Секс и смях


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.07.2013




Вече се бяхме проебали и нуждата за секс направо ни изгаряше – и мене, и Гошо. Затова решихме отново да потърсим нашите стари познайнички – Ирена и Мимито. Вече ставаха няколко месеца, откакто ги видяхме за последно. Пък и аз, честно казано, имах нужда от утешение – скоро се бях разделил с Катрин. Освен това се провалих на кандидатстудентския изпит по математика в СА “Д. А. Ценов” в Свищов и единствения ми шанс оставаше приемния изпит наесен в Колежа по Икономика и Управление в същия град. Ако не ме приемеха, очакваше ме казармата. Георги набра домашния номер на момичетата и ги повика. Казаха, че ще дойдат в два без петнайсет – значи, след половин час. Хванах се, поразтребих апартамента и нагласих всичко, както трябва – чисти чаршафи, пердетата спуснати, презервативите готови, на масата в кухнята – пепелник. Измихме се в банята – първо аз, после Георги, седнахме, заприказвахме се и зачакахме. Минутите се точеха бавно и тягостно. Часовникът показа един и половина, два без петнайсет, два, два и десет. Започнахме да се изнервяме. Тук ги чакаха две млади, симпатични момчета плюс пари, а тези пичета се бавеха! В два и двайсет цъфнаха на вратата – след близо четиридесет минутно закъснение. Отворих им, а Гошо вместо поздрав даде воля на обтегнатите си нерви:
- Аре бе, докога ще ви чакаме?
- Ами забавихме се малко – измрънка Мимето.
– Здрасти.
- Здравейте, заповядайте – поканих ги аз. Влязоха, събуха се и седнаха на масата в кухнята. Огледах ги – бяха се променили. Мимито беше силно изрусила косата си, вече не говореше толкова много, но за сметка на това бе нервна – пушеше цигара след цигара, ръцете й от време на време трепереха. Ирена бе боядисала своята коса в тъмночервено, често гледаше отнесено, а на лицето й постоянно се мъдреше тънка усмивка. Изобщо, цялото й изражение напомняше за една сита котка. Сита котка с похотливи желания. Плъзнах поглед надолу по телата им. Беше средата на август – жега, та се не траеше, и бяха доста леко облечени. Мимето носеше бяло боди и къси дънкови гащета. Под тях бе обула черен мрежест чорапогащник. Ирена имаше оранжево бюстие и къса бяла пола, от която висяха бели връвчици с възелчета накрая. - Типични проститутки – промърмори с половин уста в ухото ми Гошо.
- – Като ги гледам какви са нервни и отнесени, нищо чудно да са наркоманки. Да са се надрусали... или напушили. Кимнах едва забележимо. Но това нямаше значение. От значение беше единствено факта, че на нас със Гошо ни се ебеше като пръчове, а тези сладурани вече гасяха цигарите си в пепелника.
- - Е... Ще започваме ли – попита Мимито.
- - Ирена, хайде първо ние двамата – обадих се аз. Виждах, че под бюстието не носи сутиен – зърната й бяха щръкнали. Започвах да се възбуждам.
