Спомен от почивката


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.01.2012




Както много други чудни мигове в живота и този започна просто неочаквано, невинно и изцяло непланувано. Бях с жена си на почивка във Франция. Последната вечер обиколихме няколко нощни клуба и когато се връщахме в хотела, бяхме пийнали доста шампанско. На стълбището пред нашата стая срещнахме камериерката, около 18-19 годишно момиче. Вече я бях забелязaл и знаех, че се казва Зузана. Тя беше сладко създание с огромни очи, гъвкаво тяло и убийствени крака. Щукна ми нещо. Зад гърба на Ева я погалих по рамото и й ударих един мигач.
Погледна ме, погледна Ева и също ми намигна. А когато Ева отключи, попитах Зузана дали е сменила хавлиите, защото се нуждаем от душ.
Ева има страхотна интуиция и когато влязохме в стаята, първото, което каза беше:
- Ха да видим, искаш да я дръпнеш в леглото, нали?
- Ами не.Ти разбра ли нещо? - попитах с усмивка.
- Чух я като охна, та сигурно си и пуснал ръка, нали?
- Не, не казвам - изхилих се и погледът ми се плъзна по мургавото й коремче, когато започна да се съблича. След всички тези дни на плажа беше чудесно загоряла.
- Иска ли ти се?-попита.
- Уха! - отговорих.
- С мен или с малката?
- Толкова ли е важно? Твоето в случая така или иначе няма да се загуби.
Ева остави дрехите си да паднат на земята и гальовно се долепи до мен. В това време някой почука на вратата. Беше Зузанка, която носеше хавлиите. Стресна се, като видя Ева, но бързо се окопити. Ева спокойно пристъпи към нея, целуна я и започна да я гали по путенцето. До леглото имаше няколко крачки и след малко Зузана беше гола. Смъкнах си дрехите и се мушнах при двете хубавици. Ева пъхна единия пръст в Зузината путка, за да опита нектара й. След това го извади и внимателно го облиза. Зузана се обърна към мене и каза нещо на френски.
- Какво каза? - попита Ева.
- Каза, че си егати прасето.
- Ще видим - каза Ева с различен тон.
- Хайде да се позабавляваме заедно, скъпа. Досега само съм чела за това, ама как мислиш, да й удара ли едно езиче.
Притиснах Ева към себе си и я целунах. Цялото й тяло се тресеше от възбуда.
- Можеш да правиш, каквото искаш с нея - казах.
- А може и на нея да и се иска да те посмуче.
- Почни ти - помоли ме Ева с треперещ глас.
- С удоволствие бих погледала как й го вкарваш.
Зузана внимателно ни наблюдаваше. Естествено, стараеше се да отгатне какво си говорим. Изглеждаше, че й е приятно. Подозирах, че не й се случва за първи път. Нежно се усмихваше, докато я галехме.
- Страшни биберони има - мърмореше Ева и ги грабеше с двете ръце. Обърна се и се притисна към Зузана, за да гледа как ще я чукам. Подложи дясното си бедро под главата на момичето, а Зузана вдигна ръка за да я погали по слабините и започна да си играе със срамните й устни. Аз налегнах Зузана. Черните й очи, пълни с очакване, се впиха в моите, когато разтваряше крака. Видях Евината ръка как пълзи нагоре по бедрото на Зузана и се щура по разкошната путчица. След това Евиния среден пръст се шмугна навътре.
- Клитора и е твърд - каза Ева. И е мокра. Тези французойки могат много бързо да се възбуждат.
- Също като тебе, скъпа - казах и се прицелих с хуя си.
Ева го хвана, свали му кожата и го заведе до Зузината путка.
- Ще го държа, докато я започнеш - заекна тя. - Ах, каква е тясна. Искам да я чукаш здраво, ръгай колкото можеш, та да крещи от кеф.
Думите и ме възбудиха и аз забих кура си в горещото Зузанино путе придържано от пръстите на Ева. Беше широка толкова, колкото трябва и членът ми вълшебно се триеше в еластичните й стени. Зузанка застена, когато проникнах толкова дълбоко, че мъдите ми я плеснаха по дупенцето. Стройните й крака моментално се вдигнаха. Подпрях ги и продължих бавно да я любя.
- А-а-ах! Чувствах, че Евините пръсти хванаха моя инструмент.
- Не е ли тесничка? - попита ме. - Не е ли разкошна!
- Вълшебна. - измечих аз.
- И аз го усещам - възбудено каза Ева. -Усещаш ли как й отварям писанката. Любими, това ми доставя страшно удоволствие! Никога не съм мислила, че ще мога да пипам путе на друга. . . цялата е мокра. . . и тук. . . и тук, защото я яздиш.
В този момент не издържах и избълвах семето си в Зузината разкошна и отзивчива путка. И почувствах, че свърши и тя.
Едва успях да го извадя, когато Ева се хвърли между гърчещите се крака и зализа оросената путка. Не вярвах на очите си. Знаех, че Ева е освободена, но до такава степен не си го и представях. Езикът й беше зает със спермата, стичаща се от путката на Зузана.
- Боже, това се казва вкус - скимтеше Ева.
Обърнах я по гръб и започнах да й смуча зърната. Имаше пламенно и уханно тяло и аз усещах, че всички бариери са вдигнати. Беше ясно, че в главата си няма нищо друго освен мокрото путе на Зузана. Малката французойка ми засмука кура, а Ева играеше със свенливото й писе. Разтваряше го, зяпаше розовите устенца и ги хапеше. После и всмукна клиторчето. След това навлезе колкото може по-дълбоко в каналчето. Евиното лице беше омазано със Зузините сокове, а когато вдигна глава с налудничав глас каза:
- Ей, искам да гледам как й ближеш путката. Давай, толкова е влажна.
Беше неописуемо преживяване, когато лежах между краката на Зузана и завирах лице в уханната й путка, слушах сластните й въздишки и усещах как жена ми извива голото си тяло до моето. Ева грабна отново надървеният ми хуй.
Замаяно гледаше Зузината слива, където моят език нежно се провираше между косъмчетата, за да стигне до устничките, които сластно млясках. В грамадното огледало, висящо на стената срещу леглото се видях как лежа в гръб, а към мен се притискат две страхотни голи жени.
Съзерцавах разтворените им крака и путки. Ева имаше по-обла и обраснала, а на Зузана беше по-розова. Но и двете еднакво жадни. Лежаха на леглото и ми го лапаха. Зузана първо не искаше, но жена ми й го подаде в устата. Не след
дълго малката французойка божествено ми го духаше.
- Изчукай я още веднъж, а аз ще гледам.
Зузана седна върху мен, аз с едната ръка я разтворих, а Ева взе кура ми и го вкара там, където трябва.
- Оле-ле, каква гледка!
Опря лицето си до бедрото ми и започна да ближе половите органи и на двамата.
Не може да се опише всичко, което правихме през тази нощ. Едва почвах да отпадам и хоп, ето ти я тук Ева, която ми го издухва до вкаменяване. Хайде след това пък лицето ми, завряно между облите Зузанини бедра, където бясно галех путето и с нос и уста, за да ми стане пак. Спомням си, че накрая Ева измъкна фотоапарат със самоснимачка. Държеше на спомен от щурата почивка във Франция.
Благодарение на снимките понякога можем да преживяваме отново нашата фантастична оргия, която свърши чак на сутринта. Зузана не можеше повече да се мръдне, след като я бях отвел няколко пъти на върха, а езикът и пръстите на жена ми два пъти по толкова.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!