блаженство на вилата


    Автор: anonymous
Публикуван на: 01.03.2013




Те пътуваха към вилата за която и двамата знаеха че е рай за това което искаха да направят един за друг. Беше горещо, но тръгнаха рано сутринта. Бяха си купили храна, питиета и разбира се няколко дозини презервативи, възелин и краставица която искаха да използват не по предназначение. И двамата видимо се желаеха, не се минаваше и 5 мин. и някой целуваше другия в движение. Не бяха стигнали и половината път и замълчаха малко. В съзнанието им имаше само мисли за това което искаха да се случи на вилата. Влажно облизваха устни и се споглеждаха с парещи очи. Оставаше още едно село до като пътуването им спре и той след един завой на правия участък я гушна и я целуна страстно с език в устата. Тя леко изкимтя и потрепери. И двамата бяха толкова възбудени че вече не издържаха. Той държеше здраво волана и беше надул панталона си. Тя сложи ръка на бедрото му и бавно я плъзна под читала му, стинса го и се засмя. Дамата видя че любимя е и се е възбудил и още повече това и подейства. Беше подмокрила нежните си прашки и усещаше че тече от желание. Вече навлизаха в селото където беше вилата и спокойствието което толкова искаха. Той спря колата до портата, взе чантите с храна, отключиха портата и се отправиха съм самата вила. Личеше си че бързаха, толкова се желаеха само двама сред природата отдавайки се един на друг , че им идеше да тичат. Влязоха в къщата и оставиха багажа си в кухнята. Тя беше много жадна и понече да си сипе вода от чешмата, но уви водата не беше пусната още. Той се засмя е каза.
- Мило трябва да ида до шахтата да пусна водата.
- Ами хайде де . . жадна съм зайко. . . каза тя. Той тръгна към шахтата, вдигна капака и скочи вътре. Развъртя крана и водата тръгна. Вдигна поглед до като беше вътре и видя че тя го гледаше с влажни очи и бе приклекнала над него. Той погледна жадно и успя да види впитите и прашки под роклята и. Той се надигна и се приближи до колената и , целуна ги и продължи да я дарява с целувки по сгъвките зад колената. Плокара устни по вътрешната част на краката и . . . и усети топлината която идваше от слабините и. - Мило какво правиш? Попита тя.
- Целувам те бебе , толкова искам да ти е хубаво. . .
Тя изпъшка и леко разтреперана отвори крака. Той я държеше за дупето от долу и бавно напредваше към сладката и розова цепка. С едната си ръка отметна в страни прашките и , и през очите му лъсна нежна и копнееща за ласки пишонка. . . Той я придърпа към себе си и жадно прокара език по цялата и дължина. После си я разтвори с ръце и нежно засмука клитора и. Шареше с език по най- чувтвителната и точка и леко пъхна средния си пръст вътре. . .
- Оххх да мило. . дааа. . . страхотно е , обичам те зайко. Каза го тя с треперещ глас и притисна с длани главата му. Той се спря , усминха се лукаво , после скочи от шахтата, затвори капака, хвана я за ръка и тръгнаха към къщата. Заведе я в спалнята , а тя опиянена от възбуда легна по гръб. Той я остави и отиде до кухнята, там взе краставицата, която предварително в града беше избрал и измил добре. Беше голяма краставица, не много дебела. Тя лежеше и леко триеше клитора си с ръка до като го очакваше. Той се приближи, хвана и ръката и постави краставицата на входа на влагалището и. . . Тя усети хладната краставица и му дръпна ръката, като искаше да я пъхне по- дълбоко в нея. Той се наведе набута краставицата в влажната и дупка , и зализа клитора и страстно. Тя се гърчеше и стенеше.
