В басейна


    Автор: anonymous
Публикуван на: 06.07.2012




Малко ме е срам да разказвам тази история, но в своя защита ще отбележа, че тогавашното ми гадже беше истински задник. Бяхме скъсали две вечери преди купона у най-добрата ми приятелка Бети и той имаше наглостта да доведе онази уличница, Карла, там. Аз бях сама и още тъжах, заради раздялата, а Мартин се лигавеше с Карла пред всички. Мразех ги и двамата, и се ядосах много на Бети, затова че не ги изхвърли от къщата още щом се появиха. За капак на всичко, бях толкова депресирана, че отблъснах един мъж, който дойде при мен и започна да ме сваля. Просто не бях в настроение за флирт, пък и в интерес на истината, той имаше лош дъх. Опитах се, безуспешно, да му намекна, че не съм заинтересувана и се наложи съпругът на Бети – Роб, да дойде да ме измъкне от неловката ситуация. Той беше много красив мъж и винаги сме били приятели с него. Бети, Роб и аз посещавахме една гимназия като ученици и дори продължихме в един университет след това. Те се ожениха в годината на нашето завършване, преди почти пет години.
Говорихме си за живота и пиехме маргарита след маргарита. Партито се разгорещи, а и нощният въздух сякаш беше жив, и пълен с възбуда, и сексуално напрежение. Не мога да го обясня, но започнах да се възбуждам, а и Роб сякаш зглеждаше по-секси от обикновено тази нощ. Седяхме на малкия бар, който беше точно до басейна в задния двор, когато той предложи да се преоблечем и да се топнем. Беше топло и бях пияна, затова се съгласих на мига, и влязохме в къщата, за да се преоблечем. Докато се върнем при басейна, вече беше минало полунощ и в задния двор беше утихнало. В интерес на истината бяхме абсолютно сами там по това време.
Почувствах се малко смутено, докато ходех край басейна, облечена в бикините на Бети. Роб вече беше вътре и ме наблюдаваше как се суетя на ръба и нервно се плъзвам в хладката вода. Застанахме в дълбокия край и продължихме разговора си. Предполагам това, че имахме кана с ледено студена маргарита и че изпихме по още една чаша, е главната причина за онова, което се случи впоследствие...
Говорехме си за най-малката дъщеря на Роб – Кати, и той започна да се оплаква за сексуалния си живот. Сподели откровено, че с тези три деца, той и Бети почти не правели секс, че не правели нищо пикантно, както било едно време и че като че ли на Бети вече не й харесвал секса с него. Аз издавах звуци на съчувствие, докато той продължаваше да ми разказва колко е възбуден през цялото време, как всеки ден отивал на работа надървен и как зяпал жените в работата си, и си представял как прави секс с тях. После Роб се изкашля и каза, че си е фантазирал и как прави секс с мен. Аз си бях фантазирала същото през последните няколко часа.
Бях станала доста по-смела от всичкия погълнат алкохол и предполагам, че не мислех изобщо за последствията, когато се протегнах под водата и го стиснах за топките през панталонките му. Можех да видя как изтръпва цялото му тяло, докато го докосвах. Лицата ни бяха на една педя едно от друго и се гледахме право в очите, а аз продължавах да масажирам слабините му. Накрая очите му се затвориха, погълнат изцяло от насладата, която му доставях с ръцете си.
Изведнъж Роб отвори очи и се заоглежда виновно. За моя изненада, след като го убедих, че все още сме сами, той ме дръпна към себе си и ме целуна дълбоко. Аз направо щях да експлодирам! Мокрите ни тела бяха притиснати едно до друго и единственото нещо, което желаех в този момент, беше да го чукам. Стегнатото му тяло ме беше възбуждало с часове, а сега, когато го усещах притиснато до моето, направо полудявах.
Отворих очи, когато Роб се дръпна и излезе от водата, заставайки на ръба на басейна. Аз гледах нагоре към него между краката му и го наблюдавах докато си сваляше панталонките. Сърцето ми спря да бие за миг, когато видях този огромен, еректирал пенис, щръкнал пред лицето ми. Погледнах, за всеки случай, зад Роб, за да се уверя отново, че сме сами. Не можех да чакам повече. Наведох се с уста към топлия му ствол и започнах да го лапам. Исках да го накарам да свърши. Устните му издаваха тихички стонове, докато го обработвах старателно. Беше вълнуващо да направиш нещо такова на публично място. От мисълта, че има реална възможност да ни хванат, изпитвах силни трепети дълбоко в моето тяло, които преминаваха в мини-оргазми. Беше невероятно чувство. Твърдият пенис на Роб в моите устни, докато му духах, беше по свой начин дълбоко задоволяващ. Беше толкова нежен и горещ и можех да усещам пулса му, който пробягваше по устните ми.
Първата порция сперма на Роб ме хвана неподготвена. Толкова много ме изненада, че се дръпнах от бълващия пенис, само за да ме опръскат няколко струи по обърнатото лице. Спомням си, че спермата му ме удари по носа, а после и по окото. Беше странно да го видиш да свършва така. Досега не бях имала такова преживяване, но определено беше много възбуждащо. Затова продължих да наблюдавам с похотлив интерес, докато оргазмът на Роб не започна да утихва. Неговият все още еректирал пенис се покри със собствената му сперма, тъй като струите ставаха все по-слаби и започнаха да се стичат по кура му чак до косматите му топки.
Тъкмо мислех да го поема отново в уста, за да го почистя, когато чух ахване. В този миг погледнах нагоре и видях Бети, която седеше зад Роб абсолютно шокирана, ако се съди по изражението на лицето й. В този момент си представих как ли изглеждам пред нея – със спермата на съпруга й по лицето ми, глава между краката му, докато се държа за ръба на техния басейн. Сигурно е било страшна гледка!
ПП. Оказа се, че Бети много лесно ми прости и няколко седмици по-късно ние отново направихме същото. Този път обаче Бети и Роб бяха изпратили децата си при родителите на Роб, и прекарахме един невероятен, „троен” уикенд. Все пак бях длъжница на Бети, нали?!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!