Спящата красавица


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.07.2012




Една вечер се случи нещо – нещо доста странно – което събуди в мен чувства и вълнения, които не подозирах, че притежавам. Миналия четвъртък един мой приятел – Лари – дойде вкъщи да си побъбрим, да пийнем по бира и да погледаме телевизия. Той ми е колега и тъй като имахме тридневен уикенд, не бързахме да приключваме вечерта. Жена ми, Санди, беше на работа на другия ден и тъй като не беше нощна птица, си легна още към 22:30. Тя освен това е и най-дълбоко спящия човек, когото познавам. Доста пъти съм я ръчкал здравата, опитвайки се да я събудя и все не съм успявал.
След като жена ми си легна, Лари и аз седнахме да гледаме един стар порно филм, който той беше донесъл. След като се изпразнихме по веднъж, Лари възкликна:
-Човече, сигурно е хубаво да имаш истинско дупе на разположение! Мина доста време, откакто за последен път ми се отвори парашута!
Бях малко изненадан от коментара му. Лари беше привлекателен мъж и си мислех, че е заобиколен от приятелки:
-Не се ли виждаш с някоя, Лари? – попитах аз.
-Нее.. След като с Бренда скъсахме преди две години, ми е притеснено да поканя някоя жена да излезем! – отвърна той.
Поговорихме си малко за Бренда и за това как тя му беше изневерявала, докато той беше на работа, а накрая и го заряза. След няколко бири и след още едно празнене, Лари отиде до тоалетната. Аз си седях и продължавах да си гледам филма, докато в един момент не осъзнах, че Лари го няма от доста дълго време вече. Качих се на горния етаж да видя дали всичко е наред и като стигнах вратата на банята, видях, че е отворена. Влязох вътре и видях, че Лари седеше и зяпаше през вратата, която свързваше банята със спалнята ни. Той подскочи, като ме видя:
-Човече, съжалявам – запелтечи той – беше си така, като дойдох! Беше отворено… Тъкмо като си тръгвах, я видях да лежи там...
Аз пристъпих до Лари и погледнах в спалнята. Санди беше легнала сгушена с гръб към нас. Беше си облякла нощницата, но тя се беше надигнала по бедрата й, разкривайки нейното гладко, голо дупе, необременено от бельо. Раменете й бяха леко завъртени към нас, позволявайки ни да видим част от прекрасно оформената й гърда и зърното през полупрозрачната нощница. Тя изглеждаше невероятно секси на отразената светлина от банята. Устните й бяха сякаш леко нацупени, а косата й беше разпиляна върху възглавницата. Беше като че ли позира за корицата на някое модно списание:
-Господи, колко е красива! – каза Лари задъхано. – Бих дал всичко, за да имам жена като нея, Крис!
Първоначално се ядосах много на Лари. Но от друга страна мисълта, че Лари наблюдава жена ми по този начин без тя да го знае, ме възбуждаше:
-Крис, съжалявам. По-добре да се прибирам! – каза Лари и понечи да си тръгне.
-Не. Почакай малко, Лари! – се чух да казвам аз. – Ела тук за малко. Влез наистина тихо, ОК?
-Какв... Искаш да влезна там?!
-Предполагам, че не е фатално, ако просто позяпаш. Но не трябва да я будим, нали?!
Не можех да повярвам какви ги дрънкам. Щях да вкарам друг мъж в нашата спалня, за да може той да наблюдава почти голата ми съпруга. Изобщо нямах представа какво щях да правя след това и докъде щях да стигна. Докато ходехме на пръсти в спалнята, посочих на Лари да дойде отстрани на леглото. Той погледна малко несигурно, като очите му се стрелваха от мен към Санди. Тя лежеше на страната на леглото, която беше близо до нас и докато се приближавахме ни се разкри пълната гледка на стегнатите й гърди. Зърната й се виждаха през тънката материя на нощницата, но това, че си беше свила краката, не ни позволяваше да видим и путката й. Въпреки това нощницата й беше на нивото на пъпа и можеше да се види как гладката извивка на коремчето й изчезваше между краката й… !
Аз просто седях там, ухилен от ухо до ухо, гледайки ту към Лари, ту към Санди. Той просто седеше там, зяпнал в абсолютно удивление и не можеше да повярва:
-О, Крис! Тя е толкова секси! Не е за вярване, че ми позволяваш да я видя така!
В този момент аз се пресегнах внимателно и освободих презрамката на нощницата й от лявото рамо, разкривайки още повече гърдата й, като спрях точно когато платът стигна зърното:
-Искаш ли да видиш още? – прошепнах.
-И още как! – отвърна Лари.
