Юлска История


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.07.2012




Тази история ми се случи през юли.Аз сам на 31. Отидох на село да помогна на баба си да оправи някой не6та по къщата си. Взех си отпуска за една седмица. По цял ден бачках. При баба ми се въртеше една жена на около 55-58 г. която ми бе6е няква далечна роднина и която и помагаше и готвеше. След като приключех работа тя слагаше масата и ядяхме на вън. В началото нищо не ми правеше впечатление, но после забелязах , че тая беше бая запазена за годините си. Кожата и беше бяла и опъната , беше висока и слаба. А гърдите и бяха твърде големи за слабото и тяло. Тъй като беше много горещо и бяхме на село ходеше твърде неглиже- с някаква рокля която и беше къса за некната възраст, защото като се наведеше над мивката и се виждаха белите бедра. Деколтето и не беше дълбоко , но беше разпуснато , а тя без сутиен и редовно и зървах леко отпуснатите гърди. Забелязах че това ме възбужда. Не знам дали тя го забеляза но се правеше не обръща внимание.
Веднъж без да искам влезнах в тоалетната , а тя не бе се заключила и случайно видях как си обуваше гащите. Вече се беше облякла , но това ме вазбуди много. Извиних се след това и тя се извини че не е заключила, а аз и казах, че няма нищо лошо, че няма какво да ме уплаши с това я, и тя много се разсмя. Аз и казах какви неща сме виждали пак сега една гола жена ли и то хубава и много се смяхме после на масата, и на нея и беше приятно.
Минаха два три дена. Тя праве6е компот в мазето и аз слезнах за материали и я видях да качва щайги на равтовет и се затрудняваше и отидох да и помогна като застанах зад нея и повдигнах щайгата. Неволно се опряхме плътно защото в мазето има много натурии. Беше високо и бая се поотърках в нея. Това ме вазбуди. Тя не се отръпна и сякаш това продължи твърде дълго. Като си свалях ръцете тя каза че са ми много здрави ръцете и ме хвана за едната , а все още бепше с гръб към мен. Хванах я за кръста и и казах "а ти си много слаба", след което притиснах гърдите и с две ръце и казах "и имаш големи готини гърди". Тя не се възпротиви. Започнахда стискам за гърдите като триех кура си в дупето и. Тя започна да въздиша и да стене сякаш вече я чуках, толкова се беше възбудила. Затворих вратата с резето и я награбих. Дълго я мачках по бедрата и гърдите. След това и направих френска и тази жена полудя. Накарах я да ми го налапа. Първо се дърпаше но после леко го пое и усетих как това и хареса. Дълго ми духа , като от време на време я спирах за да не напълня устата и. После я надупих и я чуках. Много страстна. Явно не беше се чукала отдавна. Виеше и пъшкаше като куче. Сваршвах два или три пъти.
Излезнахме и като че ли нищо не беше се случвало. Вечерта дойде при мен и цяла вечер се чукахме. Първото което направи беше да ми духа като пожела да ми изпие спермата както правели по порно филмите. Много не накефи , защото смучеше с такъв интосязам , че щеше да ми изпие спермата от ташаците преди да мие дошло. После я лизах като предварително бях решил да я отворя отзад. Малко зор ми даде защото много се страхуваше, но искаше да опита. Дълго я лизах отзад като отвреме на време вкарвах единия си пръст при което тя започваше да скимти че я боли. Това беше дбая време. След това взех малко маргарин и си вкарах и втория пръст. Започна да и харесва. Накарах я да маструбира с едната си ръка а аз я разработвах с пръсти отзад, докато се отпусна достатъчно. Малко зор ми дойде докато вкарам кура си но бяхме много възбуден и тя го преодоля бързо и започна сама да се нанизва на кура ми. Чукаше се страстно. После ми сподели , че свършила няколко пъти докато съм я чукал отзад. Изпразних се в дупето и , катопродължих да стоя в нея докато спадне. Тя ми каза че никога не е предполагала , че мойе да е такъв кеф отзад. Казах и че зависи преди всичко от партньора и че мен също ме кефи когато ми бъркат с пръсти в дупето.
Стана и интересно и попита дали тези мъже които го правят отзад с жени са педераси. Стана ми смешно и я накарах да ми духа, като наврях глявата и под кура си и я карах да ме лиже отзад. Тя естествено като видя че се кефя ми навря първо един а после трите си пръста, като през цялото време ме питаше дали ми е кеф и дали не ме боли. А на мен ми беше толкова гот. И така цяла седмица. Беше супер. Не сам предполагал че една жена на около 55 може да е толкова енергична и страстна в секса.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  16.07.2015 17:35:58Изпратен от:  ivaolo
az sam na 41g.hetero i tarsia dama bez zna4enie godini moje i bi dama za sex vrazka disk.i to4en.tezi jeni sa strahotni 0988726122.
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!