Секс влакче


    Автор: anonymous
Публикуван на: 22.11.2012




Влакът потегли с пухтене от гарата в Русе. Весето се отпусна на седалката и затвори очи. Хубаво щеше да бъде да поспи малко. До София имаше поне пет часа. Пътят винаги я изморяваше страшно, а от както бе станала студентка, пътуваше поне по два пъти в месеца. От едно от съседните купета се носеше гюрултия. Някаква компания се веселеше, но повечето вагони бяха празни. С влак беше най-евтино и затова Весела предпочиташе този превоз. Влакът щеше да пристигне в пет сутринта, така че сега можеше спокойно да поспи малко. Купето беше празно, други хора едва ли щяха да дойдат. Събуди се някъде към два. Влакът се движеше, но не можеше да определи, до къде е стигнал. Ходеше й се до тоалетна. Надигна се и тръгна по коридора към малката кабинка в дъното. От купето, където преди се носеха викове и песни, сега се чуваше хъркане. Влезе в тоалетната и се облекчи на бързо. Беше мръсно и миришеше лошо. Никой не се занимаваше с подръжка на влаковите тоалетни. Отвори вратата, за да излезе и извика изненадано. Срещу нея стоеше огромен мъж и я гледаше нагло. Бутна я с ръка назад и тя почти падна върху тоалетната чиния. Ухили се доволно и каза:
- Кво, изходи ли се?
- М-моля – заекна момичето.
- Сваляй тогава гащите – изсъска мъжа и затегли полото й.
- Пуснете ме – извика Весела. Мъжът, обаче беше много по-силен от нея. Той затвори вратата зад себе си и я притисна до мръсните плочки на кенефа. От него миришеше на спарено и на пот. Блъсна я още веднъж и я накара да се наведе над тоалетната чиния с гръб към него. Вдигна полата й и я набра на кръста. Ръката му започна да я опипва между краката. С другата си ръка нави косата й и я хвана здраво, за да не мърда.
- И не викай – каза той – Нема кой да те чуе. Весела чу, как си разкопчава ципа и смъква панталоните си. После с едно дръпване скъса бикините й и започна да се наглася зад нея. Главата й почти беше навряна в тоалетната чиния. Тя едва си поемаше въздух от миризмата на фекалии. Усети члена му и изписка. Той я сграбчи здраво и започна да прониква в нея на задна прашка. Членът му проникна във влагалището й и той изпъшка доволно.
- Хубав задник. Плесна я по дупето и започна да се клати равномерно. Весето се опитваше да не загуби равновесие пир неудобната поза, в която беше попаднала. От очите й капеха сълзи в тоалетната. Напълно непознат я чукаше в кенефа на влака. Мъжът се изпразни в нея и я плесна още веднъж по дупето. Весето чу че вратата се отваря, обърна се и с ужас видя другите мъже от купето, които се бяха скупчили пред тоалетната. Един от тях седна на капака на тоалетната и я накара да се качи върху него. Докато я клатеше върху себе си, другите смъкнаха полото и сутиена й и започнаха да мачкат гърдите й.
- Хубави цици има малката – каза един от мъжете, докато я опипваше с потни ръце. Онзи под нея само изпръхтя от кеф. И той беше съгласен. И нямаше как да не е. Беше поне на 45, а над него се клатеше млада, апетитна студентка. Весела вече нямаше сили да се съпротивлява. Тя се остави да я завлекат в купето си, където я съблякоха чисто гола и продължиха да се забавляват с нея. Когато се поумориха, петимата се разположиха по седалките в купето и я накараха да лази между тях и да им духа. Празнеха се в устата й и я пляскаха по бузите, като добро куче, което е донесло чехлите на господаря си. Пуснаха я малко преди разсъмване. От вагината й капеше сперма, сперма имаше по цялото й тяло, независимо, че по-голямата част беше погълната от нея.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!