В болницата - първа част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 10.06.2012




Аз сам пич на 20 год. Не сам за хвалене ама сам доста сладак и готин
Един ден след злополука на праста ми, отидох в болницата при Джи-пито, след това бях застанал пред хирургичния кабинет с направление в ръката и чаках реда си. Дойде и моя ред, сестрата ме покани ватре, която сестра ме огледа от главата до краката и ме попита какво се е случило на готин пич като мем. Малко шокиран от посрещането, аз и разказах историята сас злополуката. Тя ме отведе до съседната хирургична стая и ме покани да седна, и каза че хирургът всеки момент ще дойде. Сестрата беше русокоса блондинка около 30 35 год. с чаровни очила. и доста запазено лице. Беше облечена с бяла манта откопчано деколте от което ясно и се виждаше белия сутиен, отдолу беше с бял чоропогащник и сас медицински чехли. Това определено ме вазбуди. Гледката която тя нарочно ми предоставяше ме подлуди. В главата ми се появиха стотици идеи да действам. Но точно докато тя се навеждаше тук там. Влезе хирургът и тя обясни всичко с положението. След това се прибра в приемната и започна да попалва документите ми. Хирургът повика сестрата да и подаде спирт и превразки и някакви кремове. Тя дойде застана до мен и помагаше редом на хирурга. дойде време за преварзката, Тя се зае с бинтосването на праста ми, а хирургат излезе за обяд. говореше ми различни сладки работи, просто усештах че ме сваля до н-та степен. Аз шокиран от нея забравих болката която изпитвах. Кравта се повлече по пениса ми и ми се стори че ще припадна от липса на крав в мозака. Тя се беше доближила толкова близо до мен че ясно и се изразяваха циците, които бяха доста добре оформени за такава вазраст. Аз неможех да откасна поглед от съседките и, тя ме усети и ми каза че ако ми привлича вниманието може да ги затвори.
След тези думи аз вече не мислех каде сам и за какво сам. в главата ми имах само една цел. Да се нахварля варху нея с бясна скорост и да я изчукам. В този момент телефона званна тя ми се извини и отиде да вдигне, бях вече надървен до краен предел, вече полусъидинителят ми изпушваше. Станах тихом от хирургичното легло и се запитих кам вратата, но не за да излезна а да я заклуча. За мое щастие клучовете бяха на вратата, все пак ставаше 12:00 време за обедна почивка. Заклучих тихомалком вратата и се приближих зад нея, без тя да ме усети. Беше се изправила с лице кам прозореца и обясняваше нещо по телефона. Мислех си какво може да стане ако нейната реакция при такава ситуация беше отицателна, но явно след секунда размисал и след думите които ми каза тя ме желаеше. Изкарах си пениса от панталоните и чаках момента да затвори телефона. Тя затвори телефона и в следващия миг силно я бунах варху масата с ръка варху гърба. тя се озова на задна пражка, Никаква противоположна реакция не направи, в следвашите секунди тя барзо се разкрачи и вдигна полата си с димите. "Искам да ми го навреш в путето" Като видях стегнатото и дупе изящните и крака, незнаех какво ще чукам млада девойка или жена на 3-десет петина години. Беше с бели пражки чоропогащника и завършваше на екстремни дантели, след тази гледка бях онемял с пениса в раката ми. Тя барзо одрапна ластичето на пражката си и ми направи път за по барзо прионикване в нея. Вече даржах дупето здраво с двете си раце след като поставих главичката на входа. Започнах лекичко да и го вкравам с думите "Това искаше нали".
"Да те чукат здраво и да усетиш моща на млад кур Нали ?"
Тя в процес на забиване прошепна с измуляла от кеф глас "Дъъ искам -- оооо"
В следващия такт, пенисът ми намазан с нейната течност, го забих с всичка сила и продължих вав вихара на валната. Тя силно разтваряше бузите на дупето си и се оптиваше да противоречи на силата на удара с цел тя да стане по мощно в пичето и. Усетих че това е разиграна мадама която си имаше хал хабер от нещата. Заграбих я толкова барзо че не усетих как я завартях и я положих варху масата.Скъсах и мантата и изкарах сутиена с всичка сила от гърдите и. Те цифнаха пред мен като айзбергчета и на върха все едно бяха поставени черешки. Хванах ги здраво и започнах да ги мачкам тя подлудя от кеф, след това се заех с якото чукане на медицинската сестра бласках я с всичка сила. 18 см.-вия ми член се плъзгаше като Горещ нож в масло. Тя започна неволно да си мачка циците и леком усещах как вече се празнеше върху пениса ми и с резки движения на главата се насалждаваше на удоволствието. Но явно аз не бях свършил, продалжих но вече се чуствах като пирон в кисело мляко. Вдигнах я и казах да се наведе и да се хване за масата, Тази поза задна пражка определено ми харесваше.Тя не вазарзи и за дупето да проникна там, плух в дупчицата и с прастите си прокарах пат, след което бавно натисках главичката на пениса ми, и изведнаж влезна като че ли е създадено за там. Тя изхърка от удоволствие и болка но мисля че удоволствието наделяваше и продалжих лекичко да я боцкам. Попитах я дали и харесва, тя ми отговори да продалжа без да спирам. Чуках я вече яростно в газа и от време на време си го побутвах и в путето на мазната сестра. Но удари и моя час, вече ми набъбваше и чаках везувий да изригне. Секунди преди да изригне изкарах си патлака и го подадох в устата и, тя започна да прави невероятни свирки, Не ми даваше да си барна пениса защото беше целия в устата и. Вече изригвах вътре в устата, усещах как тя смучи като прахосмукачка и нито капка сперма не излезе от усатата и. Бях изхабил цялата си енергия варху нея и се опуснах варху масата. Тя седна до мен и се запознахме: казваше се Катя на 32 год. със семейство и 2 деца. Слад малко лаф мухабет вратата опита да се отвори. барзо се облякохме и тя отвори беше докторът, варнал се от обедна почивка, Катя излага че сме били семейни приятели и така се закриха вапросите. Трягнах си доволен преварзан с бинт около праста. Прибрах се но знаех че утре сам на преварзки.
а за утре очаквайте историята В болницата 2


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!