Уроци


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.02.2012




Това се случи преди 2 години. Тогава ходех на частни уроци по математика защото много я бях закъсал в унивирситета. Един Четвъртък както обикновено отидох на урок. 0твори ми дъщерята на учителя ми. Беше по халат защото тъкмо щеше да се къпе. Гледката много ме учуди но и ми хареса. Тя ме покани да вляза и ми обясни че баща и го няма, да вляза да го изчакам. До половин час щял да се върне. Съгласих се. Започнах да си развързвам обувките и видях че халата и се е охлабил в кръста, наведох се още малко и видях бръснатата катеричка на Жвня(така се казваше тя). Гледката много ме възбуди и усетих как палавника в гащите ми се надига. Влязох в хола и седнах. Опитвах се да мисля за други неща, но путката на Женя все ми беше пред очите. А и Женя никак не беше лоша. 16 годишна брионетка с зелени очи и хубаво тяло.
Прииска ми се да си набия една чекия. Огледах се къде мога да се изпразня без да се забележи и видях че дивана е с възглавници и мога да свърша под тях. Женя тъкмо беше влязла да се къпе, а друг човек нямаше в апартамента. Реших че ще си направя една бърза чекия. Започнах но неможех да свърша бързо, движех си ръката максимално бързо и ми беше хубаво но неможех да свърша. Чух че телефона звъни и вратата на банята се отвори. Това не ме притесни защото нямаше да търсят мен по телефона, но спрях за малко за всеки случай. Гледах към вратата и изведнъж тя се отвори и в стаята влезе Женя. Нямах време да реагирам и само дръпнах блузата си надоло за да прикрия кура си. Тя започна да ми обяснява че баща и много се извинява но няма да може да дойде. . . .
Аз не я слушах а само гледах към лявата и гърда, която от мястото където стоях се виждаше почти идеално. Изведнъж Женя направи една учудена физиономия и се загледа в мен. Погледнах надоло и видях че кура ми изпъква яко през блузата и тя го беше забелязала. Тя се приближи и ми вдигна блузата. Кура ми изкочи в цялата си прелест :) Тя спря погледа си върху него за 2-3 секунди! После го хвана с ръка, стисна го леко и ми каза
-Ако бях малко по лоша щях да ти го скъсам. . . , но не съм! Започна да си двичжи ръката около хуя ми, а аз бях като замразен. Тя ме гледаше в очите и ми правеше чекия. След малко напрежението спадна и започнах да усещам удоволствие. Тя се наведе и целуна хуя ми, после се изправи и каза "Ти ще си първи. . . ". Не я разбрах но когато се качи на дивана и се намести над устата ми разбрах какво е искала да каже. Започнах да я лижа, облизвах цялата путка която вече беше доста влажна.
След известно време легнах на дивана и застанахме в поза 69. Усетих езика и върху патока си. Беше върховно. Тя лапаше почти целия ми кур, а езика и се не спираше да се движи. Свърших направо в устата и!На нея не и хареса много но нищо не каза. Отиде до другата стая и се върна с презерватив в ръка. Даде ми го и легна на дивана разкрачена и готова за. . . мен! Потърках клитора и с главичката на кура си и го вкарах. Путенцето и беше тясно и много топло. Тя цялата се гърчеше от кеф а мен това още повече ме възбуди. Започнах да и мачкам стегнатите цици и забивах кура си все по дълбоко. Усетих че ще свърша, изкарах си чепа махнах презерватива и се изпразних върху корема и. После седнах до нея да си почина. Изпушихме по една цигара и отидохме в банята да се измием. Тя ме хвана за пишока и започна доста старателно го мие.
След малко миенето се превърна в чиста чекия и кура ми отново се надърви в ръката и. Тя клекна пред мен с отворена уста и започна да движи ръката си по бързо и по-бързо докато се изпразних. След това се измих и си тръгнах. От тогава всеки път когато баща и отсъства си правим оргия у тях.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!