Прияна развръзка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.06.2013




От два месеца имам приятелка, която е почти с 10г по малка от мен. Тя е на 18г, а аз на 26г. Майка и постоянно и мърмори на главата да се раздели с мен и да си намери някой по млад, като на нейната възраст. Всеки път като ме види ме побърква с непрестанното си мърморене да се вразумя и да и оставя дъщеря и на мира. Но аз съм си инат и не преставам да я дразня. Тай като бащата на гаджето ми пътува постоянно тя ме кани често да преспивам в тях. А напоследък спя дори когато той е си е в къщи. Поне с него нямам проблем. Майката на приятелката ми е 39г. с добра фигура само дето има няколко килца от горе, но все още хваща око. Миналата седмица баща и замина и ние пак останахме тримата, за да ядосам още повече майка и, докато правя секс с дъщеря и нарочно оставам врата открехната, за да чува, как сладко сладко я чукам. А тя от това още повече сумтеше. Но явно тази игра се хареса и на приятелка та ми защото постави на декстопа на компютъра си снимка на моят член. При четери дни майка и вида снимката и не и проговори, до днес. За да оправя нещата между тях, реших да поговоря сериозно с майка и, за да се разберем веднъж за винаги взаимоотношенията между нас. Гаджето ми отиде на хижа с класа си, а аз и отказах с предтекст, че имам важни задачи за решаване. И така вечерта преди да отида в къщата на приятелката ми се видях с един приятел, който се беше прибрал от Холандия. Той ми даде някаква спецялна цигари, които били трепач. И така позвъних на вратата на гаджето, но никой не отвори, за това реших да използвам ключа който имам и да вляза да изчакам майка и. Все пак беше едва 19ч. мислех си, че тя е отишла при някоя съседка на гости. Но когато влязох, чух шум от стаята на гаджето ми, отидох на та и отворих вратата. О каква изненада. Майка и стоеше пред компутъра и гледаше някакъв филм, като се загледах във филма видях, че е порно. Приближих се до нея и какво да видя. Беше си дигнала полата и си набиваше един вибратор в путката, така се бе унесла, че се наложи да се изкашлям няколко пъти докато се усети че не е сама. Рязко дръпна полата на долу и ми извика какво правя тук. Отвърнах и че искам да си поговорим и ще я изчакам в другата стая докато се оправи. Отидох в другата стая и реших по този случай да си запаля една от цигарките на приятеля си. Дръпнах дълбоко и ми стана още по готино, след минутка влезе и Ми(така ще наричам майката на гаджето ми), доста сконфузена, но преди да каже нещо и подадох запалената цигара.
- НЕ е отровна ще те успокой – казах и аз – нищо лошо не си направила, все пак си човек и имаш нужда от удоволствия. Тя пое цигарата и дръпна дълбоко няколко пъти, преди отново да ми я даде. Докато тя си дърпаше от цигарата я видях че е по тениска с която беше си облякла и стърчаха зърната и това ме възбуди. Преди да почнем разговора аз и се извиних за постъпката си сега и преди и обясних, че искам да си оправим взаимоотношенията, а не да бъдем като котка и мишка. От начало тя ме гледаше странно но след малко стана отиде до барчето донесе бутилка водка с две чаши. Сипа на мен и на нея и започна да ми казва, какво не харесва в мен. Докато си говорехме изпихме по 100мл водка, а след това запалих още една от цигарките, която си я делнахме с Ми. Почнах да не се крия а да я гледам в гърдите и дори да се барам надървеният ми кур. Тя също ме гледаше как си го барам и изведнъж каза
- Хайде да си направим густото, като те гледам как ми гледаш гърдите ми се ще...
Тя не си доварши изречението, а просто си смъкна тениската и остана по цици, о колко сочни и големи. Тя се изправи и си засаблича полата, тя ми каза нещо но не го чух. Аз също се събличах и като останах гол както майка ми е родила се обарнах към нея, тя седеше. Отидох хванах я за косата и я дръпнах назад тя си отвори устата и аз си набутах члена в нея. Тя не се възпротиви даже го глътна целия. Почна да ми прави невероятна свирка. Аз се отнесох от удоволствие дори имах чувството, че падам от безтегловнос. Усетих лека болка отворих очи и видях че съм на земятя, а Ми си разкрачва над мен и бръснатата и сливка слиза към лицето ми. Поех я жадно с езика си почнах да ближа срамните и устни и да изписвам азбука с език по клиторчето, докато два пръста бяха ж путето и постоянно я стимолираха. Ми не преставаше да ми прави невероятни свирки. Двамата яко се бяхме скопчили в поза 69. По едно време тя се надигна и започна да трепери, а аз захапах леко клиторчето и, а тя извика и една яка струя ме изпръска, това ме възбуди още повече, и по настървено започнах да я лижа. Тя се отпусна отгоре ми и застена. След малко смених ме позата. Тя застана в мисионерската поза и аз и го набутах в ануса с все сила. Тя изобщо не реагира а само си вирна дупенцето по нагоре. Шибах я след това в путето, тя отново свърши но аз не и за това продължавах да я чукам все така настървенно. След време аз се уморих седнах на дивана, я тя клекна мейду краката ми, постави кура ми между гърдите си и почна да ми прави турска чекия докато свърших върху между тях. След това всичко тръгна гладко между нас. Тя проговори на дъщеря си, а аз получих на майла си нейни голи снимки с пожелания скоро отново да се потипим в сексуални удоволствия.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!