Късмета на начинаещия


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.07.2012




Вечерта видимо свършваше. Всички бяха толкова пияни, че вече никой, никого, за нищо не слушаше. Музиката беше по-силна от предела на търпимостта и замаяните съседи се опитваха да наподобят нещо като танц. Гледката си беше страшничка.
Някъде около 2 часа една от по-малко пийналите съпруги успя да изправи опората си в живота и да я изведе благополучно и с това купона безвъзвратно се разтури. Героите колебливо се заизнизваха през входната врата и дрезгавите им гласове един по един затихваха по сумрачните стълби.
Павел не можеше да повярва, че цялата тази мръсотия чака него. Холът смърдеше на алкохол и цигари, а майка му много отдавна спеше. Очарована от вниманието на съседите, самотната жена се беше напила първа и сега кротко пуфтеше с усмивка на уста, прегърнала възглавницата. След развода с баща му тя бе имала малко поводи за радост и с нетърпение очакваше рождения си ден. Пи много и бързо и скоро гостите й продължиха празника сами. Не, че това им попречи нещо. С помощта на 16 годишното момче скоро се ориентираха в обстановката и бавно и методично изядоха и изпиха всичко.
Прескачайки табуретките Павел започна да събира чашите и чиниите и да ги носи в кухнята. Изведнъж иззад масата се чу тих стон и Павел с тих ужас видя съседката Милена, полегнала в цял ръст върху дивана. Пияната жена спеше дълбоко и никой не си беше направил труда да я събуди.
Разведена като майка му, тя беше най-добрата й проятелка. В първите седмици след развода тя успя да я изведе от депресията и да й помогне да осмисли новия начин на живот. Макар да беше доста над нормалните си килограми, тя успяваше да изглежда доста жизнена и симпатична за 42-те си години.
За жалост спеше на единственото място, на което можеше да легне Павел. "Не, това просто не може да бъде!" помисли си момчето представяйки си пътя три етажа нагоре крепейки пияната, пълничка жена.
- Лельо Милена, хайде събуди се. - разтърси я за рамото той.
Спящата матрона измънка в отговор и грациозно му даде гръб.
- А-а-а-а, не! Няма да стане! И аз трябва да спя някъде все пак. - ядоса се момчето.
Той измести масата, хвана я с две ръце под мишниците и я постави да седне на дивана. Жената го погледна с едно око, не много уверено и отново заспа - този път седнала.
- Хайде, лельо Милена, да ти помогна да станеш и да си ходим у дома. Искаш ли?
Ако изправянето си беше цяло приключение, което се повтори няколко пъти, то заобикалянето на масата беше жива мъка. След около 10 минути, целия потен, Павел успя да я изведе в коридора и да я подпре на стената. Изкачването тепърва предстоеше!
- Добре, лельо Милена, ще те хвана през кръста, а ти се хвани за мен и да тръгваме.
- Ще ме хванеш ти... за путката ще ме хванеш... - изсумтя жената, недоволна от безцеремонното отношение към нея.
Павел си помисли, че не е чул добре и поведе люта битка срещу земното притегляне, килограмите на Милена и стълбището в една единна коалиция. Да описваме подробно как достигнаха апартамента на жената си е просто безмислено. И тук възникна "малък" проблем. Момчето нямаше ни най-малка представа къде е ключът за входната врата. Опита се да я попита, но изкопчи само несвързано мърморене. Не му оставаше нищо друго освен да го намери сам.
Преодоля срама, който го обзе за момент и я огледа на бледата светлина на мижавата крушка на стълбището. Облечена в тънка рокля с копчета отпред, тя нямаше никави джобове или друго място, където можеше да се скрие ключ.
"Те сега си еба мамата!" бе логичния извод, който можа да си направи Павел в това време на денонощието - "Ключът може да бъде само на две места - в гащите или при циците й..."
Реши да опита на по-лесното за достъп място. Това е моментът да споменем, че Милена имаше огромен бюст. Стегнат в здрав сутиен той плуваше доста пред нея и се поклащаше съблазнително докато ходеше.
Павел стисна очи и започна да опипва гърдите й, мислейки какво ще направи съседката на етажа, ако надникне в този момент през шпионката. Ключът беше до лявата й гръд. Изпивайки горчивата чаша до край, момчето бръкна в сутиена за да го извади. В първия момент забрави какво трябва да прави. Топлият допир на меката гръд предизвика мигновената му ерекция. Надърви се толкова бързо и силно, че го заболя. Той погали за миг едрото зърно и то реагира изправяйки се. После тръсна глава, взе ключа и извади ръката си.
Павел не беше девствен. Бе успял да изчука две от съученичките си, ако изобщо няколкото бързи движения можеха да се броят. След двадесетина натърквания, превъзбуден чувстваше наближаващото изпразване, панически го вадеше и се довършваше на ръка върху корема на момичето. И в двата случая никой от двамата не разбираше какво точно е станало.
Момчето пазеше ярките спомени за стегнатите, малки и гладки женски гърди, които беше галил до сега. За това контрастът с щедрата, мека плът, която беше докоснал току-що го порази толкова. Поглеждайки към Милена, той констатира, че времето му за размисли относно женската анатомия е на привършване. Оставена за момент в покой, жената постепенно се свличаше по стената и много скоро щеше да му се наложи отново да упражни движението "изправяне".
Бързо я прегърна през кръста и отключи входната врата. Разположението на двустайната панелка не криеше кой знае какви тайни и Павел успешно се отправи към спалнята. Там с последни сили довлече жената до леглото и я стовари върху него. После задъхан, тихичко ругаейки, излезе от стаята и с мисълта за кочината, която от тук нататък го чакаше у дома тръгна към изхода.
