Тъшата - втора част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 31.03.2012




Излязохме от басейна И отидохме да се облечем в съблекалните, като бях по средата на двете жени И ги бях хванал за дупетата. В сабликалнята Ташата ми се облече И излезе. Райна ме погледна закачливо, хвана си якето И каза:
- Обичам вкуса на спермата ти.- И с език облиза спермата, която беше на якето. Отидохме отново в хола пинахме по едно И тръгнахме да си ляга ме. Домакинята ме настани в спалнята за гости, където леглото беше доста голямо. Аз се съблякох И останах само по слиповер И така си легнах, но неможах да заспя мислех си за преживяването, което изживях И дори не чуствах вина затова, че съм изневерил на жена си. Незнам, колко време съм се оставил на мислите си, но усетих, как вратата се отваря И напрага застана ташата съвсем гола. Можех да я видя зашото беше пълнолуние И луната светеше в моят прозорец.
- Не мисли, че съм свършила с теб, момченце. Шом си ме почнал да ме ебеш, ше ме ебеш И докато аз свърша. Ясна ли съм, малък перверзнико.- казваки това тя се приближи към мен И отжарна завивката с която бях завит.
– Сваля си слиповете сега аз ше командвам. Тя легна върху мен И впи усни в моите, после се спусна И ме за целува по шията гърдите с език мина през стомаха ми И стигма до щракналият ми хуй. Погали го нейно с ръка И започна да ми прави свирка, а езикът И играеше по главичката на хуят ми. После се обърна така че главата ми попадна между нейните крака и аз започнах да я лижа по путето. Двамата бяхме в поза 69. Аз започнах с върха на езика да й стимулирам клиторчето И едновремено да я гяля по срамните устни, когато с прас проникнах в нея И започнах да го движа вътре в путето И. Усетих, как лекоми захапа главичката, а после започна все по силно И по силно да си движи главата И хуятми да влиза по навътре в устата и. След няколко минутки, тя се изправи, като ми седан върху лицето, като аз неспирах да я лижа. В следвашият момент осетих че някой ми се наниза на хуя. Повдигнах леко таша си от лицето И видях как Приятелката И се клати на хуят ми, а едновремено с това двете жени се целу!
ваха И обарваха. Легнах спокойно И продължих да лижа сладкото путе на таша си. Усетих , че идва момента на оргазма и. Леко я повдигнах И вкарах двата си пръста в путката И започнах да ги движа много бързо. Тя се изпана назад като струна И след малко усетих, как ме покапа нешо от лицето. Ташами нададе последен вик И легна върху леглото, като дишаше тежко. Приятелката И продължаваше да се клати на курат ми. Надигнах я и я накарах да заеме мисионерска поза. Набих и го отново в путето, но сашевремено си наврях и палеца в дупето и започнах да я стимолирам. Тя леко се изправи и после заби лице в разкрачените крака на ташата и отново започна да я лиже. Неиздържах много изкарах си хуят от путето и го забих в дупето, а тя само каза:
- Нинче одавна не са ме ебали толкова много и така
- А аз се чуствам като кучка, но това ми харесва - изтена само таша ми След малко усетих че ше свърша, затова избутах Райна настрани И забих гордоста си в путката на перверзната ми таша И свърших с нея.
- Не е честно – каза Приятелката И ме избута от ташата, наведесе И почна да пие от соковете на ташата, който бяха премесени с моята сперма. Така аз се от пуснах до голата ми таша, погледнах надолу, към Райна, която продължаваше да пие от соковете И заспах. На сутрента се събудих И видях че таша ми спи оше до мен, но Райна я нямаше. Излязох от стаята гол И тръгнах да търся баня в която да се изкапя. Отварях вратите една по една, но баня не намирах. Отваряки поредната врата видях Райна да си облича полата, но от краста на горе беше гола. На дневна светлина гърдите И бяха оше по хуба ви.
- Какво не ти ли стигма сношното изживяване, че пак гледаш, към мен по този начин. - О беше прекрасно, но като ти гледам гърдите ти пак се надървям И да си презная ако имаше начин, шях да ги наеба.
