Съботна вечер


    Автор: anonymous
Публикуван на: 20.06.2012




Валя се прибра късно тази вечер. Беше ходила на дискотека, но беше в лошо настроение. Беше се скарала с гаджето си- съвсем неочаквано за нея той я заряза. Харесвал друга. Това по принцип не я разтревожи много- тя беше красиво момиче с кестенява коса, дълги крака, спортно дупе и големи гърди, а обожателите й бяха десетки. И познатите й от квартала, и съучениците й я харесваха. Още утре можеше да се уреди с гадже. Проблемът беше, че тази вечер беше адски настроена за секс, а имаше и терен- родителите й бяха заминали на село за уикенда, а това рядко се случваше. С нейните 18 години, беше още малка да остава сама в къщи(по думите на майка й). Цял ден Валя тръпнеше в очакване на нощта и сексуалното удоволствие. Но сега всичко беше провалено.
Валя се разходи из празния апартамент. Остави чантата си на стола и легна на дивана. Пусна телевизора, но даваха късните новини-часът минаваше 12. Реши да вземе душ. Съблече се гола, полюбова се на големите си гърди и спортното си дупе пред огледалото и влезе в банята. Топлата струя на душа я успокои и отпусна. Подсуши се и излезе гола на терасата. Нощта я обгърна с топлотата си- беше средата на август. Валя не се притесняваше от голотата си- беше почти един часа през нощта, а и тя живееше на последния етаж на 16 етажен блок. Съседите й отляво бяха възрастни и си лягаха рано, а съседите вдясно май не си бяха вкъщи, откъм тях беше тихо. Те бяха красива двойка- Веселина, млада жена на 28 години със спортно тяло, и Ясен- мускулест 32 годишен красавец, според оценката на Валя. При спомена за него сладка тръпка премина по тялото й. Тя неведнъж ги беше слушала да правят секс през нощта- спалнята й беше стена до стена с тяхната. Веднъж дори ги наблюдава през нощта- Валя беше н!
а терасата, а Ясен чукаше Веселка на стената в кухнята. Тя беше облегната с гръб на стената, а Ясен й беше вдигнал единия крак и мощно я ебеше. От коридора в техния апартамент нахлуваше светлина и Валя ясно виждаше тресящите се голи гърди на Веселина и огромният зачервен пенис на Ясен, ритмично пронизващ срамните устни. Накрая Ясен заля лицето на Веси с дълги струи сперма и Валя имаше възможност още веднъж да се възхити на размерите на пениса му.
Споменът за тази случка я възбуди. Оттогава Валя тайно желаеше пениса и атлетичното тяло на Ясен и често мастурбираше с мисълта как Ясен повдига краката й и навлиза в нея. Тя обичаше да мастурбира на терасата- там, където стана неволен свидетел на чуждото удоволствие.
При тази мисъл възбудата й нарастна светкавично. Валя леко се разкрачи и обхвана в шепа путката си. С другата ръка започна да масажира зърната на леко увисналите си гърди. Соковете й не закъсняха, потекоха и омазниха пръстите й. Тя притисна клитора и започна бързи равномерни тласъци върху него, знаейки че оргазмът скоро ще дойде. С другата ръка си бръкна отзад между бузките на дупето, достигна отвора на сливката си и мушна пръст дълбоко между устните. Това я довърши. Удоволствието се навдигна като гореща вълна от слабините й и я обзе цялата. Между малките й срамни устни потече нова вълна топли сокове и Валя се изпразни с продължителен стон.
Валя бавно се съвзе и се огледа. Това, което видя, я шокира. Ясен стоеше на съседната тераса с разкопчани панталонки и държеше еректиралия си пенис в ръка. Когато разбра, че тя го гледа, той се усмихна и се прибра в апартамента, без да каже и дума.
Тя също се прибра в стаята, едновременно засрамена и задоволена. Реши да си легне. Тъкмо облече копринената си полупрозрачна нощничка и на вратата се позвъни. "Сигурно е Ясен, ами сега?", успя да си помисли, докато вървеше по коридора. Наистина беше той, само по боксерки, неимоверно издути отпред. Каза й само "Здравей" и устните му се озоваха на ухото й, а езикът му леко навлезе в него. Възбудата я обзе наново и Валя не успя да протестира. Той я хвана за ръката и прошепна в ухото й:
-Ела.
Момичето го последва към съседния апартамент. Той я отведе в спалнята и там Валя изтръпна от изненада, а възбудата я напусна. На леглото стоеше Веселина и подкупващо й се усмихваше, само по бикини, с голи лъщящи на приглушената светлина гърди.Преди Валя да се съвземе, Веселина стана, хвана я за ръката и й каза:
-Не се притеснявай, миличка, всичко е наред. Ние отдавна те наблюдаваме, когато излизаш нощем на терасата да си доставиш удовоствие. Ти си вече жена, и то красива. Тази нощ ще ти подарим страхотно изживяване.
Валя отново се възбуди. Весела притискаше гърдите си към нейните и това много хареса на Валя. Дългите пръсти на Весела се озоваха под нощничката й и се плъзнаха между краката. Валя по навик леко се разкрачи. Два пръста разтвориха сливката й, а трети, нежно, но настоятелно проникна в нея, улеснен от потеклите сокове. Езикът на Веселина поникна нежно в устата й. Всичко това много й хареса и Валя започна да отвръща на ласките. Весела насочи ръката й под бикините си и започна притиска чуждите пръсти върху клитора си. Валя усети топла влага по пръстите си и вкара средния в горещата вулва. Всичко много й харесваше. Пръстът във вулвата й я влудяваше. Беше почти накрая, но Веселина се отдръпна.
