По едно за из път...


    Автор: anonymous
Публикуван на: 07.03.2013




Петък вечер след работа... Сещате се нали? Време за хапване, пиене и ако имаш късмет и още нещо. Бяхме се настанили в една пицария - аз, Калина (една от колежките от работата), Иван (шефа - не и в момента обаче), Галя (жена му) и Ваня - нея не я познавах добре беше приятелка на Калина с няколко години по млада. Ще я опиша внимателно обаче защото тъкмо тя е централната фигура в тази история - висока към метър и седемдесет и пет и (напосоки) бих казал към седемдесет килограма. Не беше дебела в истинския смисъл на думата - по скоро прекомерно едра като цяло - бюст, лице, рамене, бедра, задник (там наистина имаше много!). Беше с много красиво и хармонично лице обаче, което комбинирано с лазурносините очи, къдравата кестенява коса и дълбокото деколте, я правеха да изглежда много привлекателна. Или тя беше страшно секси или бях прекалил с бирата - но така или иначе не ми пукаше. Разговора течеше на общи теми а аз се закачах с Ваня без да влагам много емоция - все пак едва я познавах. По едно време шефа взе да убеждава всички неженени на масата колко хубаво нещо е бракът. След ожесточен спор стигнахме до извода че аз и Ваня сме точно един за друг и трябва да се оженим.
Тук е момента да спомена че тя не изглеждаше ни най малко да се смущава от килограмите си - смееше се и се шегуваше и буквално излъчваше самоувереност и сексапил. Когато най-после станахме от масата повечето хора се запътиха към домовете си. Ваня обаче увисна на ръката ми - не и се прибирало скучно и било да сме отидели някъде да пием още. Това и направихме - паркирахме се в някакъв бар и пихме и си говорихме до 3 през нощта. Беше ми невероятно леко и приятно с нея и когато тръгнах да я изпратя вече знаех че пак ще я потърся. Не бях подготвен за това което последва обаче:
- Искаш ли да седнем за малко на онази пейка в парка? Бяхме близо до квартирата и минавахме през някаква символична квартална градинка между блоковете. В интерес на истината беше тъмно като в рог (кога ли ще ги оправят тия лампи?) и на един метър разстояние вече не можеше да се различи почти нищо. Почти опипом се добрахме до споменатата пейка. Седнахме и (естествено!) започнахме да се целуваме. И двамата бяхме доста пийнали, но не до степен да ни се замотат мозъците. Затова изпитах лек стрес когато няколко минути след началото на тази приятна дейснот, Ваня започна да рови по ципа на панталона ми.
- Какво правиш?
- На какво ти прилича? Я не се излагай никога ли не си го правил навън?
- Ами...
- Е сега ти е текнало значи... Тя се навеси над изскочилия ми от дюкяна надървен инструмент и го налапа. Задъхах се, не можех да повярвам какво става и същевременно се заоглеждах панически сякаш някой можеше да види какво правим в тая тъмница. А тя беше мнооооого добра - поглъщаше възправения хуй докрай и аз усещах как се плъзвам в тясното и гърло при всяко движение, тя се отдръпваше за малко и като рисуваше с език по главичката бързо движеше ръка по ствола преди отново да го налапа. Сега бях благодарен за няколкото големи водки - ако бях трезвен щях да съм свършил отдавна. Изведнъж ми хрумна че никога не бях виждал жена с подобно телосложение гола. Хванах главата и и я придърпах за една влажна целувка след което приближих устни до ухото и:
- Съблечи се искам да те видя както те е майка родила върху пейката! Тя се отдръпна замалко и започна да се изхлузва от дрехите си, а аз и помагах - разкопчах панталона и и повдигнах ханша и за да го изхлузя като в движение издърпах и прашките и. Усетих че тя бързо свали и сутиена след блузката и застана пред мен полуоблегната на пейката:
- Е как ти се струва?
- Нищо не виждам в тая тъмница... Тя се наведе към чантата си и измъкна GSM с фенерче и ми го подаде. Станах и я осветих - тя се показваше без никакъв свян сякаш си беше в спалнята на съпруга си а не на пейка между кооперациите с почти непознат мъж. Тялото и беше сочно и стегнато - излишните килограми бяха много по трудно забележими докато тя лежеше с полуразтворени крака и сякаш ме хипнотизираше с погледа си. Гърдите и бяха огромни и тежки - и тя ги масажираше бавно с една ръка докато с другата галеше небрежно браздата между краката си. Очите и не се откъсваха от моите и тя се усмихваше перверзно:
- И докога смяташ само да зяпаш? Започвах да влизам в тон с играта и:
- Още малко... Измъкнах моя собствен GSM от джоба си (все още бях напълно облечен, като изключин заголения ми хуй) и започнах да снимам. За щастие той беше добър модел предвиден и за нощно време и запечатваше всеки детайл докато тази "малка" мръсница се въртеше и кълчеше пред очите ми. Приближих се до нея и и го подадох в устата - тя го пое и ме гледаше невинно докато го смучеше и дори ми се усмихна когато я снимах как ми духа. Не издържах вече и я катурнах на пейката след което и скочих като тигър. Преметнах едно тежко бедро през лакътя си и насочих напращелия си инструмент във влажната и пещеричка - беше горещо и изненадващо тясно.
- Оу! Чакай малко бе, ооох, ооох, поне извади един презерватив от чантата ми, ооооо... Без да спирам да я лашкам се наведох към ухото и:
- Не се притеснявай ще те пазя. Гърдите и се мятаха пред лицето ми с всеки тласък аз ги сграбчих и замачках, а тя завика от удоволствие. На мен вече не ми пукаше че като нищо сме събудили половината съседи, не ми пукаше за нищо освен за мекото тяло под мен. След малко тя завика още по силно и по ритмичното свиване на вагината и разбрах че е свършила. Извадих хуя си от топлото и гнездо станах и я завъртях с гръб към мен - тя се беше отпуснала като дроб, но се привдигна и извърна по корем на пейката. Възползвах се от пасивността и и като вдигнах телефона от земяата щракнах още няколко снимки. После отново легнах върху нея и я стиснах за задника - беше невероятно стегнат за толкова едра жена и аз не можех да устоя на изкушението: - Искам да те чукам в задника... Ваня не отговори нищо, но и не направи никакъв жест да ме отблъсне и това ме окуражи. Разтворих с ръце бузите на задника и и натиснах с хуя си между тях. В началото дори не бях уцелил точното място, но тя се пресегна и като ми помагаше да разтворя дупето и хвана хуя ми и го постави точно върху халката си. Натиснах и усетих как потъвам.
- Полека, оооооооооххх... С рязък тласък бях навлязъл дълбоко в нея и като се излегнах с цялата си тежест върху нея мушнах крака между нейните и ги разтворих за да увелича удоволствието си. Халката на ануса и ме стягаше болезнено, но аз знаех как да се справя с това - започнах да тласкам бързо ритмично и след няколко минути тя се отпусна като парцал в ръцете ми. Беше се опряла на лакти и викаше колкото и глас държи. Надвесих се над нея и я целунах - дълбока страстна целувка по време на която, не спирах да трамбовам правото и черво нито за секунда. Сега тя стенеше по тихо а аз непрекъснато увеличавах темпото, усещайки как плътта и ме изгаря. Изведнъг тя отново стигна до оргазъм и то толкова силен, че успя да се привдигне и да ме отмести от себе си. Сега лежахме на хълбок и при всеки тласък съществуваше реална опасност да се озовем на земята но не ми пукаше. Прехванах я през кръста и я извъртях още малко докато се озовах седнал на пейката - телата ни оставаха свързнаи през цялото време и сега тя се отпусна и седна върху възправения ми хуй, като си го наби докрай. Тежеше много, но за щастие дългите и крака сега и бяха от полза - тя успя да стъпи на земята и започна сама да се повдига и спуска върху хуя ми. Аз бях сложил едната си ръка на ханша и и и помагах да се повдига, а с другата разтварях каката и колкото можех и насочвах пръстите си право в прогизналата и катеричка - един, после два, после три пръста. Изведнъж усетих че не мога да се сдържам повече и като мушнах за последен пръст пръстите си дълбоко в мократа и вагина започнах да се празня направо в задника и. Историята си има и продължение, но ще ви го разкажа друг път...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!