Шведска тройка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.07.2012




С приятелката ми А. сме заедно от доста години. От доста време исках да направим тройка или четворка. Започнах по време на секс игрите и да и говоря за групов секс. Разказвах и различни истории и това започна да ни възбужда и двамата. Питах е дали се възбужда когато гледа секс филми, дали е възбуждащо, когато двама чукат една и т.н.
Имам приятел И. с когото бяхме правили групови изпълнения и реших да навия приятелката ми да го направим.
Продължих да и разказвам пикантни историйки и в тях споменавах за моя приятел и колко би било добре тя да опита нещо нестандартно с двама. Естествения и свян и пречеше да сподели желанията си, но аз продължих да и разказвам възбуждащи историйки убеждавайкия през цялото време, че няма нищо лошо в това да го направим, щом сме заедно и щом ще ни бъде хубаво.
След доста време успях да я склоня. Наехме стая в хотел и се обадих на приятеля ми да дойде.
Изкъпахме се и започнахме да се целуваме и постепенно стигнахме до 69, след това нежно и го вкарах и продължихме така докато на вратата се почука. А. се зави с кърпа и аз отворих вратата. И. носеше шампанско. Пихме по чаша. Започнах да целувам А. И. започна също да я целува по врата и полека слизаше надолу. Усещах как А. трепери цялата. Полека двамата целувайкия слизахме надолу аз от дясната и страна И. от лявата Със збки и целувки започнах да и свалям кърпата. Стигнах до гърдите и. И. смучеше едната аз другата. Галех и дясното бедро И. галеше лявото и постепенно плъзгахме ръце на горе докато не ги срещанхме върху влажното клиторче. Оставих клитора на И., а моя пръст потъна в трептящото и пуси. Докато целувах и лижех набъбналото зърно на дясната и гърдичка. И. целувайки постепенно заслиза надолу. А. започна да се дърпа и сви крачетата. Започнах страстно да я целувам в устата а с ръка нежно разтварях бедрата и. И. продължи да слиза надолу. А. трепереше все по силно. И. стигна до клиторчето и го засмука жадно. Усещах вълните на удоволствието заливащи А. надигнах се нагоре влачеики надървения си до спукване кур по корема и, после разтърках с него гърдичките, стигнах до вратлето и тя го пое нежно в уста. Усещах удоволствието и и постепенно започна да се успокоява и отпуска. След малко И. легна по гръб и придърпа А. върху него в поза 69. И. лижеше клитора и, а тя смучеше старстно напращялия му хуй. Наблюдавах от страни. В един момент реших, че има място и за мен. Застанах зад нея и проникнах бавно. И. продължаваше на лиже отдолу.
В един момент сменихме позата. И. проникна в трептящата и катеричка легнал отгоре и. а аз се опитвах да намеря пролука за да и го подам в устичката. Пак сменихме позата И. легна по гръб А. седна върху него с гръб към лицето му, аз стъпил прав върху леглото и го мушнах в устата. Хванах А през раменете и и помагах да се друса на кура му. Застанах от страни и ги наблюдавах как се чукат. На А. и беше паднало пердето и здраво се движеше отгоре. Изпитах желание да и близна клитора докато се чука. Разтворих и краката и лижейки я стигнах до клитора. Засмуках го здраво. А. започна да стене и трепти от удоволствие. Постепенно трепетите прераснаха в конвулсии. Усетух нова влага да извира от катеричката. Отново си разменихме местата. Аз проникнах в влажната катеричка, възбуден до крайност започнах лудо да чукам. И. влизаше в устата и. Усетих нови конвулсии да напират по цялото и тяло. Опитах се да задържа наближаващия ми оргазъм, но не успях и двамата в синхрон лудо трептейки свършихме.
Напълних пусито със сперма. А отиде до банята, а аз се излегнах във фотйоила. И. лежеше на леглото и галеше напращялия си хуй. А излезе от банята завита с кърпа и тръгна към мен. И. я придърпа към себе си в леглото. А.се дърпаше и го молеше да я остави да почине. Помолих А. да сипе по чаша шампанско. Двамата седнаха на леглото с чаши в ръка. След втората чаша И. легна на леглото с глава към краката на седналата А и започна да гали бедрата и. После зацелува коленете и и постепенно вдигайки кърпата с която беше завита близваше бедрата от вътрешната им страна. А се опита да се дръпне, но И. е придърпа към себе си и бързо стигна с език до клитора. Засмука го после слезе надолу и промуши език в пусито. Не знам как А. си беше измила катеричката, но от нея потече моята сперма, И. лижеше и дълбоко набиваше език. А. започна да стене от удоволствие. Всичко това беше страшно възбуждащо. След доста лизане И. започна бавно да се качва целувайки я навсякъде. В един миг надървения му до спукване хуй стигна мократа от сперма и негова слюнка катеричка и проникна дълбоко в нея. Настана бурно чукане и това ме възбуди страхотно. Приближих се А. хвана с ръка хуя ми и започна да го масажира. И чукаше бясно отгоре. В един миг извади хуя си свали презерватива и се изпразни на коремчето и. Бях толкова възбуден и лудо желаех да проникна в А. че изобщо не съм и помислил, че лягам върху спермата му. Проникнах в путето и започнах страстно да чукам. Спермата се размазваше между коремите ни. А. трептеше цялата, трепетите прераснаха в бурни конвулсии. Имах чувството че няма мускулче по нейното, тяло което да не трепти, нейната хипер възбуда се предаде и на мен и аз изригнах като вулкан, конвулсиите ни се сляха в една. След малко лежахме един до друг и сладостни тръпки пронизваха дълго време телата ни. И. си тръгна, а ние придрямахме в сладостна отмара прегърнати плътно един в друг. В един миг се събудих със спомена за изживяните переди час трепети и започнах да галя бедрото на А. постепенно качвайки се нагоре. Тя се разсъни и започнахме страстно да се целуваме. Кура ми бе станал отново корав до пръсване. А го хвана нежно м/у ръцете си, аз плъзвах ръката си по косъмчетата на катеричката. Изпитах желание да олижа спуканата и от ебане катеричка и слезнах надолу. Засмуках клитора и и си представих как преди не много време И. лижеше тази същата путчица и от нея течаха сокове и мойта сперма. В този момент усетих топла влага да се стича по езика ми и се сетих, че А не бе ставала от леглото след последно чукане и вулкана който изсипах в нея. Винаги ме е било гнус от спермата ми, но сега мисълта, че нейните сокове с смесват с мойте ме възбуди още повече. Придърпах я върху себе си в поза 69. Продължихме дълго така. После вдигнах краката и и легнах върху нея, проникнах дълбоко. След повече от час лудо чукане и безброй различни пози и двамата изживяхме най-страхотния оргазъм. Заспахме тръпнейки в дълбок сън.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!