Още по-бавно аз продължих да спускам презрамката, но зърното й не позволяваше на плата да продължи пътя си надолу. Внимателно плъзнах пръст под плата и нежно го повдигнах над зърното. Лари ахна. В този момент лявата й гърда беше изцяло на показ. Нейните гладки, розови зърна бяха твърди и стърчаха от стимулацията на движещия се плат. След това по същия начин оголих и дясната й гърда. Оставих презрамките на ръцете й, защото не исках да рискувам да я събудя.
Лари все още седеше там и се заплесваше по невероятното тяло на Санди, докосвайки издутината на панталоните си от време на време, като се стараеше да не го забележа. Моят собствен член щеше да скъса панталона и то не само защото зяпах жена си, ами заради всичко, което правехме.
-Е, какво мислиш? – прошепнах аз.
-О, Господи! Не мога да повярвам! Тя е толкова прекрасна! Искам просто да... – задъха се издайнически Лари, масажирайки пениса си.
Прецених за секунда риска тя да се събуди, но бях решен да опитам. Дадох знак на Лари да се приближи и посочих гърдите й:
-Хайде, давай! Докосни ги. Но бъди изключително нежен. Не искаме да поемаме излишни рискове! Нежно…
Очите на Лари бяха широко отворено, докато се приближаваше към съпругата ми. Той се наведе и се пресегна да обхване гърдите й. Ръката му трепереше, приближавайки се към тялото на Санди, а другата му беше между краката, сякаш се подпираше, но беше очевадно какво правеше с нея. Все повече се приближаваше, докато накрая върховете на пръстите му не докоснаха лявата й гърда точно под ареола. Внимателно придвижи палеца си към зърното й. Тя не помръдна. Когато палецът му достигна зърното, той леко го стисна с показалеца си от другата страна. Познавах Санди още от преди гимназията и бях заедно с нея, докато учехме и през цялото време преди да се оженим, и доколкото знаех, нито един друг мъж не беше виждал толкова много от нея, да не говорим за докосване. А Лари започна да гали гърдите й, минавайки леко от едната на другата. Санди все още спеше дълбоко, въпреки че дишането й сякаш се беше учестило.
Лари ставаше все по-смел и леко започна да стиска гърдите й. Той вече не се опитваше да скрие това, че си бие чекия и изглеждаше така, сякаш всеки момент ще се изпразни в панталона си. Твърде много се забавлявах и не можех да си позволя това да свърши толкова бързо, затова му дадох знак и започнах да свалям презрамките на жена ми през ръцете й. Дръпнах нощницата, докъдето можеше да стигне, както си лежеше, като по този начин я оставих гола почти от кръста нагоре. После се насочих към бедрата й. Бавно махнах чаршафа от краката й, като по този начин разкрих целия й задник и част от путката й. Лари все още не можеше да види това от мястото, където се намираше. Чух, че прави нещо зад мен и се обърнах. Видях, че вече беше свалил панталона си точно под топките, за да може по-лесно да мастурбира.
Аз отново се обърнах към Санди и изправих бавно левия й крак. Така се разкри гледката на косматата й путка почти до цепката. Когато Лари видя какво правя, се наведе над мен, за да вижда по-добре, лъскайки бастуна. Аз леко я завъртях, така че тя легна изцяло по гръб и сега предната част на тялото й се виждаше идеално:
-Господи! – изстена тихичко Лари, мастурбирайки все по-бързо.
-Недей да бързаш! – предупредих го аз. – Искаш да пипнеш путката й преди да се изпразниш, нали?!
Той веднага спря да мастурбира и ме погледна като дете в утрото преди Коледа:
-Да, разбира се! – измънка той. – Ти ще ми позволиш ли... О, ДА! – Той хвана пениса си с лявата ръка, но все още не мастурбираше.
После се пресегна със същата ръка, с която до преди малко се беше самозадоволявал и докосна хълмчето на Санди. Леко започна да си прокарва път надолу през тъмните й косми, а Санди все още спеше дълбоко. Но докато Лари я галеше, започна да диша все по-учестено. Той прокара два пръста по срамните устни, до долната част на цепката й. После придвижи само единия пръст нагоре, като по този начин разтвори срамните устни и сладкия аромат на путката на Санди изпълни въздуха:
-О, Боже!!! – изпъшка Лари, като мушна пръста си обратно между срамните й устни.
