те, поглъщат те, а ти потъваш все по-надълбоко и надълбоко в това езеро от щастие и екстаз... фантастично беше...! -На мене също не ми беше за първи път, но загадъчното в случая е участието на ревнивия ми съпруг в тройката.Той, знаеш, че преди година преби един арабин само дето ме погледнал на "Витошка". А сега- само се подсмихна и ме започна заедно с любовника ми. Накрая даже мисля, че пиха по една мастика... -Казваш, че не ти е за пръв път...
-Да бе, мила, не съм ли ти разказвала за Видин? Като бяхме на едно турне миналата година с автомобилистите, имаше рали някакво, спяхме в хотел "Ровно". Леле какво ебане падна. Тогава нямах почти никакъв полов живот. Мъж ми-в Либия, Иван още не го познавах, направо трагедия... И като ме подхванаха двама пилоти от Кюстендил-цяла нощ, а към четири часа дойде някакъв техен мениджър да им се кара, че вдигат шум. Ами как няма да вдигат, то аз крещях като ранена сърна. И какво мислиш - станаха трима... То не бяха свирки, не беше лизане.Знаеш какво става като дълго време не си получавала естествени оргазми. Аз я карах тогава три месеца на един вибратор само. Като ме подщуриха тия, взеха си белята с мене. Мисля, че и тримата свършиха по три пъти, а мениджърчето, едно младо момче, само от свирки се изпразни три пъти и един път в мене. Аз бях със спирала тогава... Мисля, че тогава направо умрях от чукане, получила съм една дузина оргазми, а на сутринта бях като замаяна и целия ден продължих да се изпразвам в бикините... -Абе, каквото и да говорят, колкото са повече куровете, толкова по-добре.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  22.03.2022 10:08:39Изпратен от:  Милена
МИслила съм за сандвич, но не мога да събера смелост. Пък и обичам приятеля ми. Иначе анален секс правим, харесва ми, дори е много яко!
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!