- О да мило. . да да да . . . страхотно е , продължавай. . не спирай. . . Той засили темпото с краставицата в нея, а с езика си бясно препускаше по клитора и, засмукваше го яко и в същото време си въртеше езика около него. - Хайде зайко искам да свършиш. . хайде бебе. . . Каза и той и се почувства доволен от наближаващия и финал. - Охх мило да да . . . хубаво ми е . . . аууу , оуууу . . . . Все още не беше свършила и той я накара да се повдигне и да му се надупи. След това пак и вкара вече влажната и топла краставица, тя стоеше на 4 крака и стенеше силно. Той продължи стимулацията от задната страна и в същото време прокара ръката си от страни. Там се добра до клитора и , и така я стимулираше с пръс по клитора, и в същото време от задната страна яко я обладаваше с краставицата.
- Оууу мило да да . . . ще свърша да. . . аааааааааа. . . . . . Тя полегна да отдъхне от красивото преживяване, а той е гушна и я целуна. Не мина много време и тя се съвзе. - Беше страхотно мило. . . полудявам. . . толкова ми е хубаво. . . Тя го погледна в пакета и каза. - Хайде мило искам и ти да свършиш сега. Смъкна му панталона и след това слиповете, и го положи да легне. Беше се надървил солидно. Тя започна да му стиска члена , като с едната ръка стискаше леко топките му. Не продължи дълго така , наведе си и пое члена му дълбоко в устата си. Помагаше си с ръка и го движеше като засилваше темпото. Тя плъзгаше език по топките му и след това бавно се вдигаше до гавичката. Усети че доста е превъзбуден и няма да устиска дълго. Тя спря за миг и му каза.
- Хайде да отидем в банята искам да пишкам по него. . . Той обезумя като го чу. . . толкова беше възбуден и тия думи едва не го докараха до екстаза. Те тръгнаха към банята. Той беше седнал на тоалетната чиния и бавно лъскаше члена си здържайки наближаващия финал. Тя го обикрачи и започна да докосва пишоната си. Той каза.
- Хайде мило сега. . . Тя усети финала му и започна да пишка бавно по слабините му,
- Да милоооо. . . . да . . . охххх лудвам бебе. . . . Започна да пръска сперма по корема и колената и. . . а тя продължаваше до като той се празнеше да го опикава с топлата си струйка по топките и по члена му. След малко той се поуспокои и двамата се изкъпаха в банята и излязоха на двора да пушат по една цигара, доволни от незабравимото изживяване. Времето беше доста топло и след това което бяха напарвили един за друг усещаха лека умора. Решиха да полегнат поне за час. Прегърнаха си и заспаха леко. Не минаха и 30- 40 мин. и той се разбуди. Беше взел тайно един спрей със сметана, който беше в колата. Тя беше гола под лека сатенена завивка, а той бързо намъкна къс панталон и отиде до колата, взе сметаната и тихо се приближи до нея. Тя спеше леко, но не го усещаше. Той тихо си свали панталона, отвори сметаната и леко я отви. Тя беше легнала по гръб с ръце зад тила и леко разтворени нозе. Той пръсна малко сметана по устните и , а тя леко се разбуди. Любимия и облиза сметаната , а тя отвори очи и го погледна като се усмихна нежно. Целунаха се страстно преплитайки езици в устите си. Той стана и извади една връвчица от гардероба, после и завърза ръцете зад врата, взе една кърпа и завърза и очите и.
- Охх мило какво ще правиш? Попита тя потрепервайки леко.
- Ще усетиш мило, само не говори и стой така скъпа. Каза той, като разклати спрея със сметаната. Той пръсна малко сметана по брадичката и , и леко я облиза. Около зърната и направи бели и дебели кръгчета, после са насочи към пъпа и. . . пръсна и там малко сметана. Под пъпчето и също напарви линия , тъй като знаеше че тя обича да я целуват там. Вече беше пред мократа и пишонка, леко разтвори краката и , и завъртя малко сметанка по клитора и. След това напарви линия до дупето и. Тя дишаше отчестено и леко спираше за миг. Той се върна до гърдите и и започна бавно да облизма мазната смената около зърната и като захапваше леко зърнцата и ги смучеше с хъс. Изяде сметаната от двете и гърди и се пусна към пъпчето и. Изсмука сметаната като въртеше език вътре. После под пъпчето олиза всичко с нежни целувки като се насочи по- долу. Тръгна с език от анусчето и облизвайки с голямия си език цялата сметана, после се застоя на клитора и засмуквайки го силно. Тя стенеше и пъшкаше силно.