През това време Ясен се беше освободил от боксерките и пулсиращият му член стърчеше. Той седна на леглото, а Весела освободи Валя от нощницата, целуна я по врата, свали си бикините, хвана я за ръката и я постави на колене пред Ясен. След това застана зад нея и наведе главата й към члена. Валя разбра. Обхвана го с ръка и навлажни зачервената глава с език. Пое го в устата си и започна да обхожда с език главата. Хвана топките в шепа и започна леко да ги масажира и да движи другата си ръка по ствола. Едновременно с това Весела застана на колене зад нея и засмука сливата й. Езикът й безмилостно биеше клитора й, а един пръст потъна между устните. Валя усети топли талази да я обливат. Засили натиска на устните и езика върху хуя и почти веднага усети как той запулсира в устата й. Притисна задника си към лицето на Веси, езикът атакуваше безмилостно клитора й. Беше на границата на оргазма, когато Весела извади пръст от путката й и го мушна в ануса. Пръстът проникна навътре, обил!
но смазан от соковете на Валя. Това беше ново усещане за нея, но изненадата й бързо отстъпи място на новото удоволствие. Мускулът й стегна пръста. Оргазмът я превзе и Валя напълни устата на Веселина със соковете си.
Ясен извади пениса си от устата й и стана. Отведе двете жени до стената. Весела завъртя Валя с лице към себе си и я притисна към стената, повдигайки единия й крак. Мушна по един пръст в сливата и ануса й. През това време Ясен мина зад Весела, хвана в шепи гърдите й и с мощен тласък прониза путката й.Тласъците му изкарваха стонове от устните й, а гърдите й подскачаха в ръцете му. Пръстите й причиняваха огнени взривове в ануса и путката на Валя. Тя искаше пулсиращия хуй в сливката си, искаше да усети как разтваря срамните й устни. Скоро желанието й се сбъдна. Веселина се отдаде на оргазма и с вик се свлече на пода.
Ясен обърна Валя с гръб към себе си. Тя подаде дупето си назад, той намести пениса си на входа й и бавно навлезе в нея. Твърдото тяло в нея я изпълни цялата, разтягайки мускулите. Ясен постепенно засили темпото. Главата яростно пронизваше младата слива и Валя бързо стигна до оргазъм, обливайки пениса и топките със сокове. Младото момиче се отпусна със стон, но Ясен я притисна към стената и продължи с ускорено темпо. Той беше на края. Миг преди да свърши го извади, обърна Валя към себе си и я натисна на колене. Напъха хуя си между устните й и когато Валя го засмука, той се изпразни на тласъци и напълни устата й със сперма. Валя погълна всичко, вкусът на спермата му й хареса.
През това време Веселина се съвзе и отведе гаджето си до леглото. Седна накрая, придърпа го към себе си и с ръка опъна кожата на леко спадналия хуй в ръка. Пое го в устата си. Под ласките й пенисът възстанови размерите си. Тя бръкна под леглото и извади някаква тубичка. Отвори я и обилно намаза пениса с някакво масло. След това подаде тубичката на Ясен и застана в "кучешка" поза на леглото, предлагайки задника си.
Валя наблюдаваше всичко. Досети се какво ще правят, но едва ли щеше да й хареса, ако големият хуй на Ясен насили дупенцето й. Тя никога не беше правила анален секс.
Явор разтвори с ръце дупето на Веселина и притисна ануса й със зачервената глава на пениса. Постепенно целият ствол навлезе в задника й. Весела стенеше, тя обичаше аналния секс. Хуят изпълни правото й черво и това усещане бързо я докара до оргазъм. Тя свърши с високи стонове.
След като дойде на себе си, тя се изхлузи от пениса и отиде при Валя. Хвана я за ръката и я отведе до леглото. Валя се опита да протестира:
-Не, не искам отзад, никога не съм го правила...
-Не се страхувай, миличка, това е страхотно изживяване, аз самата обожавам аналния секс, ние с Ясен редовно го правим, той е опитен и ще ти хареса.
Силните ръце на Ясен я вдигнаха и я положиха по гръб на леглото.
Той вдигна нависоко краката й, а Веселина намаза с масло зачервения й анус. След това намести главата на хуя му върху ануса, а Ясен бавно, но твърдо започна да притиска мускула. Сфинктерът на Валя отначало се съпротивляваше, но не издържа дълго засилващия се натиск и стволът бавно разтвори и запълни дупенцето й. Валя усети болка, но едновременно с нея и някакво ново удоволствие. Пенисът бавно влизаше докрая, излизаше почти целия и пак бавно навлизаше, разширявайки все- повече ануса. Това я подлуди. Веселина хвана притисна с пръст клитора й и това окончателно я довърши. През мъглата на оргазъма усети как пенисът започна да бълва гореща сперма на тласъци дълбоко в задника й.
След като се съвзеха, Ясен го извади от дупето й и отиде в банята. Веселина й подаде нощничката и я изпрати до вратата с думите:
-Отбивай се при нас по- често, миличка.
Валя се прибра, без да й отговори положително, но в себе си реши да им гостува пак, и то възможно най- скоро.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!