В момента, в който той докосна клитора й, тя потръпна, а след това съвсем тихо изпъшка. Лари бързо си дръпна ръката. Аз видях, че Санди все още не се е събудила, но не бях сигурен какво може да я събуди. Лари ме погледна и аз му кимнах да продължи. С лявата си ръка той обърса предеякулационната течност от пениса си и със същата ръка започна да масажира путката й, като от време на време разтваряше устните й със средния си пръст. Бедрата на Санди започнаха леко да се движат напред-назад и от време на време от устните й се откъсваше леко стенание. Лари продължи да лъска бастуна и в този момент ме осени брилянтна идея. Внимателно дръпнах левия крак на Санди, докато той не увисна извън леглото. Путката й беше на сантиметри от ръба, но не достатъчно, за да може Лари да я чука. Пенисът му не беше толкова дълъг, пък и не бях сигурен дали чукането няма да я събуди. Освен това не бях сигурен дали искам жена ми да бъде чукана от друг пред очите ми, тъй като това беше изцяло ново преживяване за мен:
-Лари, ела тук! – показах му аз. – Можех да галиш путката й и да мастурбираш едновременно, но недей да я ебеш, чуваш ли?!
Лари кимна и бързо се придвижи между краката й. С лявата си ръка започна да гали путката й, а с дясната се облекчаваше. Пенисът му беше на нивото на путката й, на около 20см разстояние, докато си биеше чекията. Все повече се приближаваше обаче, докато накрая пенисът му не се озова на около 1-2см от цепката й. Нейните бедра все още се движеха леко и в един момент, когато се приближиха към Лари, пенисът му докосна нейната путка и мина по цялата й дължина. Това накара Лари да избухне и той започна да се празни между краката на жена ми. С всеки изблик той изпъшкваше и „без да иска” потъркваше пениса си в горната част на цепката й. Явно отдавна не се беше празнил, защото спермата му буквално заля краката на Санди. Лари изцеди всяка капка от себе си, като оставяше течността да пада върху частично отворената дупка на съпругата ми. Спермата просто потъваше вътре в нея.
Накрая, вече съвсем изцеден, Лари ме погледна и прошепна:
-Човече, не мога да ти опиша колко много съм ти благодарен за това, което направи за мен!
Аз му се усмихнах и му направих знак да се отдръпне, тъй като беше приключил. Сега беше мой ред. Застанах между краката на Санди, свалих си панталоните и започнах да лъскам пениса си:
-Лари, отиди при вратата. Ще се опитам да я дръпна до ръба на леглото, за да мога да я чукам! – прошепнах аз, полудял от възбуда.
Лари изпълни каквото му казах и отиде при вратата за всеки случай, ако Санди се събудеше. Аз нежно я придърпах, така че лявата буза на дупето й провисна от леглото. Тя така и не се събуди, но продължаваше да диша тежко, а соковете й се изливаха от вътрешността й и се смесваха с тези на Лари. Аз му махнах да дойде и да държи крака и дупето й, за да може да е свободна ръката ми. Той хвана крака й с лявата си ръка, а с дясната поддържаше дупето, като едновременно с това го стискаше. Аз започнах да търкам пениса си нагоре-надолу по навлажнената й цепка. Влагата беше невероятна! Соковете й, смесени със спермата на Лари, беше направила путката й толкова хлъзгава! Можех да свърша на секундата, затова без да губя повече време внимателно поставих главата на пениса си на входа на горещата дупка. Въпреки че беше изключително влажна, вагината й беше все още доста тясна, тъй като Лари не я беше чукал, но все пак пенисът ми се плъзна лесно вътре. Веднага започнах да я помпам и след десетина тласъка Санди започна да свършва в съня си! Аз също не можах да издържа повече. Започнах да изстрелвам семето си дълбоко в путката й, като при всеки тласък усещах как се свиват топките ми. Санди издаваше тихи стонове при всяко вдишване, които се смесваха с моето пъшкане. Лари отново възкликна познатото „О, човече!”, само че този път не шепнеше. Това обаче нямаше значение, защото Санди така и не се събуди през цялото време. Аз се отдръпнах от нея, а Лари я постави обратно на леглото, като се наведе и я целуна за последен път. Бях твърде изморен да му кажа каквото и да било, докато го извеждах от стаята. Той не спираше да ми благодари, а аз просто му помахах и затворих вратата. Проснах се на леглото до Санди и заспах почти на секундата.
На следващата сутрин Санди се събуди и ме целуна по ухото:
-Няма да повярваш какво сънувах тази нощ! – започна тя. – През цялото време нежни ръце галеха тялото ми. Междудругото, снощи правихме ли нещо?!
Аз се сетих, че нямах възможност да почистя спермата от нейната путка преди да заспя и реших да не крия истината от нея – е, поне не цялата:
-Ааааа... да, определено правихме. Не си ли спомняш?
-Ами... не знам. Изглежда ми като сън. Трябва да съм била наполовина заспала. Въпреки това беше прекрасно. Искаш ли да го направим отново сега, когато съм съвсем будна?
Мислите ми отлетяха към предишната вечер... !
-Как мислиш, дали искам? – усмихнах се аз.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!