Приятелят на брат й


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.08.2012




Лили, 21 годишно, сладко, джобно гадже лежеше в горещата вана и масажираше с въртеливи движения, розовия си набъбнал клитор с едната ръка, а с другата мачкаше голямата си, стегната гърда и търкаше зърното й, между пръстите си. Тя беше близо до оргазма. В този момент усети нечии ръце, които мачкаха раменете й здрав, но и нежно. Момичето беше прекалено възбудено за да спре и това продължи още няколко секунди и Лили свърши и тялото й мощно се разтърси и тя изпъшка от силата на оргазма си. След още няколко секунди момичето се усети, че зад нея все още стои някой. Обърна се рязко и видя Боян. Той беше с три години по-голям от нея, много мускулест, мургав и красив, най-добрия приятел на брат й. Беше само по боксерки, а хуят му изпъкваше, като огромен камък, в тях. "Ох малката, добре, че брат ти излезе и ме остави тук, че да мога да се порадвам на тази прелест." Още по-възбудена от вида на стройния красавец Лили излезе от ваната, като лъсна съвсем гола и мокра пред Боби. "Изчукай ме тогава" каза момичето с перверзна усмивчица. Боян не чака и втора покана, награби малкото, топло и влажно телце и започна страстно да я целува, като с ръце мачкаше циците й. След това навря три пръста в мократа й путка и започна да я чука с тях. Тя потреперваше в ръцете му. Той ги извади от там, накара я да оближе пръстите му, които бяха целите в мъзгата й и ги навря този път в анусчето й, само че един по един.
Лили пищеше и търкаше циците си в полуголото тяло на Боби. Когато той спря да я чука с ръка, тя смъкна боксерките му и налапа вирнатия кур и започна бързо и ловко да го обработва, като го поемаше в малката си на вид устичка, почти целия. След няколко минути, членът на Боби се премести между циците й. Той ги обгърна около кура си сдве ръце и започна да я чука между тях, а когато главичката му беше достатъчно близо до устата й, тя я облизваше. Той надигна Лили от пода на банята и я накара да се подпре на стената, с гръб към него. Започна да търка кура си в стегнатия задник на момичето и леко да вкарва само главичката. Лили дишаше тежко и го молеше да спре да я мъчи и да проникне в нея. Боян заби с всички сили големия си хуй в дупето й и започна неуморимо да я клати, като с ръце хвана отново циците й и започна да ги мачка грубо. И двамата пъшкаха от удоволствие. Боби обърна Лили с лице към него и започна да пляска с шамари циците й, след което почна да усмуква зърната й, като леко ги подръпваше със зъби. С ръка галеше клитора й и от време на време, леко вкарваше един пръст в мазгясалото и влагалище колкото да я дразни. Изведнъж отново й го наби, но този път в путката, направи няколко бързи тласъка след което, я пое на ръце като тя го обгърна с крака около кръста и така той я чукаше много яко в леко тясното и горещо коте.
Той усети че тя свърши няколко пъти. Възбуждаше го адски много всичко в нея, а стенанията й направо го побъркваха. той я пусна обратно на земята, целуна я много страстно и я накара да застане на колене и лакти с гръб към него. Тя се подчини. Той и го наби няколко пъти в зачервеното анусче и след това с една мощна чикия се изпразни по гърба й. След това и го подаде в устенцата да го оближе хубавичко. После двамата влязоха заедно във ваната. В този момент влезе и брата на Лили - Иво. "Ооо ебач такъв мина ли я и тъз курвичка? Сестра ми хареса ли ти кура на Бобака?" Все още възбудена от случилото се Лили предизвикателно погледна брат си "Хареса ми бате, ама един не ми стига на мен...". Иво се изхили, но по леката издутина в дънките му се разбра, че и той се е възбудил". "Хайде двамата да й дадем каквото иска, а брато?" каза Боян, който търкаше кура си с ръка и той отново беше станал готов за "бой". Лили излезе отново мокра и настръхнала от ваната, започна да целува брат си и през това време го разсъблече. Наведе се и му направи една великолепна свирка, на бързо темпо. Иво вече не издържаше, надупи сестра си и бързо и го наниза в още леко, зачервения анус. Тя извика "Оххх, Боби ела и ти тука, дай ми го в устичката". Той не чака втора покана, излезе от ваната с щръкнал напред кур и й го навря в устата. Хвана я за главата и почна да я чука там. Като и го вкарваше почти целия. Брат й спря да пори дупенцето й и клекна под путката й и започна да я лиже, докато Боян ебеше момичето в устата.
Путката й пулсираше от желание един голям пенис да я покори отново. Като по сигнал двете момчета, хванаха Лили, така, че да може единия да й го навре отзад а другия отпред. Този път брат й проникваше дълбоко във влажната катеричка, докато гъза й биваше обработван от Боби. Иво мачкаше и циците на сестра си. "Ех курвичко малка, от кога те наблюдавам като търкаш котето в банята, ама е на, отвори ми се парашута да ти го начукам, заради всичките чикии, които съм набил заради тебе.".
"Чукай ме бате, давай! Не спирайте, чувствам се изпълнена не искам да свършва!!!" През няколко минути Лили свършваше с мощен оргазъм. Това беше първата й тройка и страшно я кефеше. Иво накара сестра си да застане на четири "крака", като извади пулсиращия си кур от мъзгясалата путка, а Боян тъкмо се празнеше в задника й. Брат й почна да се празни в устата й и тя поемаше всяка капка жадно. Лили направо откачаше от горещата течност която се стичаше в задника й и в устичката й. "А така, ах на батко тя перверзницата, хайде сега оближи ни и на двамата куровете." След тези думи в устата на Лили нахлуха и двата мокри хуя. Тя ги облиза и олапа както подобава. След това доволни и тримата се изкъпаха, този път в душ кабината.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!