- Охх мило. . . да бебе. . . ще ме подлудиш. . страхотно е. . . Той засили темпото с език и тя мятайки главата си потъна в силен оргъзъм който не беше имала от доста време. Той реши че е пропуснал едно място и, и каза да легне по корем. Все още беше с вързани ръце на тила и с превръзка на очите си. Той разтвори леко бузките на дупенцето и , и шприцна доста сметана по ануса и. Тя продължаваше да вие от удоволствие. Той заби език и облиза цялата сметана, след това продължи да целува мазното от сметаната и анусче, като леко проникваше с език в него. Тя скимтеше и се мяташе. Той спря след малко , погали дупето и , и леко го захапа. Отиде до по- горе , развърза очите и ръцете и. Тя го гледаше с премрежен поглед , доволна и отпусната. - Мило какво напарви с мен. . . незнам къде съм. . . Каза тя и се отпусна като го прегърна силно. Стояха така няколко минути и по едно време той стана и отиде до кухнята да сипе малко сок в две чаши. Както сипваше сока я усети зад гърба си. Тя го прегърна отзад и бавно спусна ръце към слабините му. Хвана го за члена който не беше спадал от близо 30 мин. Целуна го по ухото и го бунта към един стол.
- Седни мило! Каза тя и приклекна до него. Пред очите и беше възбудения му член който тя толкова желаеше. Хвана го с ръка и го набута в устата си. С лявата си ръка леко масажираше топките му. Духаше му нахъсано и го гледаше в очите. Той се беше възбудил доста от това което и беше правил преди минути. Тя пръдължаваше да го лапа и да усилва темпото. Усети че финала му не е далеч и каза.
- Мило искам да ми свършиш по брадичката и по бузките и после да се целуваме бебе. . . ! Не минаха и няколко секунди и той вече беше на финала. Тя го стимулираше с ръка и го насочваше по лицето си.
- Оххх да мило . . . да сега . . охх идва ми . . . Той започна да я пръска със силна струя сперма. . . Опръска и устните , брадичката , а тя си местеше лицето за да може топлата му сперма да пръска равномерно там където тя искаше. Цялото и лице беше с част от него. По брадичката се стичаха няколко капки, а по бузите даже и почелото имаше пръски. Тя се усмихна като погледна по гърдите си където се стичаше сока му. Той се наведе към нея и започна да я целува бурно в устата и. Въртяха си езиците и усешаха сока му при целувките си. Запътиха се към банята и се измиха от лепкавото удоволствие. В емоций и почивки денят почти беше отминал. Те стояха пред къщата и пушеха. Той я попита дали би искала да го направят на тревата пред къщата като е напълно тъмно. Тя го погледна и му каза че ще правят всичко което си искат и им носи удоволствие. Направиха си вечеря и бавно похапваха наслаждавайки се на чистия въздух и на приятната умора от секса им. След като се навечеряха тя реши да измие съдовете в кухнята. Той отиде в спалнята, толкова я искаше отново че се беше възбудил само при мисълта че ще я има. Погледна покрай касата на вратата и видя че и остава само една чиния. Бързо нахлузи един презерватив и отиде в кухнята. Тя беше с тънка рокля и леко се поклащаше до като търкаше съда. Той се приближи, прегърна я през кръста и я целуна по ухото с език.