- - Хайде – съгласи се тя. Излязох от кухнята, а Ирена покорно тръгна след мен. Мимито и Гошо не искаха да правят секс в спалнята, защото леглата бяха малки – предпочитаха да ни изчакат да свършим и да освободим двойното легло в хола. Хвърлих тениската от гърба си и без много церемонии прегърнах мацката и зарових език в устата й. Няма друго усещане на света, което може да се сравни с ласките, които споделят един мъж и една жена, когато останат сами. Целувки, прегръдки, милвания, любовни шепоти, нежни докосвания, страстен секс – всичко това в комбинация представлява коктейл, чието име може да бъде само “Смисълът на живота”. Смъкнах бюстието и го изхлузих през краката й. Две прекрасни гърди виреха муцунките си срещу мен, а зърната им бяха наострени като лисичи нослета. Прегърнах я, целувайки врата й – усещах гърдите й, опрени в моите. През това време Ирена с удоволствие прокарваше ръце по гърба, гърдите, врата и раменете ми – от една година вдигах интензивно гири, правех лицеви и коремни и мускулите бяха започнали да се очертават осезателно по тялото. Пенисът ми вече представляваше парче нагорещено желязо, затова клекнах и смъкнах полата на Ирена заедно с бикините. Бръснатата прасковка ме очакваше. Близнах я хищно – ммм... Бутнах момичето на леглото, свалих си шортите и си сложих презерватив – този път без много мъка. Ирена ме очакваше, кротка и смирена. Сякаш за миг се бях пренесъл назад във времето и тя бе нежната девица, легнала на олтара за човешки жертвоприношения, а аз бях безпощадния жрец, който сега щеше да забие ритуалния нож в тялото й. Легнах до нея, наслаждавайки се на красотата й – косите й се бяха разпилели по възглавницата подобно на червен водопад. Този път обаче исках да смених позата. Подканих я:
- - Хайде сега ти отгоре. Ирена ме погледна и жално отрони:
- - Еее, що? Глътнах си езика. После подбелих очи и завъртях глава, осъзнал глупавото изказване. Как защо, бе? Пак я подканих:
- - Хайде де.
- - Ма не обичам така – измънка мацето. Аха – не обичала. Капризи сега. Беше време да проявя малко характер. Твърдо заявих:
- - Хайде, хайде. С явно нежелание момичето се изправи и ме обкрачи. Представляваше красива гледка, дори в сумрачния хол – всяка една част от тялото й. Стиснах инструмента, а тя се опита да си го вкара. Не стана от първия път – членът ми беше дебел пет сантиметра, с голяма глава, а и явно не я бях възбудил достатъчно. Изведнъж главата влезе, а след нея бавно и почти целия кур. Затворих очи от удоволствие – усещането за пениса ми, намиращ се в топлото й тяло, във влажната й същност, беше великолепно. Тя направи две-три движения и спря – явно беше, че по някаква причина тази поза не й харесва. Реших да не се правя повече на лош и ласкаво я подканих.
- - Отпусни се, легни върху мен. Изцяло, не се притеснявай. Тя легна плътно и ме прегърна през врата. Аз я прегърнах с лявата ръка през врата, с дясната през гърба и заработих. Помпех я здраво отдолу, а бръснатото й путе се овлажняваше все повече и повече. Ръгах ли ръгах, а тя тихо стенеше и пъшкаше. Целуваше ме по врата, галеше и мачкаше косата ми, а аз й отвръщах със същото. Никога преди не се бях чувствал така страхотно. Чукахме се вече сигурно петнайсет минути и усещах, че скоро ще свърша. Но постепенно се прокрадваше и едно друго чувство – умора. Не е леко да клатиш една жена, тежаща петдесет и два-три килограма, използвайки само таза си. Дишахме учестено, а телата ни започнаха да лепнат от пот. Награбих я здраво и внезапно я обърнах по гръб върху леглото. Сега аз бях отгоре. Ааа, така по-може. Мушках бързо, като побесняла шевна машина, не ми пукаше за нищо на този свят – съществувахме само аз и Ирена. Тя стенеше и дишаше на пресекулки, забила нокти в гърба ми. Оргазмът ми дойде като горещ вулкан. Изригвах ли изригвах, от гърлото ми се изтръгна стон. Претърколих се, потен и задоволен, и изломотих:
