На дискотека


    Автор: anonymous
Публикуван на: 04.01.2013




Отново дойде петък вечер и с един приятел както обикновенно отидохме на дискотека. Днес тя беше препълнена заради започналата лятна ваканция. Още щом влязохме се запътихме към бара. Поръчахме си по една голяма водка като за отскок. Първия половин час мина в леки флиртове с момичета на бара като не се получи нищо сериозно. Бяхме вече на градус когато една страхотна мадама започна да си кърши ханша точно пред нас. Това момиче определено ми направи силно впечатление. Тъй като танцуваше сама с две свой приятелки се включих и аз. Сложих на кръста й ръцете си, и започнахме да танцуваме. Минаха може би двайсетина минути в танци когато започнахме да се целуваме доста страстно. Малеле това момиченце се целуваше като истинска жена. Щеше да ми извади сливиците с езика си. Ръката ми от кръста й, се преместваше надолу към късата и пола и не след дълго вече усещах прашките й между пръстите си. Тя ме целуваше по врата и ме опипваше отпред. Каза ми просто:
“Да отидем в тоалетната”. Нямах нищо против. Казах на приятеля ми който също беше доста зает да си разменя секрети с някакво момиче на не повече от 18 , че се връщам след малко и изчезнах с мадамата към тоалетните. А там тя стана истинка фурия. Така силно ми се натискаше че хуя ми вече беше станал 20см. Реших малко да поохладим страстите като й задам няколко въпроса.
“Девствена ли си? -попитах я аз”.
Тя само ми се усмихна и ми отговори да проверя сам. Тази явно си го просеше. И щеше да го получи в целия му блясък. Гърдите й бяха доста големи и излизаха от сутиена й, който явно беше доста тесничък за тях. Веднага свалих парцалчето около тях и свалих сутиена й със уста. Явно и тя вече се възбуди защото започна да издава мъркащи звуци. После свалих полата и остана само по прашки. Уаууууууу тази мадама беше страхотна. Тя ме хвана за кура и започна доста яко да го масажира през дънките ми.
Аре де извади го помислих си??? Явно прочела мислите ми свали ми панталоните и останах по боксерки където много ясно беше очертано нещо със смайващи размери. Почна да ме целува по боксерките търсейки главичката му. Последва рязко сваляне на бельото ми и той лъсна в цялата си прелест. Тя го обхвана с едната си ръка и започна да го лъска изглеждайки доста щастлива. С другата ми клатеше топките.
“Няма ли да го лапнеш?-попитах я аз”. Досега не съм правила свирки и ме е гнус -ми отговори тя. Тогава я попитах дали са я лизали. И тя кимна отрицателно. Без да му мисля я хванах и я вдигнах като я сложих върху тоалетната чиния с разтворени крака и бавно езика ми започна да прониква в путака й. Беше страхотно и за мене и за нея. Само пет минути по-късно усетих соковете й. Почнах да я целувам страстно отдолу като дори й оставих смучка за спомен. После се преместнихме на пода защото й аз си исках своето.
Сложих си презерватива и леко започнах да прониквам в нея. Тя почна да ми обяснява че е девствена и че я е страх но вече беше късно. Кура ми беше във влагалището й. Тя леко викаше но си личеше че отдавна го е искала. Потече й малко кръв която мене не ме впечатли особено тъй като не е първата на която отнемах девствеността. Продължих с леки движения които с всяка изминала секунда ставаха по-бързи докато накрая изригнах в нея. Но това не ми беше достатъчно. Щом съм дошъл на дискотека исках пълна програма. Махнах си презерватива тъй като по него се стичаще малко кръв, обърнах я и започнах да я чукам в задника. Тя почна да пищи а аз само и казах да млъкне защото иначе ще й го завра така че да й излезе от устата. Тя млъкна. Ебах я в гъза около 15 минути и накрая свърших отново но този път отзад.
Извадих си го и видях че има някаква слуз по него. Тогава й казах да си отвори устата и да забрави че е хуй и просто да го лапне. Тя ме послуша въпреки че не изглеждаше особено щастлива от факта че след задника й ще я еба и в устата.
Егаси свирката ми направи честно. И после не била правила-да бе да. Свърших за пореден път в нея и почнах да се обличам. Тя ме спря тъкмо когато си обувах боксерките. Отново ми го хвана и тръгна да ми го лапа. Май и хареса и не искаше това да свърши. Не се съпротивлявах. Така май съм свършил още 4 пъти. Накрая вече й казах че трябва да вървя а тя ми каза че много ме е харесала и че иска да станем гаджета. Аз се засмях и на нея й стана неудобно.
Казах й да ми даде телефона си да й звънна утре за още секс. Записах си го и продължих да се обличам. Тя също се облече и излизайки от тоалетната доста мръсно се отърка в мен като не пропусна да ми го хване отново и ме целуна доста страстно. Не видях приятеля си явно и на него му беше излязъл късмета, разделих се с “новото си гадже” и се запътих към нас. Не й се обадих повече защото девствеността се взима един път а когато ти си първия после вече не изпитваш такова голямо желание за секс, а още повече момичета навити да правят секс с мен не липсват...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!