- Мммм. . . Мило! Ненаситничето ми. . . Обичкам си те! Каза тя и продължи да търка чинията. Той си извади члена от късите гащи както беше зад нея повдигна и роклята. С едно движение и го намъкна в мократа цепка. Тя пусна чинията и гъбата и се опря на плота на мивката. Той я държеше за талията и я обладаваше със силни тласъци. Така продължиха да се клатят няколко минути. После я обърна и я качи да седне на плота след което проникна в нея отново. Тя го прегръщаше и стенеше силно, а той се потеше по челото и дишаше тежко. За миг спряха.
- Мило! Каза тя. . . Нали ми обеща на тревата, нали мило!?
- Да разбира се зайко сега отиваме вън. Тя отиде да остави прашките си в банята, защото бяха доста влажни от толкова ласки и възбуда. През това време той взе едно одеало и го просна на тревата пред къщата. Беше доста тъмно. Той загаси светлината идваща от къщата и беше мрак. Само Луната светеше далече в небето. Тя се запъти по коридора, но видя че е тъмно. Той я чакаше до вратата и я хвана за ръка. Заведе я до одеалото и я положи. Легна върху нея и започна да я люби отново. Така продължиха извесно време. Тя усети че края му не е далеч, но искаше да се любят още. Решиха да пробват поза 69. той лежеше а тя застана върху него и започна да целува члена му, до като си пеше поднесла пишонката пред лицето му. Той пък на свой ред започна да я лиже долу стискайки силно дупето и. Толкова и харесваше да я лиже така, че щеше да го изпревари на финала. той все още се сдържаше, но се съсредоточи върху клитора и , а тя вече вървеше към оргазма си. За миг спря да му духа. . само приведе глава стенейки и го стискаше силно за пениса с една ръка, а с другата се подпираше на тревата от страни.
- Да милооо . . даа аааа. . . ще свършааа. . . провикна тя. . .
- Давай бебе ! Направи го! Провикна той спирайки за миг. Тя свирши като под натиска на езика му и нежните му ласки. За малко спряха и тя се отпусна леко върху него. Държеше члена му в ръката си и леко го търкаше. Повдигна леко таза си пред лицето му и той усети че те пишка по брадичката му. Той отвори уста и леко спираше с език струйката и. Това страшно го възбуди и щеше да се изпразни само с няколко движения. Тя се изпишка до край по него и стана. - Мило искам да те свърша по специален начин! Каза тя тихо.
- Кажи мило как би искала? Попита той. Накара го да застане на колене и тя застана зад него. Прокара ръка отстрани и хвана члена му като започна да го лъска. Както беше зад него приклекна и плъзна езика си по ануса му. Той обезуня, не беше все едно там. . . Така продължи извесно време и спря. След малко тя се върна с тубичка вазелин. Той стоеше неподвижен и ням. Отвори тубичката и му намаза ануса както и средния си пръст добре. После бавно проникна в него. Той изрева. . . Започна по- бързо да движи пръста си като му лъскаше от пред члена.
