Обява за наслада


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.11.2013




Отпуснах се бавно на креслото и разтворих вестника. За кой ли път се взрях в обявата:"Млада дама с "развивтена" фантазия търси готин тип, който да и я "завинти". . . "- следваше телефонен номер. Докато препрочитах това изречение усетих, че ме залива сладостна вълна, която прониква във всички кътчета на тялото ми. В съзнанието ми изплува образът на непознатата, по точно образът на тялото и. Лицето и като, че не ме интересуваше особено, натрапваха ми се някакви сочни и начервени устни, готови да поемат. . . Усетих парещото набъбване между краката си. . Станах изведнъж и тръгнах като замаян към телефона. Учудих се за миг на смелостта си, но "оня" в гащите не искаше да чака, той сякаш всеки момент щеше да изстреля думите, които мозъкът ми не бе измислил. . . Не разбрах кога съм взел слушалката и съм набрал номера. След секунди чух приятен женски глас, който бавно и натъртено каза банално "да, моля". Започнах студено да пелтеча:
"Обаждам се. . . ъъъ. . . във връзка с обявата. . . "Гласът ме прекъсна:
"Довечера в осем. " - отсече безцеремонно, след което съобщи адреса. Стоях като гръмнат, когато затвори-сякаш сънувах. Последва въздишка на облекчение, притеснението ми постепенно се стопи и изчезна. От този момент нататък в главата ми се въртеше само една мисъл-това, което щях да правя довечера. Бях се възбудил до краен предел, а времето минаваше ужасяващо бавно. Натрапваха ми се все едни представи за голи женски тела, които се движеха, люлееха, стенеха. . . Не издържах повече, защото членът ми щеше да се пръсне. Взех едно списание с голи мадами, тръшнах се на креслото, намерих вътре разкрачено маце с пищни форми, разкопчах се, извадих го твърд и топъл и започнах да го обработвам, наслаждавайки се на снимката. Накрая започнах да се празня, втренчил поглед в съблазнителната цепка на голото момиче. Така временно се облекчих в очакване на нещо грандиозно, което щеше да се случи по-късно. Ето, че дългоочаквания миг дойде. Стоях пред вратата на апартамента на въпросната дама. Позвъних. Не след дълго се появи виновницата за моите терзания. Очаквах да видя някоя облечена като проститутка, но за мое учудване видях млада жена в дълга черна рокля, прикриваща я плътно от врата до глезените. Беше с опъната назад коса, кестенява на цвят, а синъо-зелените и очи издаваха безсрамна чувственост, която контрастираше на строгостта на облеклото. Усетих, че ме гледа изпитателно, а и аз в този момент скришом поглеждах към онези части на тялото, които ме интересуваха. Имаше големи изпъкнали гърди и широк ханш, а след като безмълвно ми даде знак с ръка да я последвам, впих очи в изхвръкналия и задник, който се люлееше многообещаващо. Въведе ме в неголяма гостна-два фотъойла, катапе, малка масичка, на която беше поставена декоративна свещ с орнаменти. Огледах се-в единия ъгъл се мъдреше барче, а встрани висеше голямо огледало. Докато зяпах тя ме покани да седна, извади уиски и две чаши, наля и ми поднесе едната. Не говореше, движенията и бяха плавни и спокойни, като че участваше в пантонима. Пих на екс, тя-също. Имах чувството, че това е затишие пред буря. И ето, аз се безстраших и поставих ръка върху бедрото и. Едва насладил се на топлата плът. . . тя се извърна, стана и ми зашлеви плесница с всичка сила. Останах като втрещен. Изкрещя ми:"Вън!За каква ме мислиш? !"Лицето и се бе зачервило, гърдите и се повдигаха ритмично, задъхваше се. С още пареща буза пристъпих към нея. След това всичко се завъртя. . .
Сложих ръце на ръменете и, с един замах раздрах роклята и на две и тя се свлече на земята. Чух я уплашено да казва:
"Роклята ми. . . ти си луд. . . роклята ми. . . "Не откъсвах поглед от нея, защото отдолу беше чисто гола. Видях пищните и гърди, а под заобления корем-набъбналата слива. Гледахме се като два диви звяра. Награбих сочните и цици и яростно започнах да ги мачкам-застена от болка и наслада. Захахах втвърденото зърно на дясната гръд и шумно го засмуках. Стенанията и се усилиха, а ръцете и рошеха косата ми. Хуят ми вече бе напращял от желание и нетърпение, но реших да удължа удоволствието. Застанах на колене, хванах я за хълбоците, наведох се към тръпнещата путка и прилепих алчна уста към нея. Езикът ми започна да я разтваря. Жената започна да диша учестено и да движи тялото си ритмично срещу мен. Усетих, че клиторът и се беше втвърдил и цялата и вътрешност пулсираше зажадняла за моя твърд инструмент. Изправих се, хванах я за раменете и я повалих най-безцеремонно на пода върху скъсаната рокля. Гледаше ме с широко отворени очи и продължаваше да стене тихо. Припряно разкопчах ризата си и я изхлузих, смъкнах едновременно слипа и панталоните и ги сритах встрани. Стоях пред нея гол, разтреперан от страст, навирил пишката си, а тя бръщолевеше като побъркана:
"Сложи ми го! По-скоро! Искам го целия!" Не се бавих и секунда повече. Легнах върху тръпнещото тяло и с все сила заврях кура си в жадната и путка. Тя изохка, но и аз изревах от кеф. Започнах да я бъхтя с хуя си напред-назад. Мадамата скоро влезе в ритъм, тласкайки таза си към моя. Стенанията се превърнаха във викове. Докато я работех с животинска ярост, изкрещях:
"На ти. . . на ти. . . миличка. . . ще те съдера от чукане!" След тези мои думи нещо в нея потръпна, обляното и в пот тяло се разтресе и партньорката ми извика като луда. Разбрах, че е свършила и продължих да я шибам с неотслабваща сила, докато разбрах, че не мога повече да се сдържам и започнах да се празня. Тялото ми се извиваше в сладострастни конвулсии, а тя хвана задника ми и ме притисна с все сила към себе си, сякаш искаше да ме изцеди докрай. Стоварих се като подкосен отгоре и. . . След кратка почивка моят приятел отново "подскочи". Започнах леко да го масажирам, след което го тикнах пред лицето и, като казах:
"Лапай го!" Веднага го погълна и започна да го смуче лакомо. Не я оставих в това занимание за дълго. Обърнах я по корем. Изпреварвайки мислите ми, куклата застана на "четири крака", като издигна задните си части. Насладих се за кратко на издутите бузи, гланцирани от потта. Намокрих пръстите си със слюнка и ги вкарах в малката еластична дупка. След като я "смазах" добре, бавно натиках банана си в дупето и и я опънах яко. Ръгах я неуморно, а тя въртеше задницата си, разпалвайки ме още повече. Забелязах, че вършим всичко това точно пред огледалото. Кефех се на физиономията и при всеки мой напън. Засилих темпото и при един мой тласък тя блъсна с рамо масичката край нея. Свещта с орнаментите се търкули на земята. Понечи да каже нещо, но нов тласък я принуди да извика. Помпейки лудо виждах в огледалото как натежалите и гърди се люлеят вихрено. Щеше ми се и тях да обладая. Извадих пениса си, сложих я отново по гръб, прекрачих я, поставих го между двете полукълба-набъбнали от възбуда, сграбчих ги и започнах да ги притискам към моя орган, като го движех неумолимо. Чух мацето да казва:"Чакай, ще счупиш свещта, тя е свадбен подарък от мъжа ми, много е скъпа!"Забелязах, че съм сложил крака си върху въпросната свещ, сритах я гневно в страни и без да спирам изсумтях:
"Абе що не си я завреш. . . "Като че разбрала буквално думите ми, тя протегна ръка, взе я и си я заби в путето. Задълба с нея навън-навътре докато извика:
"Свършвам!", а аз притиснах енергично хуя и се изпразних между циците и, обливайки я с крема си. Така завърши това мое приключение, така "завинтих" фантазията на тази "млада дама" от обявата, а може би я "развинтих" още повече? Вие как мислите?

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!