Влак на удоволствието


    Автор: nevestulka
Публикуван на: 20.11.2013




Края на месец Август... Фирмата в която работих като управител реши да отвори нов хотел във Франция и се налагаше да замина командировка за откриването. От всичко най-много мразех дългите командировки и затова реших да замина с влака стрела. Първата причина е че спира само и единствено в големите градове по пътя и второ че поради високата цена на билетите беше почти празен, разбира се фирмата поемаше всички разноски по командировките и аз просто трябваше да присъствам, а и парите не бяха никак малко.
Влака тръгваше от Италия в два часа сутринта и за да не го проспа с приятели решихме да седим в дискотеките до тогава. Порядъчно почерпен в два часа се качих във влака. Минах през барчето и взех бутилка от любимия ми Ballantine и се запътих към мястото ми. Влязох в вагона огледах се и след като не видях никои реших че няма значение къде ще седна и просто се отпуснах на един от луксозните фотьойли, отворих бутилката и си сипах в чашата. Влака си пътуваше а аз си допивах сам мислейки си за това което изтървам в дискотеката от която тръгнах. След около час изцеждах в чашата си последните капки от бутилката когато чух женски глас да казва:
Може ли да видя билета Ви?
- Разбира се, отговорих аз и започнах да се рова из джобовете на сакото ми.
Докато се въртях с рамото си съм съборил бутилката и кондукторката се наведе да я вдигне, тогава успях да забележа огромната и гръд която изпълваше деколтето на служебния и костюм.
- Извинете , казах аз подавайки и билета си.
Тя го погледна маркира го и ми го подаде, усмихна се и каза:
- Днес май сте единствения ни пътник, виждам че си прекарвате добре.
- Да но можеше и да е по добре, отговорих аз намигайки и...
Тя се обърна и излезе, във вагона остана само аромата на парфюма, посегнах към бутилката да си налея но установих, че е напълно празна и мислите ми се завъртя следната ирония... „празна бутилка-пълна гръд” и двете за съжаление липсваха... Нямаше какво да правя и тъкмо да си помисля да подремна малко усетих че вратата отново се отваря и към мен се приближаваше контрольорката носейки със себе си още една бутилка и две чаши в ръка.
Следващата гара е след четири часа, ако желаете мога да ви правя компания.
За мен ще е удоволствие казах аз и разсипах по чашка и тъкмо да отпия я погледнах и забелязах че ме изучаваше с поглед, след като изпи първата си глътка каза:
Тук е доста топло, сваляйки елечето си...
Погледа отново ми беше привлечен в огромните и гърди, разговаряхме около двадесетина минути по всякакви теми свързани с това какво работя и начина ми на живот. И двамата бяхме необвързани... Алкохола в мен обаче надделяваше и реакциите ми бяха малко неадекватни, сипвайки за пореден път в чашите разлях от уискито в скута си...
- Мамка му казах аз и започнах да се бърша.
Тя стана доближи се до мен и прошепна в ухото ми:
- Остави на мен...
Облегнах се назад а тя коленичи пред мен, разтвори краката ми и разкопча панталона, издърпа го на долу, погледна ме и каза: - Не е хубаво да хабим хубавото уиски и доближи устни към хуя ми, засмуквайки го стръвно през слиповете. Погледна ме за миг да види реакцията ми и продължи да изсмуква остатъците от разлятото, след минута се изправи и каза:
- Слиповете са готови да проверим дали има останало под тях и с бързи движения ги свали от тялото ми, с едната си ръка пое все още мекия ми хуй и прокара езика си по тялото му, облиза ташаците ми от всички страни и засмука главичката, усетих как хуя ми започна да се втвърдява в устата, а стоновете който излизаха от мен гарантираха за качеството на свирката която ми правеше. Не след дълго когато хуя ми беше достигнал максималните си размери и не можеше да го поеме целия в устата си започна да го засмуква дълбоко в гърлото си. Алкохола в главата ми започна бавно да изчезва и аз с плавни движения започнах да я чукам в устата, мислех че ще свърша но тя забавяше и усилваше темпото на засмукване с което отлагаше финала на моята ерекция. Свирката продължи десетина минути изправи се и каза:
- Мисля че вече няма алкохол по хуя ти... и седна отново срещу мен сваляйки и останалата част от дрехите си.
Оставайки изцяло гола разтвори краката си и ме подкани с пръст да се доближа.
Не чаках втора покана и коленичих пред нея с двете си ръце разтворих добре обръснатата и путка и вкарах езика си в нея, започнах да изучавам вътрешността с въртеливи движения на езика си докато с ръцете си изучавах перфектното и тяло...
Конвулсиите който и доставях говориха, че съм почти толкова добър като нея и и върнах услугата, само дето тя не издържа дълго и след не повече от пет минути усетих вкуса на соковете и бликайки от оргазма който и причинявах, след като облизах и последната капка от сладострастната течност се изправих и допрях главичката на хуя си до путката и, повдигнах единия и крак на дивана а другия преметнах на рамото си. Хуя ми потъна в путката с лекота... толкова добре я бях разработил с език че не се нуждаеше от допълнителни лубриканти, вкарах го целия докато не усетих тестисите ми допрени до срамните и устни, задържах няколко секунди и започнах да я клатя с бързи движения, докато я помпах засмуквах палеца на единия и крак а тя стенеше и викаше с все сила но това нямаше значение защото във влака бяхме само ние двамата и машиниста който беше в другия край на влака... вкарвах го целия и отново и го набивах а това допълнително увеличаваше удоволствието и за двама ни, тя започна да върти олигавения и палец около зърната ми което ме настървяваше допълнително и засили желанието в мен да се изпразня, казах и че момента наближава и дали иска да свърша в нея... тя ми отговори да го извадя
Извадих го и се изправих, тя пое главичката в устата си и започна с едната си ръка да ми бие бясна чекия а с другата да масажира тестисите ми. В този момент хуя ми започна да бълва сперма. Усещайки момента го засмука дълбоко в гърлото си и цялото количество сперма беше погълнато, след като пулсациите намаляха тя бавно го извади облизвайки го целия отстранявайки и последната капчица течност останала не изпита, облиза се и се отпусна на зад... сипа по един пръст в чашите и вдигна наздравица, след като изпихме съдържанието на екс тя се облече, подаде ми ръка и каза: - Аз съм Деси, беше ми приятно
- Ники ... удоволствието беше изцяло мое казах аз проследявайки с поглед стройната и фигура излизайки от вагона...
Останах сам, облякох се и доизпих и втората бутилка... До Слизането си във Франция не се качи друг пътник а на слизане точно преди да стъпя на гарата тя ми подаде визитка с номера си и ми прошепна:
- Обади ми се...


Дали и се обадих... ще разберете във втора част

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!