Хотелска авантюра


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.06.2013




Беше една от онези вечери в която оставах да спя някъде по градските хотели. Деня както обикновено беше напрегнат, нови клиенти, обучения и както обикновено се наложи да продължим на другия ден. Клиентите ми бяха запазили стая в малък но доста уютен хотел в покрайнините на града. Вечеряхме рано и се разделихме за да съберем сили за утрешния ден. Взех си душ и се отпуснах на огромното легло прищраквайки хаотично програмите. По едно време се почука на вратата. Станах, наметнах набързо една тениска и както си бях по боксерки открехнах леко вратата . Отвън стоеше младо и красиво момиче на около 20 години с красива черна коса, добре облечена и с приятно излъчване. Цялата съвкупност леко ме стресна и казах нелепо:
- Кажете ?
- Ами аз, плахо започна момичето. . си търся компания.
- Не благодаря, отговорих машинално и затворих вратата. След около 10-тина секунди отново се почука леко на вратата. Този път отворих по смело с намерение да тегля една майна на нахалната девоика но тя стоеше отново така невинно и с плах поглед ми каза: - Нямам голям опит но имам голямо желание да си изкараме добре, няма да си гледам часовника и ще бъда изцяло твоя - каза с някакси невинен глас и ми подаде визитка
- Ако размислите все пак - каза дяволито и си тръгна. Останах безмълвен на вратата няколко секунди и се върнах в леглото. Мисълта за нея не излизаше от главата ми, беше наистина готина. Не са минали повече от 5-6 минути преди да й звънна борейки се с моралното в мен, семейните чувства и предателското ми решение и Тя почука тихо. Отворих й безмълвно и я поканих. Тя седна на леглото и започна бавно са се сблича изпивайки ме с поглед. Слабата светлина от нощната лампа, хубавото й тяло, перфектното й бельо ме накараха да се надървя гледайки я жадно. Тя стана и отиде в банята оставяйки вратата отворена, съблече се и започна да се къпе. В отражението на огледалото срещу вратата я виждах ясно как се гали със пяната. Имаше много еротика във тези движения и ме караха да полудявам. Тъкмо се канех да отида при нея и тя се подаде и каза тихо:
- След минутка съм твоя, и се усмихна. Вече ми бе ясно че съм направил добър избор за вечерта и се очертава да си изкараме добре. Тя излезе увита наполовин с бялата кърпа, приближи се пусна кърпата на земята и разкри цялата си прелест. Имаше страхотно тяло, добре оформени гърди и едно много приятно лице, загадъчно усмихнато. Не чака много много и плавно се плъзна към мен. Стоях като хипнотизиран, надървен но спокоен, готов за неините ласки. Тя започна да ме целува от ходилата плавно нагоре гледайки ме нахално в очите. Постепенно достигна до члена ми но не го докосваше, целуваше ме около него но не ме докосваше. Члена ми стърчеше надървен до пръсване, вените му бяха изкочили и вече не издържах. С отработено движение се протегна, взе презерватив и ми го постави на върха внимателно. Наведе се и с уста ми го нахлузи надолу, гледайки ме със същия нахален но с перверзни нотки поглед. Това ме побърка окончателно и я дръпнах върху себе си. Започнах да я целувам, бутнах я до мен и почнах да я галя и целувам по цялото тяло с изключение на розовата й цепка. Тя стенеше тихо, изучавайки ме с поглед. По дяволите. . . този поглед ме влудяваше. Бариерата обаче че е момиче на повикване ме спираше да я лижа по влажната й цепка. Тя като че ли усети това, дръпна ме върху нея, хвана члена ми и го насочи. Вкарах й го нежно и бавно, тя изохка леко и обви краката си около мен. Започнах да я чукам с плавни движения а тя почна така да движи дупето си че влизах в целия в нея. Тя стенеше, впила се в мен. Изпитвах невероятно удоволствие от секса, тя се движеше в синхрон с мен и усилваше стенанията си. Усетих че се овлажнява повече и засилва движенията си, продължих да чукам с същия ритъм. Реакцията не закъсня и момичето се вкопчи здраво в мен, почна да стене високо и се разкъсваше от конвулсиите на оргазма си. От тази гледка много трудно устоях да не свърша. Тя се отпусна блаженно и ме целуна .
- Никога не съм свършвала с клиент, благодаря ти - каза тихо и след това продъжи - Сега съм твоя напълно, искам да ти доставя наи- големия кеф. А. повярваи ми, знам какво обичате. Първо, трябва да свършиш за да не развалим работата, а като го направим отново ще ме имаш цяла нощ. Докато разбра вече бе свалила презерватива и го пое целия. Почна да ми прави страхотна свирка, поемаше го целия, почти задавяйки се, гледайки ме в очите. Започна смуче тестисите ми, продължи надолу лижейки ануса ми след това го пое целия и почна да ме гали с пръст. Всеки момент очаквах да вкара пръста си и мисълта за това ме накара да се взривя. Тя засмука спермата ми с охота, поемайки целия ми член и изпивайки ме целия. Отпуснах се блаженно. . удоволствието беше голямо. Тя стана, погледна ме и каза:
- Втората част ще бъде много по добре, повярваи ми и отиде в банята. . .

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!