Приятелка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.05.2012




Щяхме да ходим на море една голяма компания. На 10 август трябваше да сме в квартирата(една голяма къща). Да обаче нещата се объркаха и само аз бях свободен на 10, а останалите можеха да дойдат на 11. Трябваше да отида сам за да не ни вземат квартирата. Както и да е навих се и отидох. Като се настаних излязах да пия кафе щото ми беше адски тъпо. Навръщане видях едно момиче от моя град с което доста се имам. Разказах и съдбата си и тя предложи да излезем двамата за да не ми е скучно. Разбира се аз се навих.
Тя дойде в квартирата ми 2 часа по-рано от колкото се бяхме уговорили. Аз бях само по боксерки защото не я очаквах. Докато си лафихме тя ми каза че си е направила тутаировка. Аз поисках да я видя, а тя доста ме изпогледа и дръпна деколтето си надоло при което лявата и гърда изкочи навън. Там беше тутаировката. Беше едно човече разположено така че зърното и му беше като кур. Каза че когато е щръкнало зърното ефекта е най голям и започна да си размачква зърното. Аз я гледах и усещах как кура ми набъбва до пръсване. Тя си оправи блузката и ме погледна. "-А сега ти ще ми покажеш ли онова дето ще ти пръсне боксерките?"Без да се замисля станах и смъкнах боксерките. Стоях пред нея а тя се беше втренчила в кура ми. Неможах да се сдържа и казах:"Ще ми направиш ли свирка?"Тя не каза нищо, а направо се наведе и ми засмука кура. Усещах как върти езика си около главичката и от време на време нежно го захапва. Вкара едната си ръка под поличката и започна да размачква сливата си. След няколко минути вече не издържах и се изпразних направо в устата и. Тя преглътна и каза:"Не ми се сърди но не се чукам с приятели, а свирката беше компромис". Не бях очарован от това, но и свирката си е нещо.
След като Яна(така се казваше момичето) се изми и гримира излязахме. Отидохме първо на един Cocktail Bar после на една дискотека. В дискотеката имаше танцьорки които танцуваха в специални клетки чисто голи. Бяха страшни мадами. Пихме по няколко водки и станахме да денсим. Вече ми се беше замаила главата, а Яна беше "ЯКО В ДЖАЗА"Танцьорките ме възбудиха много и започнах да пускам ръце на Яна. Тя само ми се усмихваше и се нагаждаше да я обарвам. След малко започнахме да се целуваме, а тя ми мачкаше кура през гащите. След малко DJ-я обяви награда една ботилка уиски за този който се качи в клетката и направи стриптийз. Яна като чу и се изтреля. . . Качи се в клетката и започна стриптиза. Аз стоях отдоло и хващах дрехите и(които не бяха много де). Когато свърши, взе ботилката и дойде при мен гола както я е майка родила. Всички я аплодираха. След като се облече си тръгнахме щото всички свободни мъже се лепнаха около нас. Отидохме на един безлюден плаж преди да се върнем в квартиратаа. Решихме да се изкъпем. Съблякохме се чисто голи и влязахме във водата. Кура ми беше яко надървен. Боричкахме се във водата и усещах как патката ми се допира до тялото й. След малко тя тръгна да излиза и когато стигна на по-плиткото се надупи започна да чисти краката си от водорасли. Неможах да се сдържа. Хванах кура в ръката си и го разтърках по сливката й. Тя се стресна, но после се разкрачи, което значи"ДАВАЙ". Вкарах го нежно в тясната й путка. Започнах да я клатя, а тя издаваше стонове на наслада който все повече се засилваха. След известно време стоновете й се превърнаха в крясъци, а аз я чуках все по грубо. Накрая извадих кура си и се изпразних на дупето й. Имах чувството че ще се разтопя от кеф. След това легнахме на плажа и пиехме от наградата. Бяхме още голи и Яна постоянно си играеше с клитора си. После отново се ебахме.
На другия ден дойде и останалата част от компанията. Яна дойде в нашата квартира. 5 дена беше луд купон. Двамата с Яна се чукахме винаги когато останем сами където и да е. На 6-тия ден Половината от компанията си тръгна. Аз, Яна, Илиан, Теодора и Ана останахме щото имахме още пари и не ни се прибираше.
Вечерта решихме да я прекараме в квартирата. Купихме за пиене и седнахме на масата. След няколко часа разговора премина основно на тема секс. Кой, как, къде. . .
Аз предложих да играем на "подараци". Аз го казах на базик но те се навиха. Започнахме играта по-невино. С целувки, събличане. . . . Дойде ред на Яна да казва кой какво ще прави. Седна срещу нас и каза на Теодора "Теди отиди при подаръка си и му направи свирка!Тя стана и отиде до Илиан. Извади му кура и започна да му духа. След няколко минути видях как Ана пусна ръка между краката си и започна да маструбира. Аз също си изкарах кура и започнах да си правя чикия докато гледам Ана и Теодора. След малко Ана стана и ме драпна да се изправя, после клекна и започна да ми духа. Яна се беше съблякла и навираше двата си пръста в путката си. Аз изправих Ана и я сложих на масата с дупето към мен. Сложих кура си на на входа на ануса й и натиснах леко. Кура ми влезе без никакъв проблем. Започнах да я чукам без да мисля дали я боли. Забивах кура си колкото мога по навътре. След малко усетих че ще се изпразня. Извадих патката си отидох до Яна и свърших върху нея. После се преместих на Теодора. Чуках я около час и с това приключи груповото изпълнение. Сега с тези трите момичета се виждаме често, и дори повторихме груповото изпълнение от морето.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  23.08.2022 00:07:50Изпратен от:  krasi
Много секси, и аз искам секс, навсякъде и много.
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!