Тъстът ми


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.08.2012




На 32 съм, а съм омъжена за Грег от 11 години. Доколкото ми е известно, Грег винаги е бил верен съпруг и нямам причина да вярвам, че ми е изневерявал. От друга страна, не мога да кажа същото за себе си. Чукала съм се с много други мъже, докато бях омъжена и Грег така и не разбра нищо. Съпругът ми винаги е бил страхотен любовник, но аз просто не мога да устоявам на намеците на непознати мъже. Трябва да ви кажа, че не страдам от липса на обожатели. Имам почти перфектни мерки и съм висока около 1.70м брюнетка със сини очи. Косата ми е дълга и мека, и стига до средата на гърба ми, но обикновено я връзвам на плитки.
Първото ми извънбрачно, сексуално преживяване беше с бащата на Грег – Франк. Бяхме женени от скоро и живеехме при родителите на мъжа ми, докато се устроим. Аз бях на 21, а Грег на 25. Баща му винаги ме е харесвал. Спомням си как на сватбата ни той се отърка в гърдите ми, когато ни изпращаше. Никой не забеляза и аз не съм споменавала на съпруга си.
Бяхме в къщата на родителите на Грег от около седмица и всяка вечер се чукахме бясно от полунощ до към 2-3 сутринта. Майката и бащата на Грег спяха в стаята до нас, така че бях убедена, че чуват почти всичко. Един ден си бях вкъщи и перях, когато Франк се прибра за обяд. Майката на Грег – Луис, работеше в местната библиотека и обикновено бях сама вкъщи до към 5 следобед. Не очаквах никого, затова свалих халата, с който се разхождах из къщи и го хвърлих при останалото пране. Бях се навела към пералнята само по сутиен и бикини, когато влезе бащата на Грег. Не го усетих и се стреснах, когато той каза:
-Ооо! Извинявай, Кейт! Не знаех, че си тук!
Аз бързо се осъзнах и погледнах през рамо, като толкова се бях смутила, че бях се изчервила като домат. Когато успях да проговоря, само смотолевих:
-Аз такова... перях.. не очаквах... вкъщи...
Тогава бащата на Грег просто изръси ни в клин, ни в ръкав:
-Бре, бре.. Имаш страхотно дупе!
Комплиментът ме накара да се почуствам добре, но едновременно с това и виновна, защото идваше от моя тъст. Не казах нищо, но като погледнах към чатала му видях, че беше надървен. Той стоеше безмълвен няколко минути и след това каза:
-Обърни се, за да те видя отпред, Кейт.
Аз се поколебах, но думите му звучаха повече като заповед, отколкото като молба, затова се обърнах бавно и се подпрях на пералнята. Франк си пое дълбоко дъх и се усмихна. Той зяпаше гърдите ми и знаех, че сваля сутиена ми с поглед. Очите му се стрелнаха надолу към бикините ми и той видя тъмните косми на путката ми, които прозираха през белите гащички. Той дишаше все по-тежко и каза:
-О, Кейт! Ти си страхотна! Тази гледка ме надърви така, както не се бях надървял от доста дълго време!
Аз се усмихнах притеснено и казах:
-Благодаря, Франк! Но смятам, че трябва да си облека нещо.
Тръгнах към изхода на малката стаичка, но Франк ми препречи пътя. Аз го погледнах мълчаливо, очаквайки, че той ще се дръпне. Тогава той каза:
-Моля те, свали си сутиена и ми покажи тези големи, красиви гърди! Моля те, Кейт!
Казах му, че не смятам това за добра идея и го помолих да ме пусне. Той отказа да се отмести и накрая аз се съгласих да си сваля сутиена за него. Облегнах се на пералнята и се пресегнах да разкопчая презрамките. Прокарах ги през раменете си и оставих сутиена да падне на земята. Пенисът на Франк все повече издуваше панталоните му и по едно време върху тях се появи малко влажно петно. Аз започвах да се възбуждам леко. Путката ми започна да се навлажнява, докато седях там, гола до кръста пред тъста си, на който му течаха лигите. Франк огледа влюбено циците ми и каза:
-Леле, Кейт! Тези гърди! Толкова големи! Толкова стегнати! Толкова нежни! Никога не съм виждал зърна като тези! Те са с такъв невероятен нюанс на розовото.
Аз се усмихнах и му казах, че съм му показала, каквото искаше и сега трябва наистина да ме пусни. Франк дори не ме погледна в очите, а само изломоти:
-Сега бикините, Кейт. Свали тези бикини!
Аз се възбуждах и подмокрях все повече и вече не ми пукаше особено. Погледнах палаво в очите на тъста си и казах:
-Искаш да видиш и путката ми, нали Франк? Добре. Ще ти я покажа! Хванах ластика на бельото си и го свалих, разкривайки черните косъмчета на хълмчето на путката ми. Докато смъквах надолу ластика, влажната материя на бикините ми прилепна към подгизналата му цепка. Очите на Франк щяха да изскочат. Той наблюдаваше замръзнал как повдигах първо единия си крак, а после и другия, за да сваля просмуканите си бикини. Аз ги хванах с два пръста и казах на Франк:
-Виж какво ме накара да направя, Франк! Мъзгичката е намокрила гащичките ми! Ето виж! – В този момент хвърлих влажното бельо към Франк и той го хвана пред носа си, без да спира да зяпа голата ми плът.
Дишането ми беше адски учестено, когато той каза:
-Намерих един такъв чифт в банята вчера. Ароматът на путката ти ме влудява. Мастурбирах с лице заровено в мръсното ти бельо, представяйки си, че ти скъсвам задника от ебане… !
Аз вече не можех да се контролирам. Прокарах пръст през цепката на путката си и облизвайки го, рекох:
-Нека сега видя твоя пенис, Франк! Твой ред е да си свалиш гащите! Нетърпеливият ми тъст бързо си съблече всички долни дрехи и разкри щръкналото си парче. Аз се пресегнах и поех топлия кур в ръката си. Облизах си устните бавно и казах:
-Мммм, хубава играчка си имаш!
Франк леко изстена, когато започнах да лъскам бастуна му. Той хвана гърдите ми с двете си ръце и започна да ги гали и мачка. Аз го попитах:
-Харесваш циците ми, нали? – Той само изпъшка. После го попитах: -Искаш ли да помиришеш влажната ми путка, Франк?
Той пак само изпъшка и ме сложи да седна на ръба на пералнята. Аз си разтворих краката и Франк се придвижи между бедрата ми. Наведе се и постави лицето си върху моята сладка цепка. Аз се наклоних назад и поставих краката си върху раменете му, докато той лижете и смучеше врящата ми путка. След секунди се притиснах към лицето му и свърших бързо, като го омазах с телесните си сокове. Пот се стичаше по натежалите ми гърди. Тогава, задъхвайки се, казах:
-Искаш ли да чукаш жената на сина си с големия си хуй, а, Франк?!
Той изпъшка за пореден път в знак на съгласие.
Аз слязох от пералнята и се обърнах с гръб към тъста си. Погледнах го с молещ поглед и простенах:
-Пъхни го в мен, Франк! Хайде, чукай снаха си, Франк!
Той се нагласи зад мен, а аз се подпрях на пералнята. След секунди твърдият му член вече докосваше срамните ми устни. Усетих го как леко се плъзга навътре в дълбините ми и изстенах:
-Да! О, дааа! Чукай ме! Еби ме сега, Франк! – Той ме хвана за кръста и набута с едно рязко движение целия си пенис вътре в мен, като остана така за няколко секунди.
Путката ми пулсираше около дебелото му парче, а соковете ми се стичаха по цялата му дължина. После започна бавно да ме помпа и малко преди да стигна отново до края, той извика:
-Леле, Кейт! Путката ти е невероятна! Искам да свърша в теб!
Преди да успея да кажа каквото и да било, той започна да изстрелва топлата си сперма в мен и това ме накара да закрещя, разтресена от поредния фантастичен оргазъм.
Франк остави пениса си вътре в мен, докато се съвземахме. Когато го извади, спермата му, примесена с моите сокове, се застича по пода. Аз се облегнах на пералнята, защото краката не ме държаха, а Франк взе бельото ми и го отърка във влажната ми путка, казвайки:
-Ако нямаш нищо против, Кейт, ще запазя тези бикини, за да мога да мириша невероятната ти путка, когато си бия чекии!
Около месец след тази случка аз всеки ден бивах изчуквана от Франк по 3-4 пъти седмично във всички стаи на апартамента. След това с Грег най-накрая се преместихме от къщата на родителите му. С Франк все още се ебем, когато идва на гости и Грег го няма, и аз го обожавам.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  28.08.2014 21:32:10Изпратен от:  Mitko
Evala Taka trqbva da bade SAMO SEX I PAK SEX I nqma nishto po hubavo ot TOVA DA USETISH JENSKO BQLIO NAPOENO S SOKOVETE I MHH
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!