- - Знаеш ли.. беше номер едно. Ирена се усмихна в отговор. Личеше й, че се чувства супер, но сякаш не беше задоволена напълно. Явно трябваше да поработя още малко. Слязох й под кръста и отново започнах играта с езика. Презервативът, с който я чуках, беше с ягодов аромат и сега цялата й путка миришеше на ягода. Вкусно. Заблизах леко нагоре, точно където се събират малките срамни устни. Клиторът се показа – червен, твърд и възбуден. Налапах го и засмуках силно. Ирена изохка и потръпна. От путката й прокапа мъзга. А така – всички трябва да са доволни. Седнахме на леглото и поседяхме малко един до друг. Ирена започна да се облича. Аз просто седях и мълчах. Мацето накрая се облече и отиде до банята. Опомних се, свалих презерватива и го завързах. Нахлузих гащите и я последвах. Гошо и Мимето минаха покрай мен и влязоха в хола. Оправих си набързо тоалета и отидох в кухнята. Там вече ме чакаше Ирена, лапнала цигара. Взех запалката от масата и й запалих цигарата. Тя смукна дълбоко, издиша и се усмихна закачливо: - Мерси. Ухилих се в отговор и кимнах с премрежени очи. Сигурно сега и аз приличах на сит, похотлив котарак. Отворих хладилника и извадих една бира. Отворих я и предложих на сладураната, но тя отказа. Аз отпих с удоволствие. Хвърлих един поглед на часовника. Не беше зле – този път цели двадесет минути. Напредвах. Между другото, после разбрах какво се е случило с Гошо и Мимето, докато ни нямаше. Стоят двамата в кухнята, мълчат и чакат. Георги го прихващат дяволите и я подканя:
- - Ела тука при мен, да те барам малко, че да се възбудя.
- - Ааа! Ама как така? Как тъй? – запелтечила Мимето, изненадана от нестандартното предложение. Гошо примигва два-три пъти, става, отива при нея и хваща за ръката. Дръпва я от стола и я обръща.
- - Огъзвай се, сега ще те еба тука, на масата! – заповядва той.
- Ма недей така! – уплашило се пичето.
– Не бива, не искам... Точно в този момент за неин късмет бравата на хола щраква – значи, свършили сме и излизаме. Тя веднага съобразява и го задърпва за ръката.
- Хайде, Боби и Ирито свършиха, хайде там, на леглото, на меко.
- Ееех... добре – склонил Гошо. Влизат вътре. Гошо постъпва като порноактьор от долнопробен сексфилм – оставя си тениската и чорапите, на момичето – бодито и чорапите. Кара я да легне по корем (да не й гледал муцуната), ляга върху нея и започва да си търка кура в задника й – да го надърви.
- Мале, какъв човек си! Досега такъв клиент не съм имала! – прави се на оборотна Мимето. На Гошо хич не му пука за клиентите, още по-малко за капризите й.
- Вече имаш – заявява той и я почва на задна прашка. Излязоха след близо половин час – Мимито червена като зрял домат. Наплиска се в банята момичето и веднага хвана една цигара. Ухилих се и допих бирата. След малко идва и Гошо и сяда на масата, доволен. Отворих нова бира, налях по една чаша на него и на Мима – тя не отказа. Разприказвахме се, Мимето се нервеше заради някакъв Пламен – трийсетгодишен таксиметров шофьор, дето уж й бил сводник и я разкарвал насам-натам с колата без пари.
- Само ме бие, ебе ме и ми взема, каквото изкарам – оплака се тя и после се закани: - Ще го еба в устата! Ирена я подразни:
- Няма да го ебеш, защото нямаш с какво.
- Имам! – заинати се Мимето.
- Какво имаш?
- Пишка имам! – заяви тя. Ирена погледна Гошо, едвам сдържайки смеха си:
- Вярно ли е? Вместо нея отговори пак Мимето:
- Вярно е, разбира се. Нали досега аз ебах Георги, не той мене.
- Ебала си го, ама не му личи – даже очилата му не са се запотили – вметнах аз и добавих:
- Пък на тебе виж как ти личи, зачервила си се като шляпано дупе... Тук вече не издържахме и се разсмяхме всичките вкупом. Ей, за това живея – жени, пиене и шоу. Признавам си.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!