Да я изчукаш докато спи


    Автор: anonymous
Публикуван на: 03.12.2012




Беше средата на Януари. Бях в първата си сесия в университета. Хората в общежитието се брояха на пръсти. Всички си бяха заминали по градовете за да могат да учат. Аз останах в общежитието защото ако се приберях нямаше да ми остане време и един ред да прочета, а ми трябваше висок успех за да се преместя. Вече около 15-20 дни тук-там ми се случваше да поговоря с някой. Убийствена скука, но желанието да се преместя ми даваше стимул да издържам. Оставаше една седмица до първия и най-важен изпит, когато една колежка си дойде. Това доста ме зарадва. Тя се казваше Зорница, и беше най-готината ми колежка. Слаба с добре оформени гърди, дълга кестенява коса и красиво, дори малко перверзно лице. Винаги когато сутрин идех в нейната стая да пием кафе, започвах да се дървя защото тя спеше с една прозираща нощничка и без да се притеснява се разхождаше с нея пред мен. Знаех всяка подробност от гърдите й. Няколко пъти бяхме спали в едно легло, но тя все не ми пускаше защото не искала с колеги да го прави. Започвахме да се целуваме и да се обарваме, тя се подмокряше, но имаше железни принципи. Дори веднъж когато на един купон тя се напи до безпомощност, на мен ми се наложи да я изкъпя защото се беше оклепала цялата, а и да се свести малко. Тогава незнам как се удържах да не я изчукам в банята- чисто гола и мокра. . .
Та така, на втората вечер, след като Зорито си дойде тя беше поканена на рожден ден. Към два и половина през ноща се събудих от чукане по вратата. Бяха две момичета, приятелки на Зорито, които я бяха прибрали от купона - отново много пияна, но този път беше малко по сериозно. Казаха ми, че Зорито влязла в тоалетната уж да пишка, но се забавила и когато отишли да видят какво става я видяли да пие една шепа валериани - поне 6-7 биле. Помолиха ме да сляза при нея за да я наглеждам. Когато влязох в стаята видях, че тя лежеше по корем, беше без сутиен, само с любимите си розови прашки, на които отпред имаше нарисувано едно катинарче и под него имаше две празни полета срещу които пишеше "Потребителско име" и "парола" Първо се опитах да я събудя за да видя как е. Може би 5 минути я бутах докато се събуди, само ми каза че е добре и иска да спи и отново затвори очи. Направих си кафе за да не заспя и я наблюдавах. След малко отново започнах да се дървя. Реших да я завия за да не я виждам така гола, но само след една минута тя се отви на сън защото в стаята беше много топло. Мина повече от час откакто стоях там.
В мен започна вътрешна борба. Бях надървен до крайност и изгарях от желание да я чукам, но пък щеше да бъде гадно че се възползвам от нея и ако се събудеше може би щеше да много да побеснее и да не ми проговори повече. Щях да се изложа много. Седях и едвам се сдържах докато в един момент тя се обърна по гръб и сладките и цици се озоваха пред погледа ми. Това вече ми дойде в повече! Седнах до нея на леглото и предпазливо пуснах ръка по гърдите й. Бяха страхотни, започнах да ги мачакам. Зърната й щръкнаха под ръцете ми. Вече пет минути тя въобще не реагира и това ме успокой. Плъзнах ръката си на доло и достигнах до топлата й путка. След няколко движения по нея усетих, че започва да става влажна, но усетих и нещо друго - на няколко места прашките й бяха доста твърди и когато се загледах видях бледи петна. Явно не бях първия, който се докосва до путката й тази вечер. Свалих си боксерките за да не ми пречат да си правя чикия след това свалих и нейните прашки внимателно и започнах да размачквам клитора й. Бях седнал точно до главата й, и кура ми се опираше в лицето й. След малко започнах да вкарвам пръста си в путката й. Доста се бях улисал коато усетих нещо влажно да преминава по дължината на кура ми. Обърнах се рязко и срещнах погледа на Зорито, която току що ми беше облизала кура. Направо замръзнах! Но след малко тя се усмихна и каза:
-Защо не ме събуди по-рано? Искаш да пропусна шоуто ли, а? - по интонацията разбрах, че тя не е ядосана, даже й се чукаше. Камък ми падна от сърцето в този момент. Изправих се до леглото и я подканих да ми духа. Тя без да чака много налапа целия ми хуй. Усещах как главичката опира в гърлото й. Тя го засмука само няколко пъти и ми каза:
-Тъй като си малко виновен сега ще ми изпълниш едно желание.
-Каквото кажеш! - отвърнах аз, като си мислеш че ще иска да я лижа.
-Искам да ми отпушиш дупето, но ще бъдеш много внимателен! Без да кажа нищо взех един крем от близката секция, която беше претъпкана с козметики и се върнах при Зорито, която ме чакаше вече надупена. Намазах обилно отвора и съвсем бавно започнах да вкарвам пръста си. Така няколко пъти я намазах добре и я чуках първо с един, а после с два пръста за да я подготвя. Сложих кура си на входа и за последно я попитах дали иска. Тя кимна одобрително и аз започнах леко да натискам. Внимателно го вкарвах до половината и отново назад. Тя беше захапала възглавницата. Явно много я болеше, но не ме спираше, а и изпълнявах нейното желание. Извиваше се като змия в ръцете ми и това ме побъркваше. Усетих, че тя малко се отпусна и започнах малко по-бързо да я чукам. Тя вече пусна възглавницата и буквално викаше. Забивах целия си кур в тясното й дупе, а тя разтриваше клитора си с едната ръка- приех го като признак, че вече не я боли толкова и е много възбудена. Извадих го от дупето й и го сложих директно в путката, после обратно в дупето като този път рязко го вкарах, но тя дори не извика. Само повтаряше "Давай мръснико. . . скъсай ме от чукане. . . за дето не ти пусках толкова време!!!"Чуках я като полудял. Усетих че ще свърша, но не си го извадих и се изпразних в дупето й. В този момент тя се изпъна като струна и изкрещя силно, после по тихо каза:
-Ооох страхотно е!!! Извадих си кура и след него потече и спермата ми. Изтощен и доволен се хвърлих на леглото и целунах Зорито, а тя още няколко минути остана в същата поза и само дишаше дълбоко. След тази вечер, със Зорито се чукахме поне по 3 пъти на ден цяла седмица. После дойдеха изпитите, а след тях и двамата се преместихме, но в различни университети и повече не сме се виждали, за което много ме е яд защото много я харесвах. Но повече ме е яд, че онази вечер тя се събуди, защото никога небях изпитвал такава възбуда, както когато се готвех да я изчукам докато спи.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!