Може би нашият разказ щеше да свърши до тук ако в мислите на момчето не се бе прокраднала картината, която остави в спалнята. Жена от плът и кръв, абсолютно безсилна да направи или почувства каквото и да е било, легнала по корем на леглото с запретната почти до кръста рокля, разголила пухкави крака и сочен задник.
Върху лицето му се появи дълбоко замислена физиономия. Разкриваше се възможност, която никога повече нямаше да се повтори. В него се развихри вечната борба между останалото от вековете пуританство и неудържимото сексуално влечение характерно за младата му възраст. Само след няколко секунди второто надделя и с болезнено надървен член той се върна решително в спалнята.
Гледката на бледата светлина на нощната лампа, която беше оставил светната, само затвърди решението му. Милена беше останала в позата, в която бе паднала. Промяната бе само в ръцете, които беше поставила под главата си и разкрачените крака, които правеха зрелището още по-привлекателно.
Павел се приближи към леглото, наведе се над нея и плахо докосна бедрото й. Независимо от пълнотата си Милена явно се поддържаше много добре. Ръката му леко се плъзна по идеално гладката кожа. Галеше я все по-нагоре, но достигайки толкова желаното място, момчето изживя поредната за тази нощ изненада - на мястото на мечтаната мека плът имаше твърда дамска превръзка!
"Ега ти късмета!" помисли си дълбоко разочарован той. Ерекцията му стана почти нетърпима - допира с топлото женско тяло не остана без последствия. Павел разкопча дънките си и с въздишка на облекчение извади надървения пенис навън. Цялото му тяло беше напрегнато, дишането му се беше учестило и имаше чувството, че ако не се изпразни ще се пръсне. Не издържа повече, стисна главата на блесналия от собствените му сокове кол и започна да "лъска бастуна".
Никога до сега не беше се чувствал толкова възбуден. Мускулите му потрепваха при всяко движенние на ръката. Седна на леглото и пъхна другата си ръка в бикините на спящата жена. Отново го порази топлината и гладкостта на кожа й. Павел спря за момент ръчните си занимания и свали бельото на Милена под дупето й, внимавайки да не размести дамската превръзка. "Само това липсва, да изглежда като заклана сутринта." помисли си момчето, през мъглата на обхваналата го неудържима страст. После хвана с две ръце щедрата плът и започна да я мачка леко. Жената не помръдваше.
Набрал смелост и озарен от моментна идея младежът застана на колене върху леглото над нея, разтвори задника й, после постави члена си между полукълбата и ги притисна едно към друго. Усещането беше фантастично! Меката вдлъбнатина гостоприемно го обгърна и му струваше неимоверно усилие да не се изпразни веднага.
Павел постоя за миг неподвижен. Надигащият се оргазъм отмина и той започна да се търка в цепката като мърдаше леко таза си. Пенисът му се движеше напред назад и скоро целия му път беше мокър от смазката, която изпускаше обилно. Стискаше задника й все по-силно. Клатеше тялото си във всички посоки стараейки се да остане притиснат в задника. При едно от тези движения зачервената глава попадна в ануса й. Отпуснат от съня и алкохола мускулът не оказа почти никаква съпротива и ако не беше толкова сух щеше да го пропусне целия.
Проникването в тясното, сухо и горещо място надхвърли въможностите на Павел да се сдържа и с подтиснат стон той буквално инжектира спремата си в задника на Милена. Оргазмът му бе внезапен и разтърсващ, той продължи да се притиска с цялата си тежест към тесния отвор и скоро, получил обилно смазване, каналът се поддаде на спазматичните тласъци и го пое целия. Той почуваства допира на горната част на бикините й в топките си, разтвори силно полукълбата и потъна още няколко сантиметра.
Това, което последва се случи на за пръв и последен път в живота на младежа. Без да губи нито за миг ерекцията си той беше готов да продължи аналните упражнения с Милена. Усетил новия прилив на сили, той извади члена си почти до край и бавно, с огромно удоволствие го натъпка отново в дупето й. Остана няколко мига неподвижен и с нарастваща възбуда започна да чука жената. Вкарваше го ту бързо, ту бавно, понякога целия или масажираше набъбналата глава в тесния отвор. Тялото й го приемаше с готовност, доставяки му най-голямото сексуално удоволствие, което беше преживявал до сега. Членът му мазно влизаше и излизаше, издавайки възбуждащи звуци, а сочния задник потрепваше при всеки негов тласък. Искаше му се това никога да не свършва...
Котракциите на ануса го завариха абсолютно неподготвен. В един миг той осъзна, че Милена вече не спи. Опряна на лакти и колене тя мощно посрещаше всяки милиметър, който й предлагаше. Неспособен да се контролира, Павен я хвана за задника и заблъска с цялата си сила. Тихите стонове, които жената издаваше се превърнаха в несвързани думи, а в момента, в които почувства новата порция топъл крем във вътрешностите си, прерастна в див рев, смесен пъшканията на Павел. Момчето изохка, заби се в дупето й и грохна върху нея.
Няколко минути лежаха един върху друг и дишаха тежко. После Милена изсъска с тон не предвещаващ нищо добро:
- Сега го извади от мен...! Бавно...!
"Е, те сега НАИСТИНА си еба мамата!" се прокрадна в мислите на Павел докато се изправяше...


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!