- ААА мило. . . . Неее . . . Оххххх. . . . . Толкова лудо беше цялото изпълнение, че той свърши пръскайки тревата и зашеметен легна по гръб. Тя се гушна до него. След всичките тези емоций те се прибраха в спалнята и заспаха уморени. На сутринта светлината от прозореза събуди жребеца. Той се огледа и видя че дамата му я няма, тя беше доста ранобудна и вече си пиеше кафето пред къщата. Той стана , мина през тоалетната и отиде при нея. Тя пушише цигара и пиеше черно кафе като му беше приготвила чай. Той седна до нея отпи от чая и запали цигара. След няколко разменени реплики за миналия ден видимо доволни от всичко се целунаха леко по устните. Той почти си беше изпил чайя , когато тя загаси поредната си цигара и седна в него. Беше по рокля, но под нея нямаше нищо. Обикрачи го и го прегарна. Започна да го целува по врата и по устните. Тя усети твърдия му пенис да я подпира отдолу. До като го гушкаше и се целуваха той усети че тя го гледа онесено и в миг усети нещо топло по късите си панталони. - Мило какво става? Какво правиш? Попита с емоция той. - Пишкам по тебе зайко, нали ти харесва!? Тя леко се надигна за да види. Целия му панталон около слабините и бедрата беше мокър. Тя се засмя хвана го за ръка и отидоха в спалнята. Той си сложи поредния презерватив смъкна полата и, и започна на я люби страстно. Смениха няколко пози. За малко я остави и бръкна в една чанта, от там извади тубата с възелин. Започна да си маже срединя пръст и леко да маца анусчето и с мазилото. Тя усети че скоро щеше да поеме пениса му в дупето си. Леко се притесняваше, защото му беше дебел, но желанието и да го усети там беше по- силно. Той много нежно и леко проникна с пръста си в дупенцето и, тя викаше и скимтеше. Той прокара ръка пред клитора и и започна да го търка. Вече няколко минути и тренираше ануса за предстоящото проникване. Той намаза члена си с вазелина и леко опря главичката му на ануса и.
- Охх мило боли. . . лекичко моля те . . .
- Нежен ще съм бебе, знаеш че винаги съм. Каза той и бавно натисна пениса си в дупето и. Вече беше проникнал до половината, леко я придърпа и тя извика. Вече беше до край в сладкото и дупе. Бавничко се движеже без да излиза до край и в същото време продължаваше стимулацията на клитора и с ръка. Той беше много възбуден и вече му идваше края.
- Охх мило не издържам повече. . . ще свърша. . .
- Да мило напарви го в мен . . . да да да . . . Той напълни със сперма презерватава в дупето и. След това излезе бавничко и махна презерватива. Тя беше доста възбудена и искаше финала си. Дръпна го за ръката и отидоха в банята. Тя седна на тоалетната чиния, разтвори крака, а той застана на колене и впи език във влажната и пишона. Олизваше я цялата все едно я поемаше до край в устата си. Бързо движеше езика си по клитора и, и от време на време го засмукваше плътно. Пъхна и вътре два пръста и започна да ги върти. Тя викаше от щастие.
- О милооо , хубаво ми е милооо. . . . да да . . оххх. . . Тя свърши силно притискайки го към нея. За минута се застоя и продължаваше да му държи главата с ръце. Намести се удобно и започнна да му пишка по лицето. Обливаше му устните, бузите, очите. По средата на това той се опитваше да спира струйката и с усни и език, но тя се въртеше пръскайки го навсякъде. Бяха силно впечатлени от лудите си идей и тяхното изпънение. Изкъпаха се и излязоха да отморят с питие и цигара на въздух. Времето беше доста топло и решиха да си полегнат малко. Починаха си около час и станаха да хапнат. И двамата бяха още нахъсани и искаха да се забавляват и лудуват. Той отиде до банята , имаше някакъв теч и реши да го оправи. Тя беше пред къщата и пушеше, за миг реши да го изненада. Съблече се чисто гола и отиде при него , той точно приключваше. Зърна я чисто гола и се изправи, тя го прегърна и след това застана зад него като го целуваше по врата. Прокара ръка от страни и му бръкна в панталона. Свали му дрехите и започна с ръка за му лъска члена. Целуваше го по гърба и леко започна да го гали по ануса. Той страшно се възбуди. Тя беше много страстна и го побъркваше. Леко пъхна пръс в дупето му и го залъска отпред по- бързо. Сложиха една хавлия на пода и той застана на колене. Тя приклекна над задните му части в очакване на финала му. Той си лъскаше силно члена. Не минаха и 2 мин. и тя започна да пишка по кръста и задните му части. Толкова го възбуди да усеща топлата и струйка по чувствителния си гръб че се изпразни на мига. Изкъпаха се взаимно и отидоха на двора да пийнат сок и кафе. И двамата бяха замаени от всичките тези емоций.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!