- Разбира се че има ела при мен. – каза тя И седан на един стол Преближех се към нея, тя хвана хуятми погалиго после го налапа целия. След като го намокри добре го извади от устата си И го положи между гърдите си. Стистнаги здраво И започна да ги движи нагоре надолу, като в това време езикът И си играеше с отвора на пениса ми. Това толкова ме възбуди че скоро започнах да екуалирам, тя само се наведе И започна да гълта спермата ми. Доволен аз се одръпнах от нея И я попитах за банята. Тя ми я посочи И аз отидох да се изкапя. Отидох да се облеча в спалнята и видях че таша ми я нямаше, слязох доло и ги видях на верандата да седят и едно момиче да им поднася кафето. Аз отидох при тях.
- Ако не бях наела това момиче шеше да изпиташ оше много удоволствия – каза ми Райна като си сложи ръката на хуят ми докото момичето ми сипваше кафе. Погледнах таша си а тя беше доста шастлива и дори ми намигна. - Говорих с женати – кратка паза, очаквах да чуя че И е казала какъв развратник съм всъшнос – казах И че ше тръгнем, към обяд – засмя се тя И с крака си докосна слабините ми. На тръгване от вилата, Райна впи устни в мойте И усетих, как езика И стигма едва ли не до сливиците ми, а ръката И ме хвана за пакета ми.
- Не ме забравяй И ако имаш нужда от мен обади ми се. – И ми подаде визитката си. Ташата се размя
- След сношното приживяване смяташ ли че някога ше му липства нешо, най – много от време на време отново да се позабавляваме по сашият начин. – каза таша ми и се качихме в колата. Тръгнахме от вилата, на излизане от портала Нина се откупча предпазния колан разкопча си ризата, а под нея тя беше гола. Аз я гледах с изумение, какво иска да прави
- Сноши ти изпълних всички твой желания, сега изкам да изпълниш моето. Да ме чукаш докато караш. – тя надигна полата си и видях сливката и, не беше си облицла бикините. Дръпнах седалката си, а ташата разкопча панталоните И изкара вече набъбналият ми член. Започна да ми прави свирка И докото не се изпразних в устатаи непрестана, тя я глътна И с езика си отново погали хуятми, търсеки дали не е забравила някоя какпка от течноста, която с токова майсторство беше избила. Погалиме оше малко с рака И хуят ми отново щракна. Тя се изправи И се наниза на него, като застана с лице към мен, а аз едва виждай пътя
- Невиждам пътя – казах И аз
- Не ме интересува ше ме чукаш, Куче сине – И се заклати оше повече, сякаш опасноста я възбуждаше. Впи устни в моите И започна да си движи езика в устата ми, а аз усешах страният вкус който имаше И знаех че това е вкусът на спермата ми. Усетих как след минути тя свърши, но аз не бях. Тя разбра това, стана от мен седан на седалката, а после пак във мен, но този път гръб към мен. Аз я проницах в дупето И започнах да я клатя. Тя хвана двете ми ръце И ги сложи върху гърдите си, а тя хвана кормилото. Аз я чуках от зад И натисках газта, а тя оправляваше колата И така докато свърша в газът и. Тя се премести на седалката до мен И се оправи. Когато престижнахме пред нас там ни чакаше жена ми. Прегърна ме И ме целуна по устата И вкара сладкото си езиче вътре
- Когато не си миеш устата ти има странен вкус – жена ми се засмя – докарва ми вкусът на спермата ти – прошепнами на ухото, след което прегърна и целуна майкаси по бузите. Навлизане във кашата, аз И жена ми вървяхме хванати за ръцете И тъкмо когато прекрачвах ме прага усетих как някой ме обарва за гъза. Обърнах се ивидях ташата да ми се усмихва. Жена ми отиде в хола да оправи масата за обяд И аз останах сам с ташата
- Вече сме си в каши моля те недей да правиш такива неша, може да ни видят, а не изскам да се разделям с дашеря ти.
- Не се притеснявай, момченцето ми. Няма да забравя, какво направи за мен. Само знай, че каквото пойскаш, ше ти правя само от време на време да се сешаш за мен. От този ден на татък, правех секс със женаси И майкай. Каквото жена ми не ми правише нейната майка ми го правише. Невероятно е колкото една жена е по възрастна толкова е по-опитна. А какво правих с Райна след това, това е друга история.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  07.08.2015 16:26:04Изпратен от:  Уйо
Първо учи български